![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Учасник
|
![]()
Запитання, зрозуміла річ, дял панянок. Як ви ставитеся до таких препаратів, які приймають уже пілся любощів, щоб уберегтися від небажаної вагітності? Наскільки часто можна їх застосовувати, щоб не зашкодити організму? Чи правда, що вони дуже шкідливі? Чого варто остерігатися після прийому?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
![]()
Відповідь не від панянки. А ти попробуй разок. Думаю, після того такі питання відпадуть.
Востаннє редагував Laz-X: 23.01.2013 о 15:45. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
чмокі чмокі
|
![]()
мова про постінор ?
такі препарати призводять до гормонального збою і взагалі бажано їх не вживати. призначені для крайніх випадків, а не для регулярного вживання. |
![]() |
Сказав(ла) Фууу!: | Ingenue (23.01.2013) |
![]() |
#5 |
Lobo nao mata lobo
|
![]() Тому не варто важати це вбивством. Бо скоро полюціїї будуть важати анонізмом і гріхом. |
![]() |
![]() |
#6 |
суперолька!
|
![]()
ставлення негативне. все таки це неприродне втручання в природній розвиток жінки а також розвиток організму. з можливими наслідками у майбутньому.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Активний учасник
|
![]()
крайній випадок-це коли потрібно позбутися своєї небажаної дитинки
Додано через 1 хвилину Востаннє редагував Ingenue: 23.01.2013 о 19:29. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#8 |
Lobo nao mata lobo
|
![]() Хоча абртом важаю тільки коли чистять вже вручну кюреткою, вакуум як на мене не складна операція. Решта лірика. |
![]() |
![]() |
#10 |
чмокі чмокі
|
![]()
і шо ?
вже замахали гуманісти, які не одіши чужу шкіру засуджують ті чи інші вчинки. дякуйте богу, що вас не гвалтували. |
![]() |
![]() |
#11 |
Активний учасник
|
![]()
Я за все дякую Богові,не треба сюди приплітати гвалтування,ніби тебе 2 рази на рік гвалтують-це якраз за показами лікарів вважається крайніми випадками
Кожну дитину в першу чергу я сприймаю як свою ,незалежно від того ким би був її батько і якими б були обставини зачаття. Додано через 54 секунды Востаннє редагував Ingenue: 23.01.2013 о 20:23. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#12 |
чмокі чмокі
|
![]()
мені шкода все живе, що страждає на нашій планеті .
якщо не хочеш, то не треба . це право кожної жінки розпоряджатись своїм тілом на власний розсуд і якщо вона вважає, що є причина зробити аборт, мабуть, таки не від хорошого життя чи ради потіхи. |
![]() |
Подякували 3: |
![]() |
#13 |
Активний учасник
|
![]() Своїм тілом розпоряджатись жінка ,звісно,має право ,а от тілом невинної безпомічної дитини що живе в ній -ніколи . Додано через 8 хвилин от що хотіли б сказати вам діти вбиті постінорм та іншими способами ,можливо в них теж мали б бути якісь права? Востаннє редагував Ingenue: 23.01.2013 о 21:00. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#14 |
Lobo nao mata lobo
|
![]() І за шо фу ?? за твоє не знання анатомії лідини? Чи за те шо важаю жінку вправі самій вибирати робити аборт чи ні. І не зловживай фуками це запамятовується))) Чи важаєш запліднену яйцеклітку вже людиною?? На якому періоді? одразу, година, день тиждень чи місяць?? |
![]() |
![]() |
#15 |
Активний учасник
|
![]() Додано через 22 хвилини одразу Додано через 32 хвилини Востаннє редагував Ingenue: 23.01.2013 о 23:55. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#16 |
Lobo nao mata lobo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Lobo nao mata lobo
|
![]() Можна довго пускати сопілі шо дитина вже чує розуміє, вирішує квадратні рівняння ше на 1 триместрі але це все лірика, як для мене. В тебе дурга думка і я не збираюсь теет переконувати Додано через 4 хвилини Востаннє редагував Сомбра: 24.01.2013 о 00:46. Причина: Пізніше додано |
![]() |
Подякували 5: |
D@nZeL (25.01.2013), DezDemon (24.01.2013), Пантера (25.01.2013), kookla (24.01.2013), Masquerade (24.01.2013)
|
Сказав(ла) Фууу!: | Ingenue (24.01.2013) |
![]() |
#20 |
![]() |
|
![]() |
Сказав(ла) Фууу!: | MadMan (24.01.2013) |
![]() |
Мітки |
контрацепція, наслідки, таблетки |
Параметри теми | Пошук у темі |