![]() |
#1 |
![]()
Можливо хтось знає фірми які займаються працевлаштуванням за кордоном, цікавить Європа.
дайте якісь ссилки їх сайтів, або ще якусь корисну інформацію. Можливо хтось вже користувався послугами таких кантор? |
|
![]() |
![]() |
#2 |
████████████████
|
![]()
На стовпах купа таких рекламних листівок.
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
а ще вони обіцяють одне,а приіжаеш ,а там зовсім інше,провірено на собі
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
от тому і запитую тут, щоб не було кидалова такого...
думаю солідні фірми на стовбах не ліплять листівки. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Редакція газети RIA прийом оголошень 7 кабынет.
Запитувати Світлану Повар Рекомендую. Моєму хорошому знайомому підігнала хорошу роботу. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Якшо цікавить робота в польші можу помогти
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
ну що, знайшли щось цікаве? відпишіть!
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Терміново набираю чоловіків та жінок на роботу в Польщі на рвання яблук,збираня малини та інші с\г роботи. бажано вже мати відкриту візу.Надається житло та часткове харчування.Довіз до місця роботи 50у.о. Допомога в отримані візи та запрошення. 097 979 57 47
Ліц. АГ №507892 від 20.04.2011р. |
|
![]() |
Сказав(ла) Фууу!: | 79468 (21.09.2011) |
![]() |
#9 |
Учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Учасник
|
![]()
Агенство Тутмос Захід надає інформаційно - консультативні послуги, щодо працевлаштування в Україні і закордоном.
http://infomisto.com/uk/rivne/catalo...ent/tutmos-job Додано через 50 секунд Звертайтесь!!!! Востаннє редагував tina: 31.10.2011 о 13:43. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#11 |
Учасник
|
![]()
Якщо вас цікавить робота за кордоном (а саме у Європі) тоді я можу порекомендувати вам http://2eu.work/ це найкращій сайт з пошуку роботу для українців у Європі
|
![]() |
![]() |
#12 |
Учасник
|
![]()
Можу порекомендувати хороший сайт по пошуку роботи наша сімя ним доволі часто користується при пошуку роботи за границею www.eurabota.ua ,там розміщають вакансії і фірми і прямі працедавці, а також Ви самі можете розмістити своє резюме на сторінці.
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]()
Є якісь майстри по ремонту в квартирах?
Потрібно зробити ремонт в кварирі в Польщі Робота особисто від мене і для мене. Кого цікавить - пишіть |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Учасник
|
![]()
Можу порекомендувати офіційну роботу в Польщі на будові муляром, з можливістю відрядження у Бельгію. Чистова кладка під розшивку, цегла - клінкер. Зарплата від 2000 євро для муляра з досвідом роботи. КОНТАКТИ: telegram +447509786745
Востаннє редагував Trofim22: 12.01.2021 о 13:51. |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|