![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
![]()
Друк на текстилі (футболки, майки, реглани та ін.) трьома способами:[/B]
Можливе нанесення на виробах замовника. При великих замовленнях, звісно, можливі знижки. Контакти: Майстерня реклами "Резонанс Медіа" вул. Львівська, 5, тел. (0352) 42-79-42, (050) 437-50-90 icq #89-039-079 інтернет-сторінка Востаннє редагував riznyk: 24.02.2011 о 10:57. |
|
![]() |
Подякував(ла): |
ivan ermakov (17.01.2011)
|
![]() |
#21 |
![]() ми працюємо з 10-ї прийходь і домовляйся |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() працюємо в робочі дні у вихідні відпочиваємо вночі спимо і не працюємо балахон бери з собою, бо в нас твого балахона нема. макет також бери з собою. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]()
якщо я перезберегу файл jpg в формат crd то підійде?
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() ![]() треба мати контур для порізки... можна спробувати трейсанути, але за результат не ручаюсь |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]()
а скільки приблизно буде коштувати така робота? малюнок, звісно маю в великому розмірі
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() десь 30 на 40 см. площа червоного кольору буде 1200 см. + білий десь на 500 см потягне. ціна одного см кв. 0,07 грн. 1700 х 0,07 = 119 грн. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]()
2 defect
я так зрозумів що шовкотрафаретом мутите не менше 10 футболок,так? якщо так))), вони мають бути одинакові чи можна різні але шоб було не менше 10??? дякую |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]()
фіговато(((
ніяк по іншому це питання вирішит неможна)?? |
|
![]() |
![]() |
#31 |
![]() по 0,07 коп за см кв. за колір |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]()
вибач але робив у вас таке перший час був задоволений але потім після декількос стрірок почало відклеюватись, чи мож вже технологія помінялась і якість якщо так то мучу таке))
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]()
ну футболки були ваші
ну якщо змінилось якесь устаткування і спосіб то можу попробувати, робив влітку минулого року |
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]()
круто)) це розумію сервіс тоді чекайте в гості , я тоді ше якісь малюнки зпамучу і зразу ними прийду у Вас футболки є,??
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() все є а якшо нема - то привеземо ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
А скільки би коштувало надрукувати таке? І чи можливо надрукувати на такому, як на фотці, дитячому сліпику?
+ невелике фото надруковане на спині, приблизно 10см х 10 см |
![]() |
#39 |
![]()
Яб хотів "чорна футболка,спереду чорнобілі 2 руки (тіпа арм реслінг) взаді шоб писало TITAN теж чорнобілим.скільки приблизно коштувалоб таке щастя?)
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
![]() нанесення - 7 коп. за см. кв. |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|