Тернопіль - Форум Файного Міста
Назад   Тернопіль - Форум Файного Міста > Балачки файного міста > Моя балачка

Моя балачка Розмови та дискусії на різні молодіжні (і не тільки) теми.

«Ревізор» або "Інспектор Фреймут"

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі Параметри перегляду
Старий 12.02.2012, 09:02 #1870419   #101
MALINA

Типово Відповідь: Телепередача «Ревізор»

Тільки сьогодні взнала за цю передачу. Подивилась пару сюжетів з сайту "Нового". Мені сподобалось. Жіночка класна така Я б її назвала гарним українським словом "нишпорка".

До речі, за "Старий Млин" я б і не сумнівалась - усіх гостей завжди туди веду
MALINA зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 12.02.2012, 09:04 #1870421   #102
gsv

Цитата:
Допис від MALINA Переглянути допис
До речі, за "Старий Млин" я б і не сумнівалась - усіх гостей завжди туди веду
Я теж не сумнівався, поки дружина в салаті не знайшла жирного великого таргана (років 5 тому)
gsv зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Пантера (12.02.2012)
Старий 12.02.2012, 09:07 #1870423   #103
Сомбра
Lobo nao mata lobo

Цитата:
Допис від gsv Переглянути допис
Я теж не сумнівався, поки дружина в салаті не знайшла жирного великого таргана (років 5 тому)
Я так розумію шо в склад салату він не входив? Чи було мілким шрифтом
Сомбра зараз поза форумом  
Подякували 5:
gsv (12.02.2012), riznyk (12.02.2012), Trader_Lena (12.02.2012), vdoss (13.02.2012)
Старий 12.02.2012, 09:07 #1870424   #104
Erleke
Кавайна няка

Цитата:
То додаткова порція мняса, бонус від повара.
Erleke зараз поза форумом  
Подякували 3:
gsv (12.02.2012), Laska (13.02.2012), MALINA (12.02.2012)
Старий 12.02.2012, 09:25 #1870436   #105
MALINA

Цитата:
Ну, знаєш, в житті всяке буває. Сама працювала в ресторанах. І була раз ситуація - вроді все чисто, і все миється, і дизенфікується, і все-рівно десь та муха взялася.
В такому випадку про заклад потрібно сидути по тому, як вони відреагували на знайдене в страві. Якщо вибачилися, відразу приготували новий салат, і не врахували