![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#21 |
Активний учасник
|
![]()
Вот мені інтересно, якби зараз сказали що по всій вашій квартирі чи будинку розставлять такі маленькі коробочки, після доторкання до яких ви вмираєтете, а на кухні поставили таку зовсім немаленьку коробочку, яка теоретично може призвести до вибуху всього підїзду.
Смішно, правда. Я, наприклад, сміявся. А потім би сказав "ай, нашо нам то треба". Так і живемо |
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#28 |
Учасник
|
![]()
я от просто кладу на підлогу і перекочуююся на інший бік ліжка. так, якщо треба терміново буду, можна докотитися і взяти слухавку чи ще що, але й безпечна відстань зберігається під час сну )
|
![]() |
![]() |
#30 |
Учасник
|
![]() https://www.youtube.com/watch?v=JxEI...B5%D1%85%D0%B0 |
![]() |
![]() |
#31 |
![]()
Було то десь років 20 тому: вчився я в нашому тех. коледжі. Був у нас викладач - предмет звався шось навроді "Радіотехнічні пристрої та антени" - чи якось так. То він розказував прикольну байку з цього приводу. В ті роки телефони тільки зявилися. В мене особисто його ще не було ))
Був у них на КБ при заводі пристрій - котрий міряв напруженість ел.-магн. поля. То був такий вольтметр - де прямо по склі фарбою була намальована риска, якшо в приміщенні де трудився спеціаліст, стрілочка заїзжала за сю риску - в якомусь там їхньому журналі вносилася інформація - коли і скільки людина так працювала, а потім - в кінці місяця товаришу належала надбавка і ніштяки - "за вредність". Так ось, коли почалося масове розвертання мобільної мережі, той пристрій перестали використовувати - тому що коли його просто ввімкнули на подвірї - стрілочка впевненно так сходу заїхала за тую мітку. Гадаю, років за 50, наші діти (в кого вони будуть) будуть спорити на файному форумі, чи безпечно юзати одіялко з мікрохвильовим підігрівом, або фарбувати нігті урановими лаками ) В любому випадку - імовірність того шо вас розчавить авто на пішоходному переході значно вища, ніж що мозок розплавиться від лежачого поряд телефона. |
|
![]() |
Подякували 3: |
![]() |
#32 |
![]() |
|
![]() |
Подякував(ла): |
Petro Ford (20.01.2021)
|
![]() |
#33 |
Активний учасник
|
![]()
Ну радує принаймі те, що тенденція широкосмугового звязку призвела до значного розвитку сот, і тепер базові станції значно ближче до телефонів, відповідно і телефону не потрібно вмикати передавач на високу потужність.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Учасник
|
![]()
Людина створена протягом декілька тисячь років пристосовується до будь якого середовища за малий час. Тому те що мало якісь наслідки 50 років по тому, зараз мало кого бентежить)
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|