![]() |
|
Моя балачка Розмови та дискусії на різні молодіжні (і не тільки) теми. |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Учасник
|
![]()
Мене звати Вася Копчений. Сьогодні зі мною трапилась халепа. Я їздив 5 тролейбусом і дико захтів сцяти (злити списане пальне). Я міцно стиснув свої каштанчики, щоб не обробити пахучою рідиною сидіння, як я колись зробив це у карпатському трамвайчику 6 років тому на Івано-Франківщині. Доїхавши до зупинки "Кооперативний коледж" я вискочив, і, як справжній професійний спортивний ходець, потупцяв до туалету на тернопільському ставі.
Зайшовши усередину я блискавично зняв штани і зрозумів, що хочу ще й срати (скинути ядерний запас). Я недбало натягнув панталони назад не застібаючи ґудзиків. Спершу я виявив відсутність життєво-необхідного туалетного паперу. Його треба було просити у наглядальниці на вході. ![]() ![]() ![]() Наступною проблемою стала поза для здійснення процесу полегшення. У єдиній можливій я ризикував потопити свої панталони у дзюркотливому потоці сечі. Певними жестикуляційними махінаціями я добувся положення, яке дозволяло мені виконувати обидва заходи одночасно. Зробивши діло я натиснув на зливний бочок... і воно не змилось! ![]() ![]() Мораль: Надалу дали гроші на йоршики, а він поклав їх у кишеню. Востаннє редагував 200: 04.09.2023 о 22:35. |
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|