![]() |
|
Політика, економіка, історія та релігія Обговорення політичних, економічних, історичних та релігійних новин, подій, цікавих фактів, парадоксів... |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#6822 |
![]() ![]() У Тернопільському ТЦК знову скандал. Хлопа запхали силою і не випускали, а у його дівчини забрали телефон та побили. |
|
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#6825 |
Активний учасник
|
![]() Взагалі ще минулої осені було дуже багато лишньої пездьожі про те що путін вже програє війну, що 2% світової економіки не може протистояти 50%, що в кацапів скоро закінчаться ракети, танки і портянки. Але тепер стикнувшись з реальністю всі ці міфи розвіюються, і весь звіздець ще лише намічається, бо зависнути у незакінченій війні можна на десятиліття, ми вже і так майже 10років у перманентній війні, а проблеми все тіж, всюди корупція, кумівство і безвідповідальність. |
![]() |
![]() |
#6826 |
![]() В чем мотивация оккупантов? - YouTube |
|
![]() |
![]() |
#6827 |
Активний учасник
|
![]() Додано через 4 хвилини таких випадків у нас було валом вже. Додано через 5 хвилин читаю що на днях хлопака стрибнув з моста біля епіцентра, з 4-х метрів, зламав собі ногу, щоб йому не вручили повістку... думаєш він буде тримати позицію, якщо би йому дали таке завдання? а відхід підрозділу з однієї позиції відкриває дорогу в тил іншого підрозділу і починає сипатись цілий напрямок. Додано через 1 хвилину Єдине, що поки тішить, що центр України поки трохи краще налаштований. Ну принаймі не чую там про такий звиздець, який твориться у нас і в східних областях. Додано через 3 хвилини але я не думаю що вони якісь особливі, просто їх там трохи більше. тому мій прогноз, що десь пів року рік і там буде те саме. Додано через 4 хвилини Востаннє редагував switch: 26.07.2023 о 13:53. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#6829 |
Активний учасник
|
![]()
Натякаєш, що це боти? Ну хз, не мешкаю там постійно, але ботів іноді видно і їхні наратив гарно читаються. Але от ниття про те, що було б добре, якби пару калібрів попали в тцк і відповідь на зауваження"а як же мобілізовані, які там влк проходять?" В стилі "та їм все одно не довго осталось" то мені здається таки наші рагулі.
|
![]() |
![]() |
#6830 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6831 |
![]() Ось тобі коротенький приклад ![]() На сайті 20хвилин в коментах. Боти і не паляться ![]() Я неодноразово писав редакції, вони мене ігнорять. На сайті купа таких "читачів". Додано через 2 години 5 хвилин Востаннє редагував Ektalion: 27.07.2023 о 12:13. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
![]() |
#6832 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6834 |
Активний учасник
|
![]()
з того, що траплялось в неті, то за неявку по мобілізаційній дають 3 роки умовно з іспитовим 1 рік. багато хто відповідно краще отримає судимість ніж поїде в Бахмут чи Купянськ.
Стосовно неявки по запрошенню - є така напівлегальна практика доставки до ВЛК. ну тобто тобі вручили, ти не зявився, військомат виставляє тебе на штраф за порушення правил обліку, і при наступній перевірці поліція тебе садить в машину і везе до військомату. ну або викликає військомат і він тебе везе. Щось довести хочеш? ну то закрийся в авто і не виходь - це єдиний аргумент на даний час ). |
![]() |
![]() |
#6837 |
![]()
А як тобі таке Ілон?
https://www.google.com/amp/s/mezha.m...-povistky/amp/ |
|
![]() |
![]() |
#6839 |
Активний учасник
|
![]() Додано через 1 хвилину Додано через 1 хвилину У нас вже садити почали за неявку, бо умовні судомості ухилянтів не лякають ) а тут лише штраф. Скільки до речі? Якщо по аналогії з нами то у нас зараз 1700 вроді, стало би 17 тис, я думаю це мало би змінило ситуацію з явкою ) Востаннє редагував switch: 31.07.2023 о 20:54. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#6840 |
Активний учасник
|
![]() Зараз починаються якісь чергові спроби замирення агресора в Саудівській Аравії, отже це черговий сигнал що глобальний світ не знає як вплинути на відвертого агресора, а отже це буде повторення помилок з історії, не покараний агресор в корені принесе в світ ще більше хаосу і ентропії що призведе до ще більшого конфлікту, можливо не в тому місці і не прям негайно, але найближчі десятиліття стануть епохою грубої сили і всім прийдеться не солодко, бо завжди по сусідству існують варвари які приховують своє істинне обличчя. |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|