![]() |
|
Моя балачка Розмови та дискусії на різні молодіжні (і не тільки) теми. |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#621 |
![]() є такі тернополяни, шо не люблять негрів із-за кольору шкіри чи із-за того, шо вони "наших тьолок трахають" ![]() спробую провести аналогію: от які емоції в тебе викликає це фото? ![]() от уяви, що є гопник, а є гопник, який приїхав з іншої держави і поводиться тут, як мєсний гопнік. є приказка: зустрічають по одьожці. певно так і з неграми... |
|
![]() |
Подякував(ла): |
WakS (31.01.2012)
|
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#622 |
![]()
А як вам такий розвиток подій в майбутньому? http://kp.ru/daily/25825.5/2802684/
|
|
![]() |
![]() |
#625 |
Активний учасник
|
![]() ![]() Додано через 2 хвилини думаю після такого резонансу, тут растистів таки побільшає. хоча офіційна позиція мера (до речі від "свободи") : http://20minut.ua/Новини-Тернополя/n...-10217198.html Востаннє редагував AJ: 31.01.2012 о 13:27. Причина: Пізніше додано |
![]() |
timka.org (31.01.2012)
|
![]() |
#626 |
Активний учасник
|
![]() Отака ситуація, негр з арабом влаштували бійку. Хто винен - українці, бо расисти. Смішно, нє? |
![]() |
![]() |
#628 |
Активний учасник
|
![]() Я знаю, что в этом есть некий каприз. Но я б попросила всего лишь одну Мне песню провыть и исполнить на бис. Отдельно б тебя попросила, дружок, Побольше ценить золотые мгновенья, И в комментах больше не срать, голубок: У стерв тоже мало бывает терпенья... |
![]() |
![]() |
#630 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
VT (31.01.2012)
|
![]() |
#635 |
Активний учасник
|
![]() Додано через 4 хвилини Іван Опанасович. Ууууу… Я на тих негрів дивиться не можу. Чоорні, а нааглі. Їде в автобусі і чита якусь книжку не по-нашому - *уй прос*ш. Тільки оченятами - зир, зир. А тьолок наших ї*уть. Та, дура, пащеки пороззявляють і їдуть з ними в Африку чи якусь Гвіану й*бану, а негру шо? Поїб*в, надоїло, потім їз'їв - і всі діла. Вони своїх не так люблять їсти, як наших - наша баба потіє менше. Із безсмертного твору Подерв'янського "Остановісь, мгновєньє - ти прєкрасно!" Востаннє редагував TUR17: 31.01.2012 о 15:46. Причина: Пізніше додано |
![]() |
Cabirez (31.01.2012)
|
![]() |
#639 |
![]()
Стаття відверта дурня. І як на мене відкриває тільки тернополян з негативного боку. По-перше, чорношкірі билися - всі блідолиці збіглися як дурні з відкрити ротами дивитися. На що? Та викликали б міліцію і йшли собі додому. По-дрге, почалося з бійки - закінчилося обзиванням типу, чорножопі. Та яка вам ріниця, вони свої жопи били, не ваші біленькі. По-третє, бідні тернополянки, їх негри ґвалтують на кожному кроці, так їм зле, але жодна не йде жалітися у міліцію. НЕ ВІРЮ. Якби сунулася навала дівок з заявами про зґвалтування, то навіть наша, не завжди доблесна, міліція відреагувала б. По - четверте, зсовують столики по 10 чоловік і сидять п"ють. Ну і що? Не більше п"ють, ніж тернопількі чоловіки. Все не вип"ють
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|