![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Активний учасник
|
![]()
Привіт.Порадьте нормального невролога в тернополі.Тре дитину зводити.Були в обласні дитячі мене невлаштувала лікарка, прийшла глянула нічого непояснила виписала непойми шо і пішла.
Дитині пів рочку. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Немає таких, перевірив дослідно сам..
Самий адекватний Костик в обласній, але ти маеш зрозуміти що всі хочуть грошей і коли ти приходиш до них, то вони пускають тебе по кругу. Якщо тебе не полякають то грошей не даси, а так... ліки, масажистка, свое узі, остеопат чи вертебролог... Все це проходив з дитиною (гроші мав), то всі лякали і доїли... Треба срочно, останній шанс... Якщо маеш якісь "питання". раджу їхати в охматдіт в Київ до зав відділа. тупо береш і їдеш. Я "купував" туди направлення в лікарні, але воно не потрібно... Поїздкою дуже задоволений. Витрат крім дороги ноль, а результат офігенний. Повторюся, що найблище до істини був Костик. Костик не лякав, чим він мені сподобавля. Востаннє редагував alextretij2: 01.06.2015 о 15:26. Причина: додано |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
я ходила до лікарки в поліклініку на Гоголя, черга і я кість послуг - жах! приписали дитині таке, що волосся дибом вставало(((
потім ходила до Костика- задоволена! нічого він не вимагав і в мене не доїв, я просто в кінці без натяків(з його сторони) сама оплатила послугу... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Активний учасник
|
![]()
з грошима проблем нема головне шоб сказав все як є пояснив
а не шо попало назначив і пішов. попробую до Костика а там видно буде.Дякую |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Учасник
|
![]()
Повністю підтримую про Костика М.М...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Активний учасник
|
![]()
В Тернополі ще Проців є, до неї також немало дітей водять. Але лічно я + за Костика
|
![]() |
![]() |
#11 |
![]()
Костик найкращий! Мій сусід по дачі)
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Активний учасник
|
![]()
Як до Костика попасти на прийом? Маю мобільний(дала участковий педіатр) не бер
е трубку взагалі. Дзвоню в відділ там також ніхто не піднімає... А з одномісячною дитиною йти і грім зна скільбки і на шо чекати то теж не варіант... |
![]() |
![]() |
#13 |
![]()
Мад дати направлення педіатр, потім записатися на прийом в реєстратурі..Дале може бути серга місяць...Ми так чекали на прийом до окуліста, на записаний день та не булаєна роботі...Та і все
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Учасник
|
![]()
Соглашусь, нормального специалиста действительно трудно сегодня найти, но возможно что самое главное. Мне повезло с травмой ноги попасть к нормальному врачу, который давал хорошие рекомендации, посоветовал где есть медицинская техника в Чернигове, там я себе костыли и купил, собственно, по очень хорошей цене. Да и реабилитакция у меня была быстрой несмотря на серьезно травмы, так что я рад, что все сложилось именно так, а не иначе.
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|