![]() |
#11822 |
Учасник
|
![]()
Мама: Сину, привітайся з дядьком!
Синок: Драсте ... Мама: Ні, по хорошому, як твій батя. Синок кидає на землю кепку і кричить на всю вулицю: ебать МІЙ ЛИСИЙ ЧЕРЕП, КОГО Я БАЧУ !!!!!!!!!! Додано через 29 секунд - Купив нову “мазду”, хочу тепер наворочений тюнинг і пару оригінальних написів на ній. Не знаєш, де можна дешевше зробити? - Постав машину на ніч впоперек в’їзду у двір. Буде дешево і сердито. Востаннє редагував krakovvalerij: 27.11.2020 о 16:11. Причина: Пізніше додано |
![]() |
Подякували 2: |
Dmitrenko88 (27.11.2020), Yarkop (27.11.2020)
|
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#11825 |
Учасник
|
![]()
- Офіціант..., ваша кава смердить грязними пуцьками! - Мадам.... а Ви спробуйте взяти каву в іншу руку!
Додано через 19 секунд Добре ніде не працювати! Захотілося спати - ліг поспати! Захотілося жерти - ліг поспати! Захотів новий планшет - ліг поспав Додано через 5 хвилин Шукаю заміжню розчаровану жінку, яка хоче відомстити чоловікові і продасть його рибальські снасті за пів ціни! Додано через 1 хвилину Добре ніде не працювати! Захотілося спати - ліг поспати! Захотілося жерти - ліг поспати! Захотів новий планшет - ліг поспав Востаннє редагував krakovvalerij: 10.12.2020 о 11:36. Причина: Пізніше додано |
![]() |
Подякував(ла): |
shypuch (19.02.2021)
|
![]() |
#11826 |
комп'ютерний некромант
|
![]()
Пришёл депутат к своей любовнице. Только разделись, а тут звонок в дверь. Депутат в шкаф спрятался. Сидит и слышит как муж любовницы по квартире его ищет. Вот-вот найдёт. Взмолился депутат Богу:
— Господи, спаси меня. Муж любовницы бандит. Найдёт, точно убьёт. Сделай меня маленьким комариком, чтобы мог в форточку вылететь. Обещаю все свои грехи замолить, только спаси. И раздался тут голос Бога: — Дёрни себя три раза за конец и станешь комариком. Дёрнул депутат себя за конец и стал комариком. Вылетел в окно и сел на ветке дерева. — Спасибо тебе Господи спас Ты меня от смерти, однако птицы летают вокруг съесть могут. Помоги снова человеком стать. Я ведь депутат, не хочу быть комаром. И раздался снова голос Бога: — Дёрни себя за конец 7 раз и станешь человеком. Дёрнул депутат себя за конец, а ничего не происходит. — Боже, помоги ничего не получается. И раздался голос: — Илья Владимирович, мало того, что спите на заседании парламента, так ещё и др*чите. |
![]() |
![]() |
#11829 |
Учасник
|
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=nR03PoK09qg
Додано через 10 секунд Анекдот-клуб (13.09.2002) - Интер - YouTube Востаннє редагував RomaRom: 08.02.2021 о 14:04. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
Мітки |
анекдоти, гумор |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|