Перегляд одного допису
Старий 06.11.2009, 02:18   #537
stanley
Активний учасник

Звідки Ви: Файне місто
Дописи: 982
Подякував(ла): 133
Подяк 169 за 134 постів
Сказав(ла) Фууу!: 2
Сказали Фууу! 3 за 3 постів
Репутація: 15
stanley Просто лапочка :); 5%stanley Просто лапочка :), 5%stanley Просто лапочка :), 5%
Типово Відповідь: Ваші думки про грип (епідемія чи політика?)

Проголосував за перший , оскільки інших немає, але особисто я вважаю, що є епідемія класичного грипу, який масово дає важкі ускладнення у вигляді пневмонії
(хто не знає -- запалення легенів та бронхів). Кажу не зі слухів --

1) мій син уже тиждень в ІІІ лікарні з цим лежить, слава Богу і дяка лікарям, вичухується. А лікарня забита такими хворими самого різного ступеня важкості, син лежить в неврології, бо в терапії давно місць немає. Лежать люди і в ортопедії і в інших відділах. Спілкуємось з лікарями щодня -- кажуть, за їхньої пам"яті такого не було.
2) недавно помер мій колега по роботі, здоровенний мужик, по газетах пишуть, що у нього був свинячий грип. Помер від запалення, занадто пізно звернулися до лікарів.

Дякувати Богу, в нашому випадку трапилася нормальна лікарка, яка минулої п"ятниці, прийшовши на виклик, розпитавши нас про перебіг хвороби і уважно послухавши сина, сказала негайно починати приймати антибіотики (якийсь модифікований різновид амоксициліну) і направила на рентген, а там через годину побачили двостороннє запалення і скерували до тої ж лікарки і , відповідно, до лікарні. В лікарні зразу написали список з більш ніж десяти ліків і, звичайно ж, скерували до аптеки. Добре, що все це тоді ще було, через годину сину вже капали крапельницю, всього він прийняв їх шість, останні вже у комбінації з таблетованими антибіотиками, зараз ще колять якісь уколи, я так розумію вітаміни і для зміцнення організму.
Зауважу, що від держави за цей час нам один раз виділили пляшечку фізрозчину і систему (пристрій для крапельниці) , вартість десь до 10грн разом. Всі, підкреслюю -- ВСІ без виключення ліки купували самі , вийшла сума добряче понад 1000грн. Отака у нас "безкоштовна" медицина. Але, знову ж таки, хочу віддати належне кваліфікації і чуйності всіх медиків, з якими нам доводиться стикатися. Дякувати Богові, все налагодилося, правда, додому ще не пускають.

Ще раз кажу, ІІІ лікарня забита хворими з запаленнями.
stanley зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Подякував(ла):
Ratvadim (06.11.2009)