![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1263 |
Активний учасник
|
![]()
Читав статистику що вперше в європі продажі кросоверів перевищили всі інші типи кузовів. Водночас серед кросів лідерство займає.... па-ба-ба-бааааам - Тесла модел У.
мабуть європейці теж тупі... |
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#1265 |
Учасник
|
![]()
як на мене, основний мінус це підзарядка.
Ось наприклад проживаю у багатоквартироному будинку. машина біля дому. І звісно на вулиці розетки ніхто не робив. Тоб то мені потрібно заряджати десь в іншому місці. а сама зарядка не швидка. тобто з таким авто я буду більше витрачати часу на його зарядку ніж користуватись ним. Інша справа приватний будинок чи гараж де за ніч все буду заряджено на 100% |
![]() |
![]() |
#1266 |
![]() 1. Вони збудували здоровенну мережу швидких зарядних станій, вроді вже 50тис. 2. Вони постійно працюють над збільшенням швидкості, починали вроді з 100 кіловат за годину (шо на той момент було революційно, бо середньостатистична зарядка тоді віддавала тільки 6 кіловат з годину), потім 150, зараз майже всюди 250, і зараз тестують 4ту генерацію яка зможе віддавати 600+ кіловат за годину (я так розумію тут основні споживачі будуть грзовики і сайбертрак). 3. Постійно вдосконалюють самі машини і батареї з метою підтримки швидкої зарядки і збільшення пробігу. А вирішення проблеми пробігу - автоматично допомогає вирішити проблему підзарядок ![]() Але так, попри значний прогрес проблема ще інсує, особливо в машинах в яких мплий пробіг і повільна зарядка в самій машині (тобто 80відсотків всіх БУ електричок). Ще є варіант купити плагбл гібрид(вирішує проблему пробігу на заряді) - але тут знов таки бажано мати або будинок або постійний доступ до зарядки на роботі. Бо інакше їхати спеціально і чекати 4-5 годин щоб машина зарядилась на 50-80км пробігу - змісту нема. |
|
![]() |
![]() |
#1274 |
Активний учасник
|
![]()
по електромобілях значно більше можна дізнатись на ютубі переглядаючи огляди і відгуки. а тут так... чисто пообсирати одне одного )
Додано через 9 хвилин до речі про електротему ))) загнав свого електрокорчика (велика кроскантрі, з переднім редукторним моторколесом) в тернопіль, треба ним зайнятись бо вже геть запустив, а на вихідних катнутись ліском в теребовлі взяв кубика дружини, не електричного ). блін, ну я вам скажу після електротяги - це таки трохи нудно ))) просто різні перешкоди долати, коли в тебе є під кіловат в піку на передньому колесі - реально набагато більше азарту і задоволення, ніж перемикатись на найповільніші передачі і гребти в гору ). хоча навантаження загалом звісно більше ніж на електро... Востаннє редагував switch: 26.09.2023 о 10:26. Причина: Пізніше додано |
![]() |
Подякував(ла): |
Romko_7 (26.09.2023)
|
![]() |
#1276 |
Активний учасник
|
![]()
Незнаю, мені його творчість подобалась хіба в період анни-марії )
Додано через 3 хвилини ЄС обмежить експансію китайських електромобілів — вони стали серйозною загрозою для Volkswagen та інших - ITC.ua Востаннє редагував switch: 26.09.2023 о 21:36. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|