Тернопіль - Форум Файного Міста
Назад   Тернопіль - Форум Файного Міста > Комп'ютерні обговорення: Hard, Soft, Nets, Design, CAD etc > Internet / CityNet / Intranet Форум ВКонтактє Форум в Твітері

Internet / CityNet / Intranet Серфінг, провайдери, лінки, цікаві та нові сайти, пошук інформації в павутині, халявні ресурси, файли, FTP, качалки, месенджери, голосовий/відео зв"язок, IRC, чати, форуми, ехи, електронні гроші, розрахунки, біржі, аукціони...


Тернопіль в веб-паутині

Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.05.2017, 20:21 #2691548   #21
org100h
organize hundred humans
 
Аватар для org100h
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата Наробився я вже ваших "чатів признавашків", блогів
Не наробився
org100h зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 08.05.2017, 23:25 #2691598   #22
Ostap34JS
Учасник
 
Аватар для Ostap34JS
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від vanco2 Переглянути допис
Це тонкий тролінг? Чувак, якщо це не тонкий тролінг то витри свій код, перечитай і зрозумій все що написану отут http://www.phptherightway.com/ (так це може зайняти час) а потім починай знову

То що ти тут виставив, це пі----ц! Так програмісти код не пишуть вже років 15, а студенти які починають вчити php років 10. Де ти взяв ці куски коду? Це як взірець того як не писати код, я навіть боюсь попросити схему бази
Питання: ви хоч щось вчили з програмування?

P.S погоджуюсь, це був "бидлокод", який я написав два місяці тому, тепер прозрів, як я написав вище, треба було написати своє api, і щоб все не виглядало так страшно, вже писати запити через нього

Додано через 1 хвилину
Цитата:
Допис від org100h Переглянути допис
Не наробився
Ну вам що, блог чи "чат признавашку" зробити на замовлення?(до речі, можу)

Додано через 44 секунды
Цитата:
Допис від vanco2 Переглянути допис
Це тонкий тролінг?
Трішки є

Востаннє редагував Ostap34JS: 08.05.2017 о 23:31. Причина: undefined
Ostap34JS зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 08.05.2017, 23:47 #2691608   #23
vanco2
 
Аватар для vanco2
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від Ostap34JS Переглянути допис
Питання: ви хоч щось вчили з програмування?

P.S погоджуюсь, це був "бидлокод", який я написав два місяці тому, тепер прозрів, як я написав вище, треба було написати своє api, і щоб все не виглядало так страшно, вже писати запити через нього
Твоє запитання не доречне, але я тобі відповів - так я вчив шось з програмування.

Це не бидлокод, бидлокод зараз це коли сінглтон юзають для того щоб інстанс моделі створювати, а те що ти тут виставив - цьому до бидлокоду ще треба довго розвиватись. Це можна було назвати бидлокодом 15 років тому, коли практично не було ніяких фреймворків а php по суті навіть був тільки частково обєктноорієнтованим, але навіть тоді вже використовувались темплейт енджіни, та навіть без розділяли модель і вю. То що ти зробив хоч якось могло бути написане і мало шанс піти в продакшн років 20 тому, і вже тоді це був бидлокод, бо програміст хоч з якоюсь підготовкою і досвідом зробив би краще.

Тому не знаю про яке API ти тут пишеш, по цьому коду видно що тобі треба засідати за книжки, статті, тематичні форуми, курси і тд і вчитись, місяців 6 (якщо ти талановитий) і пробувати робити щось по ходу навчання.

Наразі таке враженні що ти прочитав "самоучітель PHP за 21 день" 1999 року видання.

Востаннє редагував vanco2: 09.05.2017 о 00:41.
vanco2 зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Ostap34JS (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 00:37 #2691616   #24
Ostap34JS
Учасник
 
Аватар для Ostap34JS
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від vanco2 Переглянути допис
Твоє запитання не доречне, але я тобі відповів - так я вчив шось з програмування.

Це не бидлокод, бадлокод зараз це коли сінглтон юзають для того щоб інстанс моделі створювати, а те що ти тут виставив - цьому до бидлокоду ще треба довго розвиватись. Це можна було назвати бидлокодом 15 років тому, коли практично не було ніяких фреймворків а php по суті навіть був тільки частково обєктноорієнтованим, але навіть тоді вже використовувались темплейт енджіни, та навіть без розділяли модель і вю. То що ти зробив хоч якось могло бути написани і мало шанс піти в продакшн років 20 тому, і вже тоді це був бидлокод, бо програміст хоч з якоюсь підготовкою і досвідом зробив би краще.

Тому не знаю про яке API ти тут пишеш, по цьому коду видно що тобі треба засідати за книжки, статті, тематичні форуми, курси і тд і вчитись, місяців 6 (якщо ти талановитий) і пробувати робити щось по ходу навчання.

Наразі таке враженні що ти прочитав "самоучітель PHP за 21 день" 1999 року видання.
Знаю, мені треба вивчити ООП, а фреймворки я завжди встигну вивчити
Цитата:
Допис від vanco2 Переглянути допис
Тому не знаю про яке API ти тут пишеш, по цьому коду видно що тобі треба засідати за книжки, статті, тематичні форуми, курси і тд і вчитись, місяців 6 (якщо ти талановитий) і пробувати робити щось по ходу навчання.
Я мав на увазі, на прикладі вк апі, щоб просто юзати запити, без того щоб писати кожен раз $query = mysqli_query($con,select * from 'users');
Цитата:
Допис від vanco2 Переглянути допис
Наразі таке враженні що ти прочитав "самоучітель PHP за 21 день" 1999 року видання.
деякий час читав таку літературу, але трішки старшу

Востаннє редагував Ostap34JS: 09.05.2017 о 00:42.
Ostap34JS зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 02:02 #2691619   #25
castor
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від Ostap34JS Переглянути допис
кому треба, ось уривок з соц-мережі, власної, сказати що означає кожен рядок?
(звичайно зроблено трохи криво, треба було своє api написати, а тоді формувати запити через нього, два місяці тому не подумав, так що цей код - на звалище, також коменти до коду писав на рідній мові, ну, для мене простіше, ще немає команди)
Код PHP:
<?php
$con 
mysqli_connect("localhost","root","","onlineternopil") or die('Помилка підключення...');
//utf-8 кодування для бази-даних
mysqli_set_charset($con,"utf8");
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
//Функція забирання "лишнього" з введення користувачем даних(захис від хакерів):
function sanitizeString($var){
    global 
$con;
    
$var strip_tags($var);
    
$var htmlentities($var);
    
$var stripcslashes($var);
    return 
mysqli_real_escape_string($con,$var);
}
//Функція додавання текстового поля:
function crateTextarea($submit_button_name,$submit_button_text,$if_posts_form){
    global 
$user_id;
    
    
draw_smiles();
    echo
"<form action='home.php?{$user_id}' method='post' onsubmit='texarea()'>";
    if(
$if_posts_form == true){
        echo
"
        <h2>Що ви думаєте сьогодні? напишіть��</h2><br>
        <input type='text' name='titile' class='form_control' id='title_text' placeholder='Введіть заголово'><br>
        <button class='btn_smiles' id='btn_smiles'></button>
        "
;
    }
    echo
"
        <input type='hidden' name='content' id='textarea'/>
            <div id='textarea_div' contentEditable='true' autofocus></div>
            <select name='topic' class='form_control' required>
                <option>Виберіть тему</option>
                "
;getTopics();echo"
            </select>    
        <button name='
{$submit_button_name}' class='btn'>{$submit_button_text}</button>
        </form>
        <script src='./js/form.js'></script>
    "
;
}
//функція повідомлення з java script!
function alert($text){
    echo
"<script>alert('{$text}');</script>";   
}
//Функці для відображення смайлів
function draw_smiles(){
    
$i 1;
    echo
"<div id='modal' class='modal'>
            <ul id='ul_smiles'>    
            <span class='close'>&times;</span>"
;
    while(
$i 62){
        
$i++;
        echo(
"<li class='smile_li'><img size='100' onclick='insertImage(this.src); return false' src='images/smiles/$i.png'></li>");
    }
    echo
"</ul>
    </div>"
;
}
//Функція для отримання всіх тем
function getTopics(){
    global 
$con;
    
$get_topics "select * from topics";
    
$run_topics mysqli_query($con,$get_topics);

    while(
$row mysqli_fetch_array($run_topics)){
        
$topic_id $row['topic_id'];
        
