![]() |
|
Моя балачка Розмови та дискусії на різні молодіжні (і не тільки) теми. |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
![]()
Я , Ірина Жигунова - засновник та голова правління благодійного фонду "Вікно життя". Форумчани-старожили знають мене по реалізації однойменного проекту : http://forum.te.ua/showpost.php?p=1532741&postcount=44
та ще декількох цікавих для громади справам. Вкотре звертаюсь до форуму, як до свідомої, активної, небайдужої частини городян. Так, як спрямування роботи благодійного фонду передбачає відвідування пологового будинку, то в процесі виявилось, що відділенню багато чого бракує і розраховувати на державне фінансування в повному обсязі та найближчим часом не доводиться. Якщо на єврозручності та комфорт можна ще почекати, то відсутність діагностичної апаратури дається взнаки вже зараз і щодня. Так виявилось, що у денному стаціонарі ЖК відсутній кардіотокограф ( апарат, який фіксує і записує серцебиття дитини в утробі матері, що дає можливість діагностувати ряд відхилень в розвитку та прийняти відповідні міри) , до цього часу лікар використовує дерев"яну трубочку. Керівництво лікарні звернулось до БФ "Вікно життя" з проханням посприяти придбанню кардіотокографа. Ціна апарата 20 тис. грн. разом з доставкою, наладкою, інструктажем та розхідними матеріалами. Діагностика для вагітних буде безкоштовною. http://20minut.ua/Новини-Тернополя/n...-10233457.html На "хазяйстві" фонду зараз є 200 грн. та дві благодійні скриньки, та все ж ми оптимісти і беремось за цю справу, адже можливо діти - це єдина причина через яку небо ще не знищило Землю ![]() Збір планується проводити в декілька способів: 1. докупити і розмістити благодійні скриньки ( чекаю на ваші поради де можна, сільпо, барвінок не дозволяють вже розміщати в них) можливо знайдуться добровольці у вільний час позбирати кошти мобільно. 2. звернення з проханням про допомогу до місцевих успішних підприємців (також потрібна порада до кого) 3. Звернення до відомих людей уродженців Тернопілля ( аналогічно). 4. Ну і посильні внески пересічних громадян. Пропозиції щодо розміщення благодійних скриньок чи збору коштів за допомогою волонтерів можна надіслати на e-mail: 2010vikno@i.ua чи за номером 097-384-96-02. Благодійні кошти можна переказати на рахунок у банку: код ЄДРПОУ 36651250, р/р 26001060504263, в ТФ “Приват Банк”, МФО 338783. Картковий рахунок мій особистий з якого я зобов"язуюсь перекинути поступлення на р/р благодійного фонду: 4405 8858 1682 0614 отримувач Жигунова Ірина. ПриватБанк або р\р ТОБФ "Вікно життя" код ЄДРПОУ 36651250, р/р 26001060504263, в ТФ “Приват Банк”, МФО 338783. це для підприємців чи організацій, які забажають списати благодійність на витрати - надам всі необхідні документи: листи-клопотання, свідоцтво про неприбутковість організації. Востаннє редагував Іра: 09.07.2012 о 22:23. |
|
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#3 |
dum spiro spero
|
![]()
Якщо кошти пiдуть на благо дiтям-я свою долю кину. Але жодних банок-скриньок
Цiна апарата-20 тисяч гривень. Пару крiсел на стадiонi. Або кiлька метрiв дороги. Востаннє редагував seadog: 18.06.2012 о 21:06. |
![]() |
Подякував(ла): |
Іра (18.06.2012)
|
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Активний учасник
|
![]()
Після грандіозного "збору коштів" пані Ющенко люди наврядчи будуть рватись ще щось здавати. Та й знаючи роботу благодійних фондів, які часто створюють для відмивання коштів і не сплати податків місцеві божки, Вам потрібно дуже гарно все розписати і обгрунтувати. Я, впринципі, ще не втратив здатності вірити людям, але напишіть хоча би скільки потрібно цих коштів.... де буде знаходитись обладнання в результаті, послуги будуть платними чи ні і т.д.
|
![]() |
Сказав(ла) Фууу!: | Dr_Wolodya (02.10.2012) |
![]() |
#7 |
![]() Для тих, кого цікавить - технічна х-ка апарата та ціна. |
|
![]() |
cheesy (27.12.2012)
|
![]() |
#8 |
![]()
зараз, в часі виборчої кампанії, можна звернутись до кандидатів. думаю це не велика сума в розрізі виборчого бюджету, нехай навіть хтось на тому пропіариться, але апарат таки буде.
|
|
![]() |
Подякували 2: |
kosichkina (18.06.2012), Іра (19.06.2012)
|
![]() |
#9 |
Домофонщик
|
![]()
Пані Іра ви знаєте хоч трохи лікарів які будуть використовувати цей прилад? Трохи прикро що якийсь "бізнесмен" в білому халаті буде собі статки заробляти на цьому пристрої... Хоч і дітей шкода...
