Тернопіль - Форум Файного Міста
Назад   Тернопіль - Форум Файного Міста > Балачки файного міста > Політика, економіка, історія та релігія

Політика, економіка, історія та релігія Обговорення політичних, економічних, історичних та релігійних новин, подій, цікавих фактів, парадоксів...

Україно-російська війна

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі Параметри перегляду
Старий 25.07.2023, 22:19 #2805569   #6821
vanco2

Типово Відповідь: Україно-російська війна

Ти про то як за баканова сбу слала в фбр списки на блокування ресурсів і акаунтів в соцмережах як роспропоганду, а потім виявилось що то ніяка не роспропоганда а журналісти і ломи?
vanco2 зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 25.07.2023, 22:23 #2805570   #6822
Ektalion

Цитата:
Допис від Petro Ford Переглянути допис
Сипанути вам зрадоньки?
Я теж можу

У Тернопільському ТЦК знову скандал. Хлопа запхали силою і не випускали, а у його дівчини забрали телефон та побили.

Цитата — Так, 24 липня працівники поліції здійснювали виїзд за цією адресою. Виклик надійшов від дівчини, яка повідомила, що працівники військкомату викрали її хлопця та силою утримують у приміщенні ТЦК. А також застосовували силу до неї. Працівники поліції записали всі свідчення і передали в Державне бюро розслідувань. Працівники ДБР мали б внести до реєстру за статтею 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження», — розповів речник управління Нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета.
Кажуть, що побили і силою тримають у військкоматі: ми розбиралися, чи це правда : 25:07:2023 - 20 хвилин Тернопіль
Ektalion зараз поза форумом  
Старий 26.07.2023, 06:48 #2805571   #6823
Petro Ford

Ось вам

Монологи палаючої сраки – Telegraph
Petro Ford зараз поза форумом  
Старий 26.07.2023, 07:38 #2805572   #6824
switch
Активний учасник

Куйово конечно...
Коли ти вступаєш в бій, не сильно вірячи, що переможеш - ти вже програв.
Це я не про цього чувака з рубежу, то я загалом і про себе зокрема.
switch зараз поза форумом  
Старий 26.07.2023, 10:42 #2805573   #6825
beermante
Активний учасник

Цитата
Допис від switch Переглянути допис
Куйово конечно...
А що значить вірити чи не вірити у перемогу, ця віра якось дає тобі снаряди, техніку, боєкомплект?
Взагалі ще минулої осені було дуже багато лишньої пездьожі про те що путін вже програє війну, що 2% світової економіки не може протистояти 50%, що в кацапів скоро закінчаться ракети, танки і портянки.
Але тепер стикнувшись з реальністю всі ці міфи розвіюються, і весь звіздець ще лише намічається, бо зависнути у незакінченій війні можна на десятиліття, ми вже і так майже 10років у перманентній війні, а проблеми все тіж, всюди корупція, кумівство і безвідповідальність.
beermante зараз поза форумом  
Старий 26.07.2023, 12:11 #2805574   #6826
Petro Ford

Цитата
Куйово конечно...
Я дуже не люблю тягати відео експертів, але тут обгрунтування виглядає логічним

В чем мотивация оккупантов? - YouTube
Старий 26.07.2023, 13:52 #2805575   #6827
switch
Активний учасник

Цитата:
Я дуже не люблю тягати відео експертів, але тут обгрунтування виглядає логічним

В чем мотивация оккупантов? - YouTube
ну от мені не хочеться шукати свої повідомлення часів початку війни але я здається про це писав, що через деякий час всі забудуть вже чого почалась війна і порсто будуть іти щоб помститись за своїх. я це писав в контексті оцінки кацапського мобілізаційного ресурсу.

Додано через 4 хвилини
Цитата:
Допис від beermante Переглянути допис
А що значить вірити чи не вірити у перемогу, ця віра якось дає тобі снаряди, техніку, боєкомплект?
проблема в тому, що коли армія втрачає мотивацію (а я не вірю в мотивацію тих людей, повідомлення яких читаю в чатах по повістках, а втрати наші то заміщають все більше ними) - то зброя може не допомогти теж. воюють люди, однакові вогневі позиції в одному випадку може тримати 3 вмотивованих бійця, а може при першій же атаці залишити цілий взвод.
таких випадків у нас було валом вже.

Додано через 5 хвилин
читаю що на днях хлопака стрибнув з моста біля епіцентра, з 4-х метрів, зламав собі ногу, щоб йому не вручили повістку... думаєш він буде тримати позицію, якщо би йому дали таке завдання? а відхід підрозділу з однієї позиції відкриває дорогу в тил іншого підрозділу і починає сипатись цілий напрямок.

Додано через 1 хвилину
Єдине, що поки тішить, що центр України поки трохи краще налаштований. Ну принаймі не чую там про такий звиздець, який твориться у нас і в східних областях.

Додано через 3 хвилини
але я не думаю що вони якісь особливі, просто їх там трохи більше. тому мій прогноз, що десь пів року рік і там буде те саме.

Додано через 4 хвилини
Цитата:
Допис від beermante Переглянути допис
ми вже і так майже 10років у перманентній війні, а проблеми все тіж, всюди корупція, кумівство і безвідповідальність.
ну... мене перед виборами переконували, що Україна і так дуже швидко рухається в правильному напрямку, а на те, щоб стати розвинутою демократією з низькою толерантністю до корупції - треба пару сотень років.... Я змирився.

Востаннє редагував switch: 26.07.2023 о 13:53. Причина: Пізніше додано
Старий 26.07.2023, 16:29 #2805581   #6828
Petro Ford

Цитата
ну от мені не хочеться шукати свої повідомлення часів початку війни але я здається про це писав, що через деякий час всі забудуть вже чого почалась війна і порсто будуть іти щоб помститись за своїх. я це писав в контексті оцінки кацапського мобілізаційного ресурсу.

Додано через 4 хвилини

проблема в тому, що коли армія втрачає мотивацію (а я не вірю в мотивацію тих людей, повідомлення яких читаю в чатах по повістках, а втрати наші то заміщають все більше ними) - то зброя може не допомогти теж. воюють люди, однакові вогневі позиції в одному випадку може тримати 3 вмотивованих бійця, а може при першій же атаці залишити цілий взвод.
таких випадків у нас було валом вже.

Додано через 5 хвилин
читаю що на днях хлопака стрибнув з моста біля епіцентра, з 4-х метрів, зламав собі ногу, щоб йому не вручили повістку... думаєш він буде тримати позицію, якщо би йому дали таке завдання? а відхід підрозділу з однієї позиції відкриває дорогу в тил іншого підрозділу і починає сипатись цілий напрямок.

Додано через 1 хвилину
Єдине, що поки тішить, що центр України поки трохи краще налаштований. Ну принаймі не чую там про такий звиздець, який твориться у нас і в східних областях.

Додано через 3 хвилини
але я не думаю що вони якісь особливі, просто їх там трохи більше. тому мій прогноз, що десь пів року рік і там буде те саме.

Додано через 4 хвилини

ну... мене перед виборами переконували, що Україна і так дуже швидко рухається в правильному напрямку, а на те, щоб стати розвинутою демократією з низькою толерантністю до корупції - треба пару сотень років.... Я змирився.
А скільки там людей в тих чатах і скільки з них дописує?
Старий 26.07.2023, 20:02 #2805582   #6829
switch
Активний учасник

Натякаєш, що це боти? Ну хз, не мешкаю там постійно, але ботів іноді видно і їхні наратив гарно читаються. Але от ниття про те, що було б добре, якби пару калібрів попали в тцк і відповідь на зауваження"а як же мобілізовані, які там влк проходять?" В стилі "та їм все одно не довго осталось" то мені здається таки наші рагулі.
Старий 27.07.2023, 08:56 #2805583   #6830
Petro Ford

Цитата
Натякаєш, що це боти? Ну хз, не мешкаю там постійно, але ботів іноді видно і їхні наратив гарно читаються. Але от ниття про те, що було б добре, якби пару калібрів попали в тцк і відповідь на зауваження"а як же мобілізовані, які там влк проходять?" В стилі "та їм все одно не довго осталось" то мені здається таки наші рагулі.
На ботів не натякаю, хоча не виключаю. Але і відсоток таких рагулів, як ти описуєш, здається мені не таким вже і високим. Звичайно, добровольців вже фактично немає. Звичайно не хочеться. Але щоб ламати руки-ноги, чи сидіти в підвалі щоб не знайшли, здається мені таких не дуже багато.
Старий 27.07.2023, 12:13 #2805584   #6831
Ektalion

Цитата
Натякаєш, що це боти?
А ти досі не допер?

Ось тобі коротенький приклад

На сайті 20хвилин в коментах. Боти і не паляться

Я неодноразово писав редакції, вони мене ігнорять. На сайті купа таких "читачів".

