Тільки сьогодні взнала за цю передачу. Подивилась пару сюжетів з сайту "Нового". Мені сподобалось. Жіночка класна така Я б її назвала гарним українським словом "нишпорка".
До речі, за "Старий Млин" я б і не сумнівалась - усіх гостей завжди туди веду
Ну, знаєш, в житті всяке буває. Сама працювала в ресторанах. І була раз ситуація - вроді все чисто, і все миється, і дизенфікується, і все-рівно десь та муха взялася.
В такому випадку про заклад потрібно сидути по тому, як вони відреагували на знайдене в страві. Якщо вибачилися, відразу приготували новий салат, і не врахували його в ціну обіду, чи там якийсь бонус принесли в вигляді десерту, то, особисто я, не вважала б це причиною не відвідувати даний заклад в майбутньому.
Вибачились, замінили страву.
Та я зовсім не тримаю зла на них, хожу і надалі. Вірю що ідеального закладу немає. Живу за принципом: якщо є улюблений ресторан, ніколи не буду заглядати на його кухню
Мені у Старому млині не так давно принесли "зацвівший" шматок хліба. Але на зауваження відреагували правильно: прийшов адміністратор і запропонував безкоштовний десерт. Акцент не на халявний десерт, а на вирішення проблеми, тому претензій до них - жодних.
ascii,
скоро почнуть хісторі з скайпу та аськи викладати як "інтвервю" або "офіційні цитати" людей...
Додано через 2 хвилини
читають люди
ті, кого цікавлять місцеві новини, то перечитують місцеві сайти новин
якщо не помиляюсь, що ЗЗ в пятірку лідерів тернопільський новинних сайтів точно входить
Додано через 5 хвилин
ну чого ж?
на новинних сайтах все ж новин більше і форумчани самі черпають з них інформацію
але у даному випадку сайти використали дописи Сірого як нюсмейкера по цій новині...
Тільки чогось сайти "бояться" публікувати назву "Форум Файного Міста!"... Використовують частіше "на форумі", на "тернопільському форумі". Хоча ми не ображаємось
"Форум Файного Міста!" любязно і з радістю називай точні назви сайтів, коли їх цитує
Востаннє редагував FortYear: 12.02.2012 о 10:25.
Причина: Пізніше додано
Народ в нас медійно безграмотний і не вимогливий щодо споживання інформації. Ти ж не відмовляєшся ходити на ЗЗ через цю низькоякісну новину Буде підніматись загальна грамотність, буде і відповідна подача новин.
Нє, ну не упирі???!!!
Та подзвони, перепитай як там і що...нє, стирити на крапці готовий текст, на крапку посилання не зробити і за це зарплату отримувати???!!!
Фсьйо, мля! В суд!!!! В сууууууууууууууууууд,мля!!!
Хто зі мною??!!!
ЗЗ не читаю. Ці новини (що зз, що погляд) гугл викинув на запит "Оля Фреймут Ревізор в Тернополі" (якось так, може не дослівно). От зацікавило, що десь ті слова Сірого вже світились