![]() |
#1 |
![]()
Пропоную тут обговорювати усі речі, які хтось колись колекціонував (монети, марки, значки, бони і тому подібне). Поділіться хто чим захоплюється??
Щоб якось почати тему пропоную оцінити таку монетку Австрійського імператора Леопольда |
|
![]() |
Подякував(ла): |
zhjckfd (20.05.2010)
|
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#3 |
хороША =Р
|
![]()
Колись колекціонувала "брілки" до ключів...всякі різні...різних гуртів наприклад, якихось торгівельних марок... Тепер деякі з них розкувиряла і переробила на свій смак))) деякі десь ще ховаються від мене по хаті
![]() |
![]() |
Подякував(ла): |
Dimokl (14.10.2011)
|
![]() |
#4 |
Мама Стіфлєра(с)Dеntist
|
![]()
Ну думаю, багато з нас в дитинстві колекціонували календарики, марки, брилочки, модельки і т.п., ну і я така була, колекціонувала календарики, найдавніший 1981 року. Я можна сказати продовжила традицію дядька. Зараз нічим таким не займаюся, бо якось руки не доходять, тай саме головне що важко знайти щось оригінальне-а повторювати колекції інших, це не діло, вона втрачає свою індивідуальність.
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
а я маю невеличку колекцію монет... найцінніші з них 2 ... напевно австрійські, я ще не визначила
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() А монети ще снайпера любили стріляти але тоді в монеті була б дирака ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
концерт - то тяжка зараз для мене тема.не можу вирішити на який поїхати.
правда я не тільки металліку колекціоную. маю ще accept ( 6 штук), скорпіонси їдуть в посилці, і думаю назбирати юрай хіп, джудас пріст, ну і ше багато чого планую купити для колекції. а якшо колекціонувати всю металлікУ, то можна роззоритися, доволі дорогі в них альбоми( |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() просто ті хто слухав в 80тих зараз починають продавати вініли, і залупляють за них великі гроші. напкриклад промо вініл кілемол бразильский пішов за 250 баксів, One англійський за 325 баксів. підписаний кліфом мастер - теж більше 200 баксів коштував... при таких розкладах, особливо не назбираєшся, хоча речі для колекції просто супер. коли я стану міліонером, то куплю собі ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
вініли псуються звісно, але тут справа швидше в естетичному сприйняті вініла. навіть якшо він на полчиці як в мене. враження ніби частинка історії втебе на поличці.
те саме стосується і книг (особливо старих) і монет. |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|