![]() |
#11844 |
Учасник
|
![]()
-Фима, а вы знаете самое грустное место на земле?-Я таки думаю,что рабочее!
Сегодня видела, как поп подрался со свидетелями Иегова. Поп победил... Кадило-это вам не брошюрки! -Куме, вы в горящую хату войдете?-Не..- А коня на скаку остановите?-Та нее.._От за шо куме я вас уважаю, так за то шо вы-не баба! |
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#11845 |
![]()
СССР
поймали ОБХСС на базаре еврея, который продавал варёные яйца - ну что, жид пархатый, попался! спекуляцию тут разводишь!! паразитируешь на здоровом теле трудового народа!!! отвечай, подлый трус - по чём продаёшь варёные яйца? - по 10 копеек - а сырые по чём покупаешь? - по 10 копеек - а что тогда ты имеешь? - как что? навар! |
|
![]() |
![]() |
#11846 |
Учасник
|
![]()
Безумно забавно ехать в автомобиле, где навигатор и видеорегистратор оба разговаривают женскими голосами и притом иногда одновременно. Полная иллюзия путешествия в компании двух строгих тётушек, которые вдобавок не могут между собой договориться насчёт педагогической стратегии.
|
![]() |
![]() |
#11850 |
![]()
на медкомісії спитали чим відрізняється цукор від солі.
відповів, шо сіль то мінерал, а цукор органічне з"єднання. мало в дурку не потрапив, бо тре було казати шо сіль солона, а цукор солодкий... |
|
![]() |
Подякував(ла): |
spypol (14.05.2023)
|
![]() |
#11851 |
![]()
єврєй, рус і негр полетіи на Марс.
при посадці корабель вломився і вони мусили кілька років чекати рятувальну експедицію за той час єврєй зробив фруктвий сад, рус ходив на полювання і частину здобичі міняв в єврєя на фрукти, з яких гнав самогонку, а негр тіко крав їдло в перших двох коли рятувальники повернули їх на Землю, премію отримав лише негр - за піклування про природне середовище |
|
![]() |
![]() |
#11852 |
Учасник
|
![]()
Недавно на телефон пришла смс: «Твой парень тебе изменяет, причем не с одной девушкой!» C тех пор меня мучают вопросы: С каких это пор у меня появился парень, давно ли я с ним встречаюсь, и что сказать жене?
Додано через 13 хвилин СМС незнайомці… — Привіт, я живу в будівлі навпроти і хочу познайомитися з тобою. Відповідь… . - Мій будинок перед моргом і мене дуже лякають такі повідомлення. Додано через 1 годину 29 хвилин — Ох нихренасе джунгли! У тебя тут обезьяны ещё не завелись? — Я к вам на эпиляцию больше не запишусь. Востаннє редагував dikocase: 22.09.2023 о 14:12. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#11854 |
Учасник
|
![]()
Привезли комп'ютер відремонтувати. Скарги - дивні звуки під час роботи. Розібрав…
Такого переляканого хом'ячка я бачив уперше в житті. Додано через 1 хвилину Василь перед сексом трохи випив для куражу. Тому в процесі він іноді відволікався на співи. Востаннє редагував dikocase: 26.09.2023 о 11:30. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
Мітки |
анекдоти, гумор |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|