Тернопіль - Форум Файного Міста
Назад   Тернопіль - Форум Файного Міста > Комп'ютерні обговорення: Hard, Soft, Nets, Design, CAD etc > software / програми / драйвери

software / програми / драйвери Корисні програми, драйвери, глюки, баги, налаштування...


Допоможіть написати формулу в Екселі.

Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 17.02.2015, 00:11 #2510926   #1
borja
 
Аватар для borja
Типово Допоможіть написати формулу в Екселі.

маю 4000 тис рядків, в кожному рядку по 4 стовпці. потрібно в них вибрати найменше число. чи можна написати формулу щоб ексель сам вибрав, або виділив. Так щоб це неробити вручну... додав фрагмент файлу...
Долучені зображення
Тип файлу: png Снимок.PNG (4.3 КБ, 9 переглядів)
borja зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 17.02.2015, 06:56 #2510940   #2
vitov
 
Аватар для vitov
Типово Відповідь: Допоможіть написати формулу в Екселі.

=МИН(А1:D4000)
vitov зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 17.02.2015, 07:04 #2510941   #3
S.H.A.D.E
 
Аватар для S.H.A.D.E
Типово Відповідь: Допоможіть написати формулу в Екселі.

Якщо можна вибрати в сусідню колонку це найменше число, то використовуй функцію "=наименьший(диапазон;*)"
S.H.A.D.E зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 17.02.2015, 22:45 #2511217   #4
borja
 
Аватар для borja
Типово Відповідь: Допоможіть написати формулу в Екселі.

не зрозумів нічого можете пояснити детальніше

виставлю файл тут. В 4-ох останніх колонках (виділені жирним) потрібно по рядку з 4-ох цін вибрати найменшу. почав робити вручну. виділкння не обовязково червоне, просто щоб відрізнялось. дякую за допомогу. з мене пиво

987833096662 або сторінка http://www.ex.ua/987833096662

Додано через 13 хвилин
там в деяких рядках є 0, то бажано щоб 0 невидирало а найменше число відмінне від 0

Востаннє редагував borja: 17.02.2015 о 22:45. Причина: Пізніше додано
borja зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 18.02.2015, 07:17 #2511254   #5
vitov
 
Аватар для vitov
Типово Відповідь: Допоможіть написати формулу в Екселі.

вичитав тут рішення, пробував застосувати до даної таблиці. Через брак часу довести до кінця так і не вийшло. Пробуйте. Тут ще з приводу нулів написано.
vitov зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Dinara (18.02.2015)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 01.03.2015, 09:24 #2515795   #6
xpps
 
Аватар для xpps
Типово Відповідь: Допоможіть написати формулу в Екселі.

привіт,
якось так виходить =НАИМЕНЬШИЙ(G2:J2;СЧЁТЕСЛИ(G2:J2;"<=0")+1)
формула пуде ігнорувати нульові значення в тих 4-ох стовпцях
xpps зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 10.05.2018, 07:40 #2728584   #7
S.H.A.D.E
 
Аватар для S.H.A.D.E
Типово Відповідь: Допоможіть написати формулу в Екселі.

Спите, ВБАшніки?
Є питання, якщо в макросі є цикл, при виконанні якого макрос закінчується, щось типу
If IsEmpty(rCell) = True Then Exit Sub
Потрібно не вийти, а виконати ще один макрос і завершити цикл, щось типу
If IsEmpty(rCell) = True Then Call Macros2
Але після виконання процедури Macros2 він знову вертається в цикл... Як виконати процедуру Macros2 і завершити Макрос1?
S.H.A.D.E зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 10.05.2018, 07:57 #2728585   #8
castor
Типово Відповідь: Допоможіть написати формулу в Екселі.

Цитата:
Допис від S.H.A.D.E Переглянути допис
Спите, ВБАшніки?
Є питання, якщо в макросі є цикл, при виконанні якого макрос закінчується, щось типу
If IsEmpty(rCell) = True Then Exit Sub
Потрібно не вийти, а виконати ще один макрос і завершити цикл, щось типу
If IsEmpty(rCell) = True Then Call Macros2
Але після виконання процедури Macros2 він знову вертається в цикл... Як виконати процедуру Macros2 і завершити Макрос1?
може так?
Код:
If IsEmpty(rCell) = True Then 
    Call Macros2
    Exit Sub
End If
у вба нє сільон, перевірити не маю де

ЗІ
Код:
If IsEmpty(rCell) = True Then
ріже око ппц... може можна там писати
Код:
If IsEmpty(rCell) Then
?
castor зараз поза форумом  
Подякував(ла):
S.H.A.D.E (10.05.2018)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 10.05.2018, 08:28 #2728586   #9
S.H.A.D.E
 
Аватар для S.H.A.D.E
Типово Відповідь: Допоможіть написати формулу в Екселі.

Та це скажем так - сира ідея яка вимагає швидкої тимчасової реалізації. Синтаксис ВБА для мені - темний ліс))
S.H.A.D.E зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Відповідь


Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід




vBulletin 3.8.7 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2003-2018 Форум Файного Міста Тернопіль
VBSilver style released under GPL by TC Port of subSilver released by and copyright of phpBB
е-mail адміністратора серверу
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:12.