Тернопіль - Форум Файного Міста
Назад   Тернопіль - Форум Файного Міста > Балачки файного міста > Моя балачка

Моя балачка Розмови та дискусії на різні молодіжні (і не тільки) теми.

Моя дристальня.

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі Параметри перегляду
Старий 04.09.2023, 21:57 #2805922   #1
200
Учасник
Post Моя дристальня.

Мене звати Вася Копчений. Сьогодні зі мною трапилась халепа. Я їздив 5 тролейбусом і дико захтів сцяти (злити списане пальне). Я міцно стиснув свої каштанчики, щоб не обробити пахучою рідиною сидіння, як я колись зробив це у карпатському трамвайчику 6 років тому на Івано-Франківщині. Доїхавши до зупинки "Кооперативний коледж" я вискочив, і, як справжній професійний спортивний ходець, потупцяв до туалету на тернопільському ставі.
Зайшовши усередину я блискавично зняв штани і зрозумів, що хочу ще й срати (скинути ядерний запас). Я недбало натягнув панталони назад не застібаючи ґудзиків. Спершу я виявив відсутність життєво-необхідного туалетного паперу. Його треба було просити у наглядальниці на вході. Її не було, а шукати її зі спущеними штанями було не надто доцільно. У відрі для використаного паперу нічого не було. Благо, в сусідній кабінці було. Ті шматочки здавались візуально чистими та начебто сухими - значить ними підтирали хіба що пахкавку.
Наступною проблемою стала поза для здійснення процесу полегшення. У єдиній можливій я ризикував потопити свої панталони у дзюркотливому потоці сечі. Певними жестикуляційними махінаціями я добувся положення, яке дозволяло мені виконувати обидва заходи одночасно.
Зробивши діло я натиснув на зливний бочок... і воно не змилось! Шо робити!? Я спробував ще раз. Нічорта! Йоршика нема! Надал!!!! Я знов провів ревізію кабінок, але і там його не було! Я спершу відмовився від ідеї підсування гімна відром для використаного паперу, але все ж спробував... і вдалося! Коричнева ковбаса дзвінко хлюпнула у воду і зникла у непроглядній темряві стічної дири.
Мораль: Надалу дали гроші на йоршики, а він поклав їх у кишеню.

Востаннє редагував 200: 04.09.2023 о 22:35.
200 зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:
Псевдо:

Розширений пошук
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

vBulletin 3.8.7 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2003-2023 Форум Файного Міста Тернопіль
VBSilver style released under GPL by TC Port of subSilver released by and copyright of phpBB
е-mail адміністратора серверу
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:52.