![]() |
|
Game Zone Місце зустрічі затятих геймерів-профі та усіх любителів сучасних комп'ютерних забавок. |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#204 |
![]()
На ПК можна буде пограти
![]() А знаючи майкрософт і як їхні "ексклюзиви" стають мультиплатформою, вангую місяців через 6 після виходу на Х1 буде ця гра і на ПК. І шось в мене така чуйка, що оцінки в неї будуть середненькі.. Додано через 7 годин 23 хвилини Ось настоящий АНОНС. Новий Сайлент хіл від Хидео Кодзимы и Гильермо Дель Торо. Дивився стрім на твічі гра має бути цікавою і страшною Востаннє редагував hiweb: 13.08.2014 о 03:17. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#206 |
Активний учасник
|
![]()
Вийшла нова очікувана гра:
![]() Чесно, відчуття змішані. Пейзажі красиві, аж перехоплює подих, але геймплей практично не відрізняється від Дорогої Естер. За винятком того, що можна ходити куди хочеш, та натискати на клавішу дії. |
![]() |
![]() |
#211 |
asd
|
![]()
Пограв нову Цивілізацію, та що Beyond Earth, враження двояке. Це все ще стара добра цивілізація з гарною картинкою і сюжетом, але планети, прибульці, нові технології, все якось дуже натягнуте. Одним словом ніц особливого, не зачепило.
|
![]() |
![]() |
#212 |
Кавайна няка
|
![]()
А ви вже готові стати інквізитором? Якщо ви все ще думаєте, то не вагайтесь і мерщій купуйде новий Dragon Age, ібо він прекрасний.
|
![]() |
Подякували 2: |
GalliciaSS (19.11.2014), Nemesis-T (20.11.2014)
|
![]() |
#215 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
Подякував(ла): |
GalliciaSS (06.12.2014)
|
![]() |
#217 |
asd
|
![]()
Купив собі джостік XBOX до компа, тепер маю питання. Порадьте мені які ігри на ньому кльово грати, з цих всіх нових і може старих. Бо я люблю всі жанри, але щось сидіти з клавою і мишкою було не вприкол, а зараз сів собі на диванчик перед теліком і торчу.
![]() |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|