![]() |
#2 |
![]()
Давно на неї чекали))))
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Прийму кубіка-рубіка 4х4х4 або більшої кількості квадратів. За літру сока.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
прийму в подарунок мп3-шку
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Домофонщик
|
![]()
Ага, тоді я всі дорогоцінні метали, каміння, акції та просто гроші в любих валютах! Самовивіз!
|
![]() |
Подякували 3: |
![]() |
#6 |
Lobo nao mata lobo
|
![]()
Хочу попередити усіх за флуд і офтоп. Створіть собі тему у флеймі а тут будьте трохи серйозними . Будем слідкувати і наказувати.. Воно вам надо?? Я от шукаю старі лампи денного світла ЛБ-20. Купити не реально нема таких. А дома може валятись.
|
![]() |
Подякував(ла): |
maindeveloper (05.11.2012)
|
Сказав(ла) Фууу!: | rezonator (21.02.2012) |
![]() |
#7 |
Poco loco y nervioso
|
![]() Вибачаюсь. Сьогодні дивився. Є ЛЕЦ-36? в тонкій колбі (3шт), ну і маю малу бактерицидку ЛДБ-20 (1шт) - УФ спектр.Коли що підійде з названого - звертайся в приват. Востаннє редагував aleko2007: 30.12.2011 о 14:12. |
![]() |
Сомбра (30.12.2011)
|
![]() |
#8 |
Lobo nao mata lobo
|
![]() В мене теж багато варіантів є, а ЛБ тільки одна)) |
![]() |
![]() |
#9 |
Poco loco y nervioso
|
![]() |
![]() |
Сомбра (30.12.2011)
|
![]() |
#10 |
Учасник
|
![]()
може хто має клітку для морскої свинки.
Пишіть пости в відповідниїх темах. Сомбра Востаннє редагував Сомбра: 02.01.2012 о 20:36. |
![]() |
![]() |
#11 |
![]()
Прийму в подарунок або обміняю на пиво чи сік 15 наклейок супермаркету "Барвінок" (акція з собаками).
Востаннє редагував Пилорама: 18.01.2012 о 07:18. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Люблю Mitsubishi...
|
![]() Я так розумію.що всякі там маркування ЛЛ.ЛПО і ЛББ це вже інша парафія? Головне ж довжина трубки !?Вати різняться від довжини.а цоколя стандартні чи помиляюсь !? |
![]() |
![]() |
#13 |
Трейдер
|
![]()
Прийму в подарунок різне старе і раритетне комп'ютерне барахло (робоче і не робоче).
|
![]() |
![]() |
#14 |
Lobo nao mata lobo
|
![]() ЛБ люмінсцентна Біла-20 ват Довші 30ват. |
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
Цікавить автоінструмент, болти/гайки у великій кількості.
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
Всіх зі Святами!!!!
прийму в подарунок все таке- що відноситься до малювання.. книжки для (рисунку-архітектури) масляні гуашеві і.т.д. фарби може в когось є щось таке.. (це вже суто для художників) також вугілля пастель та інше......... ппишіть в пп |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
Прийму в подарок , можна і за пиво , неробочі навушніки (великі тіпа sven GD-750 і тому подібні) пропозиції прошу писати в приват.
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
п"ятьпівпо
|
![]()
якщо хто має чисті касети бажано запаковані з радістю заберу.пишіть в приват,домовимось.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]()
Може в когось є непотрібний не старий робочий телевізор, або який підлягає невеликому ремонту. Писати в пп.
Додано через 7 хвилин Прийму в подарок плакат кару світу. Востаннє редагував :-): 17.02.2012 о 09:07. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
прийму в дар оригінальний кабель для айпода/айфона
або за якесь пиво/сочок ) |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |