![]() |
#1 |
![]()
Куплю кінескопний телевізор, 21" чи 51-54 см по діагоналі в хорошому стані.
Цікавлять в першу чергу з AV входом (для полегшеного підключення до Т2 тюнера). Але розгляну і інші пропозиції. Дорожче 500 грн не дуже бажано, хоча... |
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Може цікавить Бравіс 1416, діагональ 36 см, робочій стан (на пульті не всі кнопки працюють), з підставкою. Ціна 550 грн. (т.0688599591)
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
LG CT-21Q41KE
у робочому стані, з пультом https://www.hi-fi.ru/catalog/dom/cat...29799/features 370 грн якщо цікавить, контакти можу скинути в ПП |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Дякую за пропозиції!
Бравіс замалий. 2 Alfasoft Завтра буду знати, чи ще потрібно, бо знайомі, які просили, щось знайшли на місці, завтра будемо дивитися, тоді ввечері відпишуся. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
2 Alfasoft
Доброго дня! Конкретно зацікавив Ваш телевізор, бо той, що знайшли самі знайомі, не підійшов. Але є 2 питання: 1) Чи не дуже "сів" кінескоп (бо якщо вже підсів, то смислу, самі розумієте, купляти немає) 2) Я мушу перевірити, чи нормально працюватиме з уже наявним тюнером Т2. Чи можна це буде зробити безпосередньо на місці, де знаходиться телевізор? Якщо все Ок, давайте контакти в ПП і коли краще з Вами зв"язатися? Впродовж дня час від часу загдядатиму на форум. Дякую! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Куплено.
Тему можна закривати. |