$topic_title $row['topic_title'];

        echo
"<option value='$topic_id'>$topic_title</option>";
    }
}
//Функція для додавання постів
function insertPosts(){
    if(isset(
$_POST['sub'])){
        global 
$con;
        global 
$user_id;
        
$title $_POST['titile'];
        
$content $_POST['content'];
        
$topic $_POST['topic'];

        
$insert "insert into `posts` (user_id,topic_id,post_title,post_content,post_date) values ('$user_id','$topic','$title','$content',NOW())";



        
//        $update = "update `users` set `posts`='yes' where user_id='$user_id'";//Лишнє, хай буде поки що

        
if($topic == "Виберіть тему"){
            echo(
'<script>alert("Потрібно вибрати тему...");</script>');
        }
        else{
            
$run_insert mysqli_query($con,$insert);

            if(
$run_insert){
                echo(
'<script>alert("Ваш допис відправлено!");</script>');
            }
            else{
                echo(
'<script>alert("Ваш допис НЕ відправлено...");</script>');
            }
        }
    }
}
//Функція для відображення постів
function getPosts(){
    global 
$con;

    
$per_page 5;
    if(isset(
$_GET['page'])){
        
$page $_GET['page'];
    }
    else{
        
$page 1;
    }

    
$start_form = ($page-1) * $per_page;

    
$get_posts "select * from `posts` ORDER by post_id desc lIMIT $start_form,$per_page";
    
$run_posts mysqli_query($con,$get_posts);

    
//Відображення посту
    
while($row_posts =  mysqli_fetch_assoc($run_posts)){
        if(!
$row_posts){
            echo
"Помилка з $row_posts";
        }
        
$post_id $row_posts['post_id'];
        
$user_id $row_posts['user_id'];
        
$post_title $row_posts['post_title'];
        
$content $row_posts['post_content'];
        
$post_date $row_posts['post_date'];
        
//отримання користувача, який розмістив пост
        
$user "select * from `users` where user_id='$user_id'";

        
$run_user mysqli_query($con,$user);
        if(!
$run_user){
            echo(
'не вдалося підключитися!');
        }
        
$row_user mysqli_fetch_assoc($run_user);
        if(!
$row_user){
            echo(
'не вдалося взяти інформацію користувача');
        }
        
$user_name $row_user['user_name'];
        
$user_image $row_user['user_image'];
        if(!
$user_name){
            echo
"<br>Не вдалося взяти ім'я користувача";
        }
        if(!
$user_image){
            echo
"<br>Не вдалося взяти зображення користувача";
        }
        echo(
"
        <br>
        <div id='posts'> 
            <img src='user/user_images/
{$user_image}' width='50' height='50' class='post_user_images'> 
            <h3><a href='single.php?post_id=
{$post_id}' class='post_user_name'>{$user_name}</a></h3>
            <p class='post_date'><b>
{$post_date}</b></p><br><br>
            <h2 class='post_title'>
{$post_title}</h2><br>
            <br> 
            <p class='post_content'>
{$content}</p><a href='single.php?post_id={$post_id}'> 
            <button class='post_btn'>Див відповіді або відповісти на цей допис</button></a>
        </div><br>"
);
    }
    include(
'pagination.php');
    if(!
$post_id || !$user_id || !$post_title || !$content || !$post_date || !$user_name || !$user_image){
        echo
"З змінними шось нето!";
        
var_dump($post_id);
        
var_dump($user_id);
        
var_dump($post_title);
        
var_dump($content);
        
var_dump($post_date);
        
var_dump($user_name);
        
var_dump($user_image);
    }
}
//Функція для відображення одного допису з коментарями
function single_post(){
    global 
$con;
    if(isset(
$_GET['post_id'])){


        
$get_id $_GET['post_id'];


        
$get_posts "select * from `posts` where post_id='$get_id'";
        
$run_posts mysqli_query($con,$get_posts);

        
////////////////////
        //Відображення посту
        ////////////////////
        
$row_posts =  mysqli_fetch_assoc($run_posts);
        
$post_id $row_posts['post_id'];
        
$user_id $row_posts['user_id'];
        
$post_title $row_posts['post_title'];
        
$content $row_posts['post_content'];
        
$post_date $row_posts['post_date'];
        
//отримання користувача, який розмістив пост
        
$user "select * from `users` where user_id='$user_id'";//AND posts='yes'

        
$run_user mysqli_query($con,$user);
        while(
$row_user mysqli_fetch_array($run_user)){
            
$user_name $row_user['user_name'];
            
$user_image $row_user['user_image'];
            if(!
$row_user){
                echo(
'Не вдалося взяти інформацію користувача');
            }



            
//Запуск сесії користувача
            
$user_com $_SESSION['email'];

            
$get_com "select * from `users` where user_email='$user_com'" or die("error mysqli" mysqli_error());
            
$run_com mysqli_query($con,$get_com);

            
$row_com mysqli_fetch_array($run_com);

            
$user_com_id $row_com['user_id'];
            
$user_com_name $row_com['user_name'];
            echo
"
        <br>
        <div id='posts'> 
            <img src='user/user_images/
{$user_image}' width='50' height='50' class='post_user_images'><br><br><br><br>
            <h3><a href='single.php?post_id=
{$post_id}' class='post_user_name'>{$user_name}</a></h3><br><br> 
            <p class='post_date'><b>
{$post_date}</b></p> 
            <br> 
            <p>
{$content}</p><a href='single.php?post_id={$post_id}'></a>
        </div><br>"
;
            include(
"comments.php");
            echo
"
             <form action='' method='post' onsubmit='texarea()'>
            <script>
                function texarea(){
                    //Функція для обробки textarea
                    var texarea = document.getElementById('textarea').value =  document.getElementById('textarea_div').innerHTML;
                    }
            </script>
            <input type='hidden' name='comment' id='textarea'/>
            <div id='textarea_div' contentEditable='true' autofocus></div>
            <input type='submit' name='reply' value='Відповісти' class='btn'>
        </form>
        <button class='btn_smiles'></button>"
;

            
draw_smiles();
            echo
"
            <script>
            // Get the modal
            var modal = document.getElementById('modal');

            // Get the button that opens the modal
            var btn = document.getElementsByClassName('btn_smiles');

            // Get the <span> element that closes the modal
            var span = document.getElementsByClassName('close');

            // When the user clicks on the button, open the modal 
            btn.onmousemove = function(){
                modal.style.display = 'block';
            }

            // When the user clicks on <span> (x), close the modal
            span.onclick = function() {
                modal.style.display = 'none';
            }

            // When the user clicks anywhere outside of the modal, close it
            window.onclick = function(event) {
                if (event.target == modal) {
                    modal.style.display = 'none';
                }
            }
</script>
<script src='js/function.js'></script>        "
;

        }
        if(
$_POST['reply']){
            
$comment $_POST['comment'];

            
$insert "insert into `comments` (post_id,user_id,comment,date,comment_author) values ('$post_id','$user_id','$comment',NOW(),'$user_com_name')";
            
$run mysqli_query($con,$insert);

            echo
"<script>alert('Ваш коментар відправлено!');</script>";
        }
    }

}
//Функція для отримання категорії або теми
function getCats(){
    global 
$con;

    
$per_page 5;
    if(isset(
$_GET['page'])){
        
$page $_GET['page'];
    }
    else{
        
$page 1;
    }

    
$start_form = ($page-1) * $per_page;

    if(isset(
$_GET['topic'])){
        
$topic_id $_GET['topic'];
    }

    
$get_posts "select * from `posts` where topic_id='$topic_id' ORDER by post_id desc lIMIT $start_form,$per_page";
    
$run_posts mysqli_query($con,$get_posts);

    
//Відображення посту
    
while($row_posts =  mysqli_fetch_assoc($run_posts)){
        
$post_id $row_posts['post_id'];
        
$user_id $row_posts['user_id'];
        
$post_title $row_posts['post_title'];
        
$content $row_posts['post_content'];
        
$post_date $row_posts['post_date'];
        
//отримання користувача, який розмістив пост
        
$user "select * from `users` where user_id='$user_id' AND posts='yes'";

        
$run_user mysqli_query($con,$user);
        
$row_user mysqli_fetch_array($run_user);
        if(!
$row_user){
            echo(
'не вдалося взяти інформацію користувача');
        }
        
$user_name $row_user['user_name'];
        
$user_image $row_user['user_image'];
        echo(
"
        <br>
        <div id='posts'> 
            <img src='user/user_images/
{$user_image}' width='50' height='50' class='post_user_images'> 
            <h3><a href='single.php?post_id=
{$post_id}' class='post_user_name'>{$user_name}</a></h3>
            <p class='post_date'><b>
{$post_date}</b></p><br><br>
            <h2 class='post_title'>
{$post_title}</h2><br>
            <br> 
            <p class='post_content'>
{$content}</p><a href='single.php?post_id={$post_id}'> 
            <button class='post_btn'>Див відповіді або відповісти на цей коментар</button></a>
        </div><br>"
);
    }

    if(!
$post_id || !$user_id || !$post_title || !$content || !$post_date || !$user_name || !$user_image){
        echo
"<h3 style='text-align:center;'>Немає дописів повязаних з цією темою...</h3>";
    }
    include(
'pagination.php');
}
//Функція для відображення результатів пошуку теми
function GetResults(){
    global 
$con;

    if(isset(
$_GET['user_query'])){
        
$search_term $_GET['user_query'];
    }

    
$get_posts "select * from `posts` where post_title like '%$search_term%' ORDER by post_id desc lIMIT 5";
    
$run_posts mysqli_query($con,$get_posts);

    
$count_result mysqli_num_rows($run_posts);

    if(
$count_result == 0){
        echo
"
        <h2 style='font-size:20px;'>За вашим запитом нічого не знайдено...</h2>
        <br>
        <p style='color:#fff;font-size:18px;'>Ви писали: 
{$search_term}</p>
        "
;
        exit();
    }

    
//Відображення посту
    
while($row_posts =  mysqli_fetch_assoc($run_posts)){
        
$post_id $row_posts['post_id'];
        
$user_id $row_posts['user_id'];
        
$post_title $row_posts['post_title'];
        
$content $row_posts['post_content'];
        
$post_date $row_posts['post_date'];
        
//отримання користувача, який розмістив пост
        
$user "select * from `users` where user_id='$user_id' AND posts='yes'";

        
$run_user mysqli_query($con,$user);
        
$row_user mysqli_fetch_array($run_user);
        if(!
$row_user){
            echo(
'не вдалося взяти інформацію користувача');
        }
        
$user_name $row_user['user_name'];
        
$user_image $row_user['user_image'];
        echo(
"
        <br>
        <div id='posts'> 
            <img src='user/user_images/
{$user_image}' width='50' height='50' class='post_user_images'> 
            <h3><a href='single.php?post_id=
{$post_id}' class='post_user_name'>{$user_name}</a></h3>
            <p class='post_date'><b>
{$post_date}</b></p><br><br>
            <h2 class='post_title'>
{$post_title}</h2><br>
            <br> 
            <p class='post_content'>
{$content}</p><a href='single.php?post_id={$post_id}'> 
            <button class='post_btn'>Див відповіді або відповісти на цей коментар</button></a>
        </div><br>"
);
    }
}
//Функція для відобреаження всіх постів від користувача
function user_posts(){
    global 
$con;
    global 
$user_id;

    if(isset(
$_GET['u_id'])){
        
$u_id $_GET['u_id'];
    }

    
$get_posts "select * from `posts` where user_id='$u_id' and user_id='$user_id' ORDER by post_id desc lIMIT 5";
    
$run_posts mysqli_query($con,$get_posts);

    
//Відображення посту
    
while($row_posts =  mysqli_fetch_assoc($run_posts)){
        
$post_id $row_posts['post_id'];
        
$user_id $row_posts['user_id'];
        
$post_title $row_posts['post_title'];
        
$content $row_posts['post_content'];
        
$post_date $row_posts['post_date'];
        
//отримання користувача, який розмістив пост
        
$user "select * from `users` where user_id='$user_id' AND posts='yes'";

        
$run_user mysqli_query($con,$user);
        
$row_user mysqli_fetch_array($run_user);
        if(!
$row_user){
            echo(
'не вдалося взяти інформацію користувача');
        }
        
$user_name $row_user['user_name'];
        
$user_image $row_user['user_image'];
        echo(
"
        <br>
        <div id='posts'> 
            <img src='user/user_images/
{$user_image}' width='50' height='50' class='post_user_images'> 
            <h3><a href='single.php?post_id=
{$post_id}' class='post_user_name'>{$user_name}</a></h3>
            <p class='post_date'><b>
{$post_date}</b></p><br><br>
            <h2 class='post_title'>
{$post_title}</h2><br>
            <br> 
            <p class='post_content'>
{$content}</p>

            <a href='single.php?post_id=
{$post_id}'>
                <button class='post_btn'>Дивитися</button>
            </a>
            <a href='./edit_post.php?post_id=
{$post_id}'>
                <button class='post_btn' style='background:#2f9e61;border-color:#2f9e61;'>Редагувати</button>
            </a>
            <a href='./functions/delete_post.php?post_id=
{$post_id}'>
                <button class='post_btn' style='background:#c32323;border-color:#c32323;'>Видалити</button>
            </a>
            </div><br>"
);
    }

    if(!
$post_id || !$user_id || !$post_title || !$content || !$post_date || !$user_name || !$user_image){
        echo
"З змінними шось нето!";
        
var_dump($post_id);
        
var_dump($user_id);
        
var_dump($post_title);
        
var_dump($content);
        
var_dump($post_date);
        
var_dump($user_name);
        
var_dump($user_image);
    }
}
//Функція для відображення друзів користувача
function getUser_Friends(){
    global 
$con;

    if(isset(
$_GET['u_id'])){
        
$u_id $_GET['u_id'];//User id
    
}

    if(!
$u_id){
        echo
"Нема user_id";
    }

    
$select_friends "select * from `frinds_user` where user_id='$u_id'";
    
$friend_query mysqli_query($con,$select_friends);

    if(!
$friend_query){
        echo
"Не вдалося зчитити друзів користувача!";
    }

    while(
$row_friends mysqli_fetch_assoc($friend_query)){
        
$friend_id $row_friends['friend_id'];

        
$friens_data "select * from `users` where user_id='$friend_id'";
        
$run_friens_data mysqli_query($con,$friens_data);

        while(
$row_friend_data mysqli_fetch_assoc($run_friens_data)){
            
$user_image $row_friend_data['user_image'];
            
$user_name $row_friend_data['user_name'];

            if(!
$row_friends){
                echo
"Проблема з row_friends";
            }

            echo(
"
        <br>
        <div id='posts'> 
            <img src='user/user_images/
{$user_image}' width='70' style='width: 70px;height: 70px;' height='73' class='post_user_images'> 
            <h3><a href='#' class='post_user_name'>
{$user_name}</a></h3>
            <p class='post_date'><b>{}</b></p><br><br>
            <h2 class='post_title'>{}</h2><br>
            <br> 
            <p class='post_content'>{}</p>

            <a href='single.php?post_id={}'>
                <button class='post_btn'>На сторінку</button>
            </a>
            <a href='./edit_post.php?post_id={}'>
                <button class='post_btn' style='background:#f1ff00;border-color:#f1ff00;color:#000;'>Повідомлення</button>
            </a>
            <a href='./functions/delete_post.php?post_id={}'>
                <button class='post_btn' style='background:#c32323;border-color:#c32323;'>Видалити з друзів</button>
            </a>
            </div><br>"
);
        }
    }
}
?>
угу, скажи, будь ласка, що означає кожен рядок

і не звертай уваги - вони не шарять і тому заздрять, у тебе майже готова соціалка
castor зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 11:36 #2691654   #26
Ostap34JS
Учасник
 
Аватар для Ostap34JS
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата
Допис від castor Переглянути допис
угу, скажи, будь ласка, що означає кожен рядок
1.Перший рядок - це з'єднання з СУБД
2.Бачу рівень ваших знань великий, оскільки ви не знаєте значення символів "//" (в програмування це називається коментарі)
Код PHP:
//utf-8 кодування для бази-даних 
mysqli_set_charset($con,"utf8"); 
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); 
Ось, для прикладу, зразу над двома рядками, є їх пояснення
Цитата
Допис від castor Переглянути допис
і не звертай уваги - вони не шарять і тому заздрять, у тебе майже готова соціалка
1.Вона то майже-готова, але краще я ще вивчу ООП, PDO, а то намутив я дуже в коді, і я ж писав, що цей код, двох місячної давності, тобто, в мене тепер чуть-чуть-чуть краще тепер пишеться(ну не знаю, може ні, але тепер, я б оформив це все зовсім по іншому)
2.Ну як хто, деякі люди є дуже з досвідом, і мені навпаки було цікаво почути критику

Додано через 15 хвилин
Цитата:
Допис від Ostap34JS Переглянути допис
деякий час читав таку літературу, але трішки старшу
Зокрема:
(Создаем динамические веб-сайты с помощью PHP, MySQL, JavaScript, CSS и HTML5)
але тільки частину про php,mysql, там де є робота з базами даних, пр цикли змінні і тд. в php - не хотів читати. оскільки знаю.css(ну не всі деталі, звичайно, але базове знаю) знаю, разом з предпроцессором less.

Востаннє редагував Ostap34JS: 09.05.2017 о 11:36. Причина: Пізніше додано
Ostap34JS зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 11:40 #2691659   #27
KVM
ВЯЛЫЙ НОУНЕЙМ
 
Аватар для KVM
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

BOM? це ти?)
KVM зараз поза форумом  
Подякував(ла):
MOE (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 12:02 #2691666   #28
org100h
organize hundred humans
 
Аватар для org100h
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата BOM? це ти?)
СанчоЦМС!
org100h зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 12:14 #2691669   #29
Ostap34JS
Учасник
 
Аватар для Ostap34JS
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від KVM Переглянути допис
BOM? це ти?)
Ні, я Остап
Ostap34JS зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 13:40 #2691687   #30
Erleke
Кавайна няка
 
Аватар для Erleke
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата $con = mysqli_connect("localhost","root","","onlineternopil")
ROOT, ROOOOT , localhost при конекті до бази, далі можна не читати це Т_Т

Додано через 1 хвилину
Можна посилання на сіє творіння?

через 15хв на тому сервері вже ніц не буде)

Додано через 2 хвилини
Цитата Ну вам що, блог чи "чат признавашку" зробити на замовлення?(до речі, можу)
Всі можуть WP на сервак поставити, там аж next-next-next-done

Востаннє редагував Erleke: 09.05.2017 о 13:40. Причина: Пізніше додано
Erleke зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Ostap34JS (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 15:14 #2691731   #31
Distemper
псіх одіночка
 
Аватар для Distemper
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від Erleke Переглянути допис
ROOT, ROOOOT , localhost при конекті до бази, далі можна не читати це Т_Т

Додано через 1 хвилину
Можна посилання на сіє творіння?

через 15хв на тому сервері вже ніц не буде)

Додано через 2 хвилини


Всі можуть WP на сервак поставити, там аж next-next-next-done
Цитата через 15хв на тому сервері вже ніц не буде)
+1 стільки шуму і холівару через скрипт , а на ділі нічого не видно. Остап постав на хостинг і покажи в роботі свою соц.мережу. А так немає обєкта - то і немає про , що говорити.
Distemper зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Ostap34JS (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 15:18 #2691733   #32
kurtq
 
Аватар для kurtq
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від Ostap34JS Переглянути допис
Знаю, мені треба вивчити ООП
Я якраз хотів це сказати - для початку хоча б почитай шось про ООП. Як вже говорили вище, так вже сто літ ніхто не пише. Таким кодом максимум що можна то "сайти" клепати під замовлення за 300 гривень. Я тобі кажу як є, правду в очі, з такими заннями (судячи з коду) братись за щось серйозне це злочин і марнування часу. Треба робити ДОБРЕ, а не так як вмієш

Цитата:
Допис від Ostap34JS Переглянути допис
а фреймворки я завжди встигну вивчити
Ну то вивчи хоча б щось елементарне на MVC, якийсь codeigniter для початку, побачиш наскільки життя простішим стане. Нашо писати, що встигнеш, ти зроби
kurtq зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Ostap34JS (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 16:06 #2691745   #33
Ostap34JS
Учасник
 
Аватар для Ostap34JS
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від Erleke Переглянути допис
ROOT, ROOOOT , localhost при конекті до бази, далі можна не читати це Т_Т

Додано через 1 хвилину
Можна посилання на сіє творіння?

через 15хв на тому сервері вже ніц не буде)
Ах, чому я поставив захист від sql інєкцій і xss?

Додано через 1 хвилину
Цитата:
Допис від Distemper Переглянути допис
+1 стільки шуму і холівару через скрипт , а на ділі нічого не видно. Остап постав на хостинг і покажи в роботі свою соц.мережу. А так немає обєкта - то і немає про , що говорити.
Дякую за пропозицію, публікану на якийсь бесплатний хостинг - напишу

Додано через 2 хвилини
Цитата:
Допис від kurtq Переглянути допис
Я якраз хотів це сказати - для початку хоча б почитай шось про ООП. Як вже говорили вище, так вже сто літ ніхто не пише. Таким кодом максимум що можна то "сайти" клепати під замовлення за 300 гривень. Я тобі кажу як є, правду в очі, з такими заннями (судячи з коду) братись за щось серйозне це злочин і марнування часу. Треба робити ДОБРЕ, а не так як вмієш



Ну то вивчи хоча б щось елементарне на MVC, якийсь codeigniter для початку, побачиш наскільки життя простішим стане. Нашо писати, що встигнеш, ти зроби
А ви трішки подумайте, якщо ж я буду писати соц-мережу на фреймворку, то якщо в ньому знайдуть якусь "пробоїну" в безпеці, соц-мережі - трєндец, а так, все буде з нуля

Востаннє редагував Ostap34JS: 09.05.2017 о 16:06. Причина: Пізніше додано
Ostap34JS зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 16:19 #2691749   #34
kurtq
 
Аватар для kurtq
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від Ostap34JS Переглянути допис
А ви трішки подумайте, якщо ж я буду писати соц-мережу на фреймворку, то якщо в ньому знайдуть якусь "пробоїну" в безпеці, соц-мережі - трєндец, а так, все буде з нуля
Повір, в твоєму коді "пробоїн" буде в багато раз більше, я більш ніж впевнений, що ти ще й сам (свідомо чи ні) понаробляєш бекдорів. В останніх (чи навіть в ранніх) версіях того ж кодигнайтер не пам"ятаю я якихось проблем з безпекою. Взагалі. Хіба ти сам їх наробиш при проетуванні, що найбільш вірогідно
kurtq зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Ostap34JS (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 16:35 #2691754   #35
Ostap34JS
Учасник
 
Аватар для Ostap34JS
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від Erleke Переглянути допис
ROOT, ROOOOT , localhost при конекті до бази, далі можна не читати це Т_Т
А що поганого в користувачі root, це ж тестова версія
Ostap34JS зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 16:57 #2691761   #36
Erleke
Кавайна няка
 
Аватар для Erleke
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата А що поганого в користувачі root, це ж тестова версія
а що поганого тримати вхідні двері відкритими?

Десь така анологія
Erleke зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Ostap34JS (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 17:11 #2691762   #37
Ostap34JS
Учасник
 
Аватар для Ostap34JS
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від Erleke Переглянути допис
а що поганого тримати вхідні двері відкритими?

Десь така анологія
але все ж,це на моєму компі, а там ніхто крім мене не заходить
Ostap34JS зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 17:34 #2691765   #38
KVM
ВЯЛЫЙ НОУНЕЙМ
 
Аватар для KVM
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Ostap34JS, скільки років якщо не секрет?)
KVM зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 17:58 #2691773   #39
saymon
Активний учасник
 
Аватар для saymon
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата:
Допис від vanco2 Переглянути допис
Це тонкий тролінг?
Цитата:
Допис від org100h Переглянути допис
Не наробився
Цитата
Допис від castor Переглянути допис
скажи, будь ласка, що означає кожен рядок
Цитата:
Допис від Erleke Переглянути допис
localhost при конекті до бази, далі можна не читати
Цитата:
Допис від Distemper Переглянути допис
+1 стільки шуму і холівару через скрипт , а на ділі нічого не видно.
Цитата:
Допис від kurtq Переглянути допис
Повір, в твоєму коді "пробоїн" буде в багато раз більше, я більш ніж впевнений
Ікспертна думка ікспертних кодерів ЛОЛ.
saymon зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Ostap34JS (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 09.05.2017, 18:19 #2691778   #40
org100h
organize hundred humans
 
Аватар для org100h
Типово Відповідь: Тернопіль в веб-паутині

Цитата Ікспертна думка ікспертних кодерів ЛОЛ.
Іксперта думка іксперта про ікспертні думки ікспертних кодерів ЛОЛ
org100h зараз поза форумом  
Подякували 4:
Distemper (09.05.2017), kurtq (09.05.2017), Ostap34JS (14.05.2017), vanco2 (09.05.2017)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Відповідь

Мітки
веб-програмування, тернопіль-веб, ідеї


Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід




vBulletin 3.8.7 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2003-2017 Форум Файного Міста Тернопіль
VBSilver style released under GPL by TC Port of subSilver released by and copyright of phpBB
е-mail адміністратора серверу
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:57.