![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
![]()
Продам мотокультиватор на базі американського мотору Briggs & Stratton
Малогабаритний мотокультиватор, призначений для обробки грунту: рихлення, вирівнювання, прополювання і внесення в грунт хімічних і органічних добрив, а також використання з іншим навісним обладнанням, що значно розширюють його технологічні можливості. Максимальна глибина рихлення, мм 200 Ширина обробки,мм 330,600,840 Максимальна продуктивність при нормальному грунті і глибині рихлення до 150 мм, га/год 0,1 Характеристики двигуна Тип карбюраторний, 4-х тактний Максимальна потужність при обертах, кВт/об/хв 4/3200 Паливо Бензин АИ95, 92 Місткість паливного баку, л 1,5 Масло SAE 15W40 мінеральне Ємність масляного баку,л 0,6 Редуктор, тип Одноступеневий черв'ячний 1:28 Рульовий механізм Важільний, регулюється у вертикальному і горизонтальному напрямках, обладнаний єлементами дистанційного керування Ротаційний кльтиватор Кількість фрез, шт 6(3+3) Кількість захисних дисків, шт 2(1+1) Форма ножів шаблевидна, дугоподібна Габаритні розміри довжина, мм 1200 Ширина, мм 850 Висота,мм 950 Маса, кг 49 Гарантія рік, та післягарантійне обслуговування Ціна 4900 грн Телефонуйте : 093-141-44-44 097-031-30-30 Доставка по Україні НОВОЮ ПОШТОЮ Востаннє редагував Галичанин: 24.08.2012 о 12:29. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
маде ін Поділля ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Попрошу модератора перенести мою тему в розділ "Сільське господарство"
Дякую !! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Тепер питання: 1. Галичанин, яким чином рульовий механізм регулюється в горизонтальному напрямку? Здається мені, що при такій конструкції це нереально. Чи я ще не до кінця всі можливості свого звіра вивчив? 2. Хочу ним копати бараболю. Зробив копалку. Попробував - буксує. З баластом на грунтозацепи проблем нема, руки ростуть з правильного місця і не дві лівих. Але чує моя дупа, що без понижуючого редуктора не обійтися. Чи є у вас таке добро, чи можна десь прийти, подивитись, помацати і купити таке добро в Тернополі, щоб не морочитись з Новою Поштою (я так розумію, ти хмельницьку "Спецтехніку" представляєш???) |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Файний у тебе підпис !!! )))
Так, руль можна повернути праворуч.. є такий ходозменшувач і вартує 720 грн. Передавальне відношення 2:1 Передавана потужність, кВт 3 Швидкість пересування мотоблоку при робочих зворотах двигуна 3500-5500 об/мін. і колесах 0520 мм, км/год 3.2-4.0 Ширина колії, мм 200 Габаритні розміри, мм 270x500x170 Вес, кг 13 Зменшувач ходу ланцюговий ММ 01.14.00.00.00 (надалі по тексту "ходозменшувач") призначений в зборі з редуктором мотокультиватора, грунтозацепами і вантажем близько 30 кг для підгортання і викопування овочевих культур, а так само оранки і обробки грунту бороною пасивним культиватором і так далі. Ходозменшувач є ланцюговим редуктором. Він призначений для пониження числа зворотів і збільшення потужності редуктора мотокультиватора за допомогою ланцюгової передачі, розташованої на підшипниках кочення в корпусі ходозменшувача, які жорстко сполучені між собою кожухом. На жаль в Тернополі, нема де на нього подивитись і його пощупати... Чи такий майстер, що після того як помацяєш, фтрафиш зробити таке самісіньке ?? ![]() Востаннє редагував Галичанин: 24.08.2012 о 12:29. |
|
![]() |
Подякував(ла): |
Hurricane (13.05.2010)
|
![]() |
#9 |
![]() Зробити таке - нема проблем, вища технічна освіта + в нас на підприємстві дослідно-експериментальний механічний цех. Зірочки можна взяти жигулівські від приводу ГРМ (буде якраз 2:1)... Але в одиничному екземплярі - забере багато часу, сил і горілки для верстатників ![]() А як щодо того, що потужність двигуна мотокультиватора 4 кВт, а передавана потужність редуктора - тільки 3 кВт? Не вмре редуктор достроково? |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
А як щодо того, що потужність двигуна мотокультиватора 4 кВт, а передавана потужність редуктора - тільки 3 кВт? Не вмре редуктор достроково?[/QUOTE]
Я взагалі зі Львова.. і на жаль не маю вищої технічної... Він же ланцюговий.. думаю, його не важко було би реанімувати... Замовляй зараз, і я зроблю тобі безкоштовну доставку... |
|
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]()
Телефони бачу в першому пості, напиши ще де саме ви у Львові знаходитесь.[/QUOTE]
Мабуть таки краще буде подивитись в Хмельницькому, тому-що у Львові не завжди все є.. тут якщо і є, то то, що замовили клієнти, і перебуває не довго.. одразу ж забирають.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]()
Оп !!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |