А як ви думали?
Хто хоче вступити в ряди яблучників, але нема зайвої штуки баксів - нічого страшного - мій 5s хоч вже не такий модний тел, але все ще хороший, безпроблемний телефон. Продається тут на форумі.
Я прийняв непросте рішення, і видалив з нього найцінніше - всі відверті фотки. Не мої, а гарячих подружок, які позували на цей тел. за час користування ним. Але не засмучуйтесь. Купуйте мій 5s, і зможете наклацати нових!
Додано через 8 годин 35 хвилин
Невеличкий фідбек про 6s в порівнянні з 5s.
Змінилась технологія нанесення яблука на задню панель. Походу ще в 6 змінилась.
Якщо раніше то була шліфовка, то зараз це два різні метали, в основному алюмінії дирка, куда вставляється бляшка з шліфованого металу. Якщо мати добрий зір, можна помітити зазори. Вони мінімальні, але є.
Таптік енджін, то просто новий вібродвіжок, щось схоже по відчуттях є і на інших тел, напр. на самсунгах, як вібровідклик на натиснення на екран, короткий і високочастотний.
Сам 3д тач працює справді норм, я раніше уявляв що превю я буду закривати власним пальцем, але ні, все гуд. Сила натиснення розпізнається точно і без явних ступеней сили.
Працює явно швидше, ніби і раніше було норм, але тут дуже плавно. Тач айді пришвидшився в рази. І запрограмувати палець тепер займає менше часу.
Лайв фото, сумнівна штука, але при перемотці в галереї (тільки на телефоні) фотки анімуюються (показується десь 0.3c до кадру) - прикольно.