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() За пологи беруть - от нехай і скинуться собі на апарат, точніше, вкладуть гроші у потрібний їм для роботи інструмент, зроблять платну діагностику і працюють як сучасні лікарі 21-го століття. З часом і відроблять свої гроші, і зароблять, і людям допоможуть. p.s. Давайте ще скинемось сантехніку дяді Стьопі на газовий ключ. Це ж нам потрібно, а не йому. |
|
![]() |
dango (02.07.2012)
|
Сказав(ла) Фууу!: | Andrik84 (19.06.2012) |
![]() |
#11 |
![]() Додано через 6 хвилин Додано через 6 хвилин Востаннє редагував Іра: 19.06.2012 о 07:36. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
pberit (19.06.2012)
|
![]() |
#12 |
Активний учасник
|
![]()
Хочете жити? Купіть лікарні обладнання. Хочете захисту? Купіть собі засоби оборони і обороняйтеся (причому дозволено лише такі, що краще відгребти без них, ніж засвітити). Хочете їздити - заплатіть гаїшнику, щоб не приставав. І головне памятайте: держава за ваші податки про вас дбає!
Виникає просте питання: якщо людям тре робити все самим, на**я платити державі? За що? Рабська привичка, щоб хтось зверху був? Скільки мільйонів коштують депутатські маєтки і дачі? Один мільйон - і в кожний обласний центр можна поставити два таких кардіографи! Бліать! Скільки заробила дружина Надала за минулий рік? Була десь тут її декларація. Мільйон. Навіть 100 тисяч в рік - це сума про яку мріють 85% тернополян. За 200 тисяч в Тернополі можна жирувати просто. А це мільйон. От підіть до неї і попросіть. Думаю вона не збідніє. Тим більше їй і реклама позитивна буде. Хай вважає це платою за позитивний піар. Востаннє редагував Yarkop: 19.06.2012 о 08:03. Причина: мат |
![]() |
Real_Thing (19.12.2012)
|
![]() |
#13 |
Донор
|
![]()
Думаю, досить зручно було мати ще картковий рахунок (особисто Ваш), на який можна перераховувати гроші - за тим самим принципом, за яким збирались гроші на оновлення сервера форуму. Якщо форумчани скинуться хоча б так само - вже третина суми буде.
|
![]() |
![]() |
#14 |
математик-реаліст
|
![]()
Прохання до всіх, хто хоче тут порозводити демагогію про політику і накрадені гроші - йдіть на ***
Ця тема для збору коштів - якщо вам шкода 20грн, якщо ви так мало заробляєте, чи такі жадібні - не сидіть на форумі, йдіть працюйте. Я чекала в цій темі побачити такі ж дописи, як в темі про збір коштів на сервер - типу, +50, +100грн. Чого ви на Іру налетіли? НЕ СОБІ вона збирає гроші, і не для своїх дітей (вони в неї дорослі), уявіть, людина може бути волонтером і працювати на благо людей безкоштовно. Пи.Си. з Ірою особисто не знайома Пи.Пи.Си. Іра, дякую за тему, обов*язково долучусь сьогодні |
![]() |
![]() |
#16 |
Домофонщик
|
![]() |
![]() |
Іра (19.06.2012)
|
![]() |
#17 |
Активний учасник
|
![]() На Іру ніхто не нападає. Просто на лікарства чиїсь дитині маю скинутись я, на лікарню я, на школу я, на інститут я, ЖЕКу на ремонт я, з такими розкладами і мільйонер з торбами піде! І це все при тому, що я податками оплачую необхідну турботу держави. Йдіть під адміністрацію і просіть. Одного джипа поміняти на седан і вже є гроші. Один раз не розпилити бабло з ремонту дороги - і вже є гроші! Вони один одному голови із-за чого проломлюють? Із-за турботи про нас? Хтось бабла недогребе. Яке є в наявності, але приготоване для кишені, а не для добробуту громадян! |
![]() |
![]() |
#18 |
![]()
Картковий рахунок мій особистий з якого я зобов"язуюсь перекинути поступлення на р/р благодійного фонду:
4405 8858 1682 0614 отримувач Жигунова Ірина. ПриватБанк або р\р ТОБФ "Вікно життя" код ЄДРПОУ 36651250, р/р 26001060504263, в ТФ “Приват Банк”, МФО 338783. це для підприємців чи організацій, які забажають списати благодійність на витрати - надам всі необхідні документи: листи-клопотання, свідоцтво про неприбутковість організації. |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|