![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#2 |
![]()
Nikon S200 впав і тріс екран. Скільки ремонт і за скільки його можна продати?
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Ergo DC 91, побитий екран , скільки буде ремонт і за скільки можна продати на запчастини?
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Додано через 46 секунд Востаннє редагував kolyatern: 11.05.2010 о 21:11. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Мені потрібно прочистити матрицю дзеркалки...від пилинки..якщо чистете пишіть в пп...і ціну.!)
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Купляю на запчастини цифрові фотоапарати ,також можу відремонтувати ваші (включаючи ті які незмогли відремонтувати інші майстри)
ТЕЛ 0682319886 ICQ 476421526 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
У мене Nikon P60. Проблема полягає в тому, що об"єктив виїхав і назад не заходить. Чи могли б ви відремонтувати? І скільки приблизно це може коштувати?
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
Canon A430 - яка вартість шлейфа діафрагми та роботи по заміні (донора немаю!) ?
Востаннє редагував Letatel: 14.06.2010 о 01:29. Причина: попутав букви... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
Цікавить заміна шлейфа екранчика в панасонік dvx-100 яка ціна шлефй + робота?
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
![]()
дефектні фотопарати з США і Німечинни
www.ebay.com www.ebay.de Уже була закупка таких фотопаратівдля одного клієнта наприклад були Panasonic Lumix FX37 (leichter Defekt) + Akku + Tasche Panasonic Lumix DMC-FX35 Digitalkamera defekt + Tasche Canon PowerShot SX10 IS Digitalkamera Tasche, Defekt Nikon Coolpix S220 + S230 je 1Stk., defekt für Bastler Panasonic Lumix DMC-LS 75, schwarz,defekt Sony Cybershot DSC-HX1 9,1 Mp, 20 x Zoom defekt Bastler Canon SX110 defekt, Flüssigkeitsschaden-Für Bastler Canon Digital IXUS 860 IS leicht defekt an Bastler та десятки інших.... звертайтесь |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]()
МАЮ плівкові
Цікавлять? Востаннє редагував Květina: 08.03.2011 о 10:09. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]()
Всі ціни тут
www.ebay.de В пошуку пишемо - Canon SX110 defekt доставка 20 євро Недавно продався такий фотопарат за 30 євро, тут був би за 50 євро |
|
![]() |
![]() |
#15 |
dum spiro spero
|
![]()
Маю Canon G9. Вилетів обьєктив при падінні. Порвані три шлейфи. Все інше працює. Ремонтувати не збирався. Можу продати якщо цікавить.
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
кодак м 320, екран побитий скільки ремонт буде коштувати??, відповідь в пп
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
продам фотоапарат SONY DSC-H9 з усіма комплектуючими, чехлом і картою памяті на 1гб.
пишіть на адресу paslavskiyv@i.ua |
![]() |
#19 |
![]()
canon a470 треба замінити обєктив!скільки буде коштувати
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
Є canon a530. Може бути донором. Перестав працювати в режимі фото (апарат включався, але екран був чорний), тільки в режимі перегляду. Зараз зовсім не включається. Причина невідома.
|
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|