Додано через 2 години 5 хвилин

Востаннє редагував Ektalion: 27.07.2023 о 12:13. Причина: Пізніше додано
Старий 27.07.2023, 16:49 #2805586   #6832
switch
Активний учасник

Цитата:
здається мені таких не дуже багато.
ну вся ця ситуація з пакуванням в буси, заламуванням рук і утримуванням проти волі в ТЦК - вона ж яке коріння має? посиналось усе з того, що люди отримували на руки повістку-запрошення і не зявлялись.потім почастішали випадки, коли вже й по бойовій повістці не зявлялись, тому зараз реально ТЦК вже практикують обробляти "клієнта" за один день - вранці взяли на вулиці, провели ВЛК, ввечері поїхав в навчальний центр. Такі випадки вже також чув, не знаю чи це масово. Як не крути ситуація не сильно оптимістична.
Старий 27.07.2023, 17:10 #2805587   #6833
Ektalion

Мобілізаційна повістка , то уже кримінал. А по звичайній можуть лише штраф виписати максимум , а не тягати по ТЦК.
Старий 28.07.2023, 10:36 #2805591   #6834
switch
Активний учасник

з того, що траплялось в неті, то за неявку по мобілізаційній дають 3 роки умовно з іспитовим 1 рік. багато хто відповідно краще отримає судимість ніж поїде в Бахмут чи Купянськ.
Стосовно неявки по запрошенню - є така напівлегальна практика доставки до ВЛК. ну тобто тобі вручили, ти не зявився, військомат виставляє тебе на штраф за порушення правил обліку, і при наступній перевірці поліція тебе садить в машину і везе до військомату. ну або викликає військомат і він тебе везе.
Щось довести хочеш? ну то закрийся в авто і не виходь - це єдиний аргумент на даний час ).
Старий 28.07.2023, 11:40 #2805592   #6835
Ektalion

Цитата
.
Стосовно неявки по запрошенню - є така напівлегальна практика доставки до ВЛК. ну тобто тобі вручили, ти не зявився, військомат виставляє тебе на штраф за порушення правил обліку, і при наступній перевірці поліція тебе садить в машину і везе до військомату. ну або викликає військомат і він тебе везе.
Щось довести хочеш? ну то закрийся в авто і не виходь - це єдиний аргумент на даний час ).
Маячня хіба, а не легальна практика. Має бути постанова суду про затримання і доставку
Старий 28.07.2023, 13:11 #2805594   #6836
switch
Активний учасник

та хто тебе слухати буде? не прийшов сам - ухилянт значить, що з тобою церемонитись? )
Старий 28.07.2023, 17:50 #2805598   #6837
Petro Ford

А як тобі таке Ілон?
https://www.google.com/amp/s/mezha.m...-povistky/amp/
Старий 31.07.2023, 15:22 #2805609   #6838
Ektalion

Цитата Путін в 10 разів збільшив штрафи за неявку до військкомату
Свіч тут буде розказувати - ми ще нічого не починали, ога

Я і не думав, що все настільки хріново.
Старий 31.07.2023, 20:52 #2805610   #6839
switch
Активний учасник

Цитата:
А як тобі таке Ілон?
https://www.google.com/amp/s/mezha.m...-povistky/amp/
Ну от і сенс цього дійства, якщо людина сиділа в тих чатах то мабуть воювати вона явно не хоче. От такі і кинуть позиції при першій же розвідці боєм з боку кацапів.

Додано через 1 хвилину
Цитата:
Допис від Ektalion Переглянути допис

Напишеш, коли у кацапів бусики з'являться. А поки так собі перемога.

Додано через 1 хвилину
У нас вже садити почали за неявку, бо умовні судомості ухилянтів не лякають ) а тут лише штраф. Скільки до речі? Якщо по аналогії з нами то у нас зараз 1700 вроді, стало би 17 тис, я думаю це мало би змінило ситуацію з явкою )

Востаннє редагував switch: 31.07.2023 о 20:54. Причина: Пізніше додано
Старий 31.07.2023, 21:35 #2805613   #6840
beermante
Активний учасник

Цитата:
Допис від Ektalion Переглянути допис

А чому тебе так цікавить що там у кацапів? Ти більше слідкуй що там у нас, бо мобілізаційний ресурс в кацапів як мінімум в 4-5 раз більший ніж у нас (в нас його тупо більше нема, він закінчився остаточно), перевага авторитарного тоталітаризму в тому, що ти можеш набагато більше вижати зі своїх обмежених ресурсів, ніж вмотивованість при поміркованій демократії.

Зараз починаються якісь чергові спроби замирення агресора в Саудівській Аравії, отже це черговий сигнал що глобальний світ не знає як вплинути на відвертого агресора, а отже це буде повторення помилок з історії, не покараний агресор в корені принесе в світ ще більше хаосу і ентропії що призведе до ще більшого конфлікту, можливо не в тому місці і не прям негайно, але найближчі десятиліття стануть епохою грубої сили і всім прийдеться не солодко, бо завжди по сусідству існують варвари які приховують своє істинне обличчя.
beermante зараз поза форумом  
Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:
Псевдо:

Розширений пошук
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

vBulletin 3.8.7 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2003-2023 Форум Файного Міста Тернопіль
VBSilver style released under GPL by TC Port of subSilver released by and copyright of phpBB
е-mail адміністратора серверу
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:35.