![]() |
|
Література Література: пошук, обговорення книг, рецензії, творчість форумчан |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#28 |
Учасник
|
![]()
Неймовірні книжки Стівена Гокінга і його доньки Люсі про космос для дітей. Наразі читаємо 2-гу частину "Джордж і скарби космосу". Чудова!
|
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#30 |
Учасник
|
![]()
З останніх дарував молодшому брату (13 років) Роберта Люіса Стівенсона "Острів Скарбів" з ілюстраціями Роберта Інгпена.
Малий був дуже задоволений. Рекомендую, я б собі таку в коллекцію також не відмовився б додати) |
![]() |
![]() |
#32 |
Активний учасник
|
![]() Додано через 6 хвилин . Твори Всеволода Нестайка чудові. Є як для дошкілного, так і шкільного віку. Хороші видання, яскраві малюнки. Пригоди Незнайка, Карлсона, Пеппи - завжди актуальні та цікаві. Мандрівки гобітів, думаю, також багатьох зацікавлять. А Гарі Потер ще читаємий? Востаннє редагував Alita: 27.03.2017 о 16:11. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#33 |
Активний учасник
|
![]()
"Маленький принц - геніальний твір, але хто то такий мудрий придумав, що він для дітей?"
То я така мудра ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Активний учасник
|
![]() Щоб доповнити тему згадаю пригоди Муфтика, Голобородька Напівчеревичка, автор Е. Рауд, пригоди Суботика, автор П.Маар і один з улюблених моїх дітей- Володар Макухи( О. Дерманський). |
![]() |
![]() |
#35 |
Учасник
|
![]()
Наш малыш еще не читает, только изучаем буквы. Но зато с удовольствием увлекается детскими наборами для творчества https://babyfox.com.ua/detskaya-komn...a-tvorchestva/ . Может по несколько часов сидеть рисовать, лепить и клеить. Заказывали уже не первый раз, доставка быстрая. и материалы качественные.
|
![]() |
Сказав(ла) Фууу!: | MoRZE (21.04.2017) |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|