![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#61 |
Учасник
|
![]()
Ацикловір в таблетках (краще імпортний, гірше - відчизняний, але дешевше), якщо немає протипоказів. Дозу та тривалість лікування підбирає лікар (я собі сам підбирав - але я лікар)))
Мазі з ацикловіром (краще Зовіракс) мають ефект, але гірший. Таблетки я особистро приймаю у разі появи герпесу днів 5-7 - тоді нові пухирці не з'являються, а якщо приянти вчасно та в достатній дозі, то і ті , що появились, не ростуть, а підсихають. Мазі допомогають призупинити появу нових пухирців, але ті, що з'явились збільшуються все одно і процес триває довшею. Також з таблетками рецидиви герпесу бувають рідше. Але я би радив звернутись до нормального лікаря - дерматолога або краще інфекціоніста, щоб вибрати оптимальний режим прийому ацикловіру. Повністю герпес вбити не можна. Але можна полегшити собі життя обриваючи швидко загострення та зменшуючи частоту рецидивів. |
![]() |
|
![]() |
#62 |
formidable
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Учасник
|
![]()
Ничто не помогало мне так, как Герпевир. Но у меня простой герпес был, такого типа, самая простая форма и лечится проще всего. Ну и знайте наперёд: чем раньше вы обратите внимание на симптомы, тем легче будет исцелиться.
Востаннє редагував Madoka: 09.09.2018 о 15:40. |
![]() |
![]() |
#64 |
Активний учасник
|
![]()
Всякі пластири і мазі-то до сраки, бо лікуєте ви лише зовнішній прояв хвороби, а чистити треба кров. В чоловіка часто герпес. Дерматолог приписала таблетки Герпевір 2 тижні, тоді 5 уколів Циклоферону, а зараз п"є-Протифлазид.
Переконана що поможе, бо лікар вже багато разів показувала особисто мені, що вона справжній спеціаліст. П.С. Я пропила все паралельно з ним) |
![]() |
![]() |
#65 |
Учасник
|
![]()
герпес вилазит коли імунітет ослаб, а не від поцілюнків
а імунітет слабне від багатьох причин: переохолодження, перегріття, алкоголь, стреси, депресняки, куріння,ПЕРЕЇДАННЯ як це не дивно і ше куча всякої ненужної людям куйні =) поможи свому організму-тілу витиснути всьо шо він сам витискає з себе=) всю ненужну йому єуйню! як не парадокс але так воно і є, те саме прищі, організм витискає лишнє з себе черз "прищі" те саме фурункули,те саме лбий вид опуклоподібних прищоподібних еритемоподібних і решти шрікяної жуйні. мєдіческій інженір Востаннє редагував faynuy: 06.10.2018 о 00:28. Причина: скоротив багато буков для тих хто не осилює велику кількість корисної інформації |
![]() |
![]() |
#66 |
Активний учасник
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
formidable
|
![]() воно не вилікує, а зажене це все глибоко в сплячку, що вже непогано - якщо герпес не буде проявлятися півроку, рік чи більше, то вже недарма то лікування було. Вивести вірус з організму неможливо, в свій час перечитала на ту тему всьо,що можна, бо дуже до того схильна. Такого ж типу лікувальні курси мені допомагали забути про герпес до року часу, що раніше для мене було неймовірна удача |
![]() |
Подякували 3: |
![]() |
#68 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Учасник
|
![]() незнаєте людину - не обзивайте =) я вам прощаю ваш низький інтелектуальний і духовний розвиток Додано через 1 хвилину бачу тут зібралися спецалісти по герпесу, просять помочі і не приймають=) у то далі хворійте герпесом =) щасливо =) мир вам Востаннє редагував faynuy: 05.10.2018 о 08:43. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#70 |
Учасник
|
![]()
копіпаста гуглом перекладена
Герпес - збірна назва захворювань, викликаних одним з групи вірусів герпесу, і зовні характеризуються виразковими висипаннями на шкірі і слизових оболонках. Всі типи уражень герпесу можна лікувати мазями на основі бджолиного воску. Також дуже ефективний засіб - коренева частина сассапаріля, подавляє безліч вірусів. Допоможе і тонік Брами, що знижує нервове збудження, викликане плином інфекції. Аюрведа рекомендує поряд з лікуванням дотримуватися дієти, пов'язаної з очищенням крові (куркума) і виключає прийом алкоголю і продуктів з яскраво вираженим гострим, солодким, солоним, кислим смаками. Корисні овочеві салати, соки, а також овочі в чистому вигляді. Додаткові поради та рекомендації Вірус герпесу, що таїться в нервово-м'язових волокнах, здатний активізуватися на тлі стресів. Щоб уникнути стресів, слід проводити медитації і пити заспокійливі збори з ромашкою, .... Заспокійливим дію має і збір, до складу якого у рівних пропорціях пижму, душицю і календулу. Зниження імунітету також провокує виникнення герпетичних висипань, тому в періоди міжсезоння краще підтримувати його аюрведичні препаратами, спрямованими на активізацію роботи імунної системи. бережіть свої нерви, не нервуйтиси, не обзивайте незнайомих мудрих мужчин =) пробачайте всім всякі речі, які вам не подобаються, ломані мови і тд=) займайтеся помірним спортом, легеньким і веселим з колєгами і куліжанками, іграми спортивними легкими, які приносять задоволення. плавайте бігайте закаляйтеся .... і буде всьо файно у вашому житті і небуде герпеса сто років. |
![]() |
![]() |
#71 |
Учасник
|
![]() А щодо ппоцілункців, то вони хоч і не викиликають загострення вірусу, втім призводять до інфікування ним та передачі від людини до людини. Тому поцілунки при герпесі на губах не найкращий момент. Навіть, якщо людина вже є носієм цього вірусу, вона може підчипити інший штам з іншим генотипом. Тому не варто. Дочекайтесь поки герпес на устах пройде. |
![]() |
![]() |
#72 |
Активний учасник
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 |
![]()
А хто лікує герпевірусні інфекції, недавно захворів (горло), губи обкидало, похоже герпесом, збив температуру 38,2. Часто хворію. як вискакує то слабість і може бути 37 температура, то нормально?
|
|
![]() |
![]() |
#75 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Учасник