![]() |
|
Моя балачка Розмови та дискусії на різні молодіжні (і не тільки) теми. |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#501 |
Активний учасник
|
![]()
ссилка вже неробоча((( "502 Bad Gateway" статю не читав...
чисто моя думка... Реально не розумію, що наші баби находять в арабах!?!? негри ще куди нейшло... вони більш спокійніші... а ті блін ваняють, на голові смалець, ще саме настояще бидло!!! не перший раз вже бачив як кучка арабів ходять по вулиці кричать як дикі.... задаєшся питанням це хто в себе дома я чи вони!? так щей стаття про мордобій....=/ P.S. киньте хтось ссилку робочу... |
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#502 |
Активний учасник
|
![]()
ramochnik,
От людина об'єктивно мислить і я згоден з цим паном (можливо пані) в усіх дописах. Від себе хочу додати, що за країну серце болить. Вони, бачте, справи свої вирішують, а скандал на наші голови, бо їхнє вариво нам хлептати. Так що братаймося українці, бо хто-зна, чи не чекає нас таке як Францію, Німеччину і Англію? |
![]() |
Подякував(ла): |
ОРДА (29.01.2012)
|
![]() |
#503 |
Учасник
|
![]() Блин , а нам чево парится ??? нам должно бить пофиг что негры себе модру набили - Главное что мы им не набили - и не было межрудародного . |
![]() |
TUR17 (29.01.2012)
|
![]() |
#508 |
![]() якщо трохи розібратись то недоумки з вр разом з нашим президентом нашу державу вже давно туди втоптали "і навіть глубже" а влада в нас та яку ми вибрали і негрів з арабами якщо би не пустили сюди то вони би і не їхали а так все тому що основні частині наших громадян все абсолютно побарабану. Додано через 2 хвилини якось приїзжаю в орнаву а там "негретянский квартал " і пару наших таксистів от і роби висновки . Востаннє редагував ОРДА: 29.01.2012 о 10:52. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
![]() |
#512 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
![]() а шо негри які приїхали сюди вчитись і тут нам качають свої права дуже сильно наповнюють бюджет ?????????? про культуру арабів і афробандерівців можна запитати в будьякого викладача медінст. Додано через 3 хвилини я тоже піду провірю як там мій кулемет ато бачу скоро вже буде тре..... Востаннє редагував ОРДА: 29.01.2012 о 13:13. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
antidot (30.01.2012)
|
![]() |
#517 |
Учасник
|
![]() Я работал в Польше - и поляки слово " курва " впиливали в кожное второе слово - интересно с перва было , а потом надоело - но не в этом соль . А то что в газете написали на праституток курвы - то извените мне ) они выбрали свою дорогу . Но газета идьот на такой шок для Тернополян - можна было на писать не курва , а шмара - было б больше позитива - Кто вы читал заголовок просто наполнялся аозитивом - и эйфория на целый цень обеспечана . Но редактор темы редиска - не подумал что можно зделать пиар для газеты и тупанул жестоко . Спасибо за внимание у меня всё . |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|