![]() |
#66 |
Banned
|
![]() ![]() Додано через 10 хвилин В IRON як завжди двіжуха ![]() ![]() ![]() Додано через 4 години 29 хвилин В нас оновлення, тепер професійні боксерські мішки у двох фітнес-клубах ![]() ![]() Востаннє редагував Andriy81: 26.10.2016 о 21:12. Причина: Пізніше додано |
![]() |
Подякував(ла): |
MrDem (26.10.2016)
|
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#72 |
Активний учасник
|
![]()
Завжди цікавило, що відчувають качки потрапляючи в реальний світ. Фізичну чи психологічну перевагу? Нібито як не повинно бути ібо привязані до режиму і харчування. Красу? Теж сумнівно, туди ж не заради краси ходять, а заради спортивного результату. Для тих кого таблиці рейтингну не цікавлять (а таких абсолютна більшість) це нічого не значить.
Чисто для себе? Ну то навіщо стороннім показувати. Напрошується тільки один висновок. |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() Ми розвиваємо спорт в Тернополі, і те чим займаємось тут і виставляємо. Це для того зроблено - щоб ти і такі як ти підняв свою дупу з крісла, відсунув клавіатуру і пішов зайнятись собою., бо всі ми знаємо, що спорт це не тільки таблиці рейтингу, а й здоровя, хороше самопочуття, хороший вигляд. МИ ЗА СПОРТИВНИЙ ОБРАЗ ЖИТТЯ !!! |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() А що відчувають, наприклад, 50кг дохляки, що живуть за компом, потрапляючи у реальний світ? Тренажерний зал - це просто один з інструментів побудови власного тіла, яке не в усіх від природи є фізично розвинене. Далеко не усі живуть за режимом і на дієтах, а досягнений результат - це рівень сили волі, бо забити болт і сидіти за компом легше усього. Стимулів для занять є багато: сформувати бажане тіло, реабілітація після травм, турбота про власне здоров_я, познайомитись із цікавими людьми чи один із найдавніших інстинктів - відчути чи показати фізичну перевагу, від цього нікуди не дінешся, адже рівень криміналу тільки зростає і для когось це аргумент. Востаннє редагував kolibryks: 05.11.2016 о 01:21. |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Say Hello
|
![]() На рахунок як тут вже писали самозахисту чи чогось подібного - так це 100% відсотків додає певної впевненості та спокою, ось наприклад маючи певні досить непогані навички боксу, можу сказати, що ви будете почувати себе досить впевнено та спокійно в деяких "неприємних" ситуаціях, і навіть перед качками ібо ти знаєш на що здатен... (грубо кажучи в загальному так це десь на 50% варіант самовдосконалення себе перед іншими + 50% інші складові) |
![]() |
MrDem (06.11.2016)
|
![]() |
#78 |
Активний учасник
|
![]()
Ок. Давайте я обгрунтую по хардкору.
Компютер і інтернет з допомогою якого ми зараз можемо тут писати, телефон який робить фоточки, ба навіть тренажери і спортивне харчування зробили своєю головою і руками інженери, фізики та хіміки, яких тут називають "задротами які тільки і вміють по клавішах натискати". Все це вони віддали людству, і на плодах їх діяльності живе сучасне суспільство. Що дали людству качки, крім фоток в інстаграмі? Є окремі люди, той же Арні наприклад, в яких була мета - стати самим кращим у змаганні. Він до неї ішов і дійшов. Були такі що не дійшли, але принаймні прагнули. У всіх решту аргументи зводяться "та я чисто для себе". Ну ок. Нічого не маю проти, для себе то для себе. Питання в тому який смисл виставляти це напоказ? Для себе ж робиш. А смисл простий: бабосики. Вони рідні. 4 сторінки неоплаченої рекламної теми. Скільки людей купили абонемент? Скільки фарми впарив людям? Так ото ж. Тому я сюди власне і зайшов. |
![]() |
dodge (06.11.2016)
|
![]() |
#79 |
![]() всі фотки це банально реклама туда ходити сам колись чотири роки стабільно ходив в зал і скажу це дійсно класно, і самопочуття і здоров'я додало - тому якшо є час вільний то рекомендую там проводити його чим десь в когось на хаті,чи в кабаках. |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Домофонщик
|
![]()
Я думаю це ні для кого не секрет що це рекламна тема, заголовок на це натякає. Якби ж тема була про спорт в цілому, а люди про якийсь зал писали ну то так. Чесно кажучи не розумію як люди в такій тисняві займаються, чи то відео так знімають коли люди є? Я в Алігаторі займаюсь як правило тупо сам. Приходжу до обіду, людей максимум 5. Місця валом. Можливість за одне поплавати дає величезну перевагу, а попаритись гарно взагалі круто.
А це мені нагадує Спарту на Руській, прийшов і або без кардіо одразу берешся за вагу або чекаєш поки пару бігунів набігається. Але як то кажуть на колір і смак. Бізнес однозначно приносить користь, підприємець міг би сигарети продавати... Востаннє редагував pberit: 06.11.2016 о 17:31. |
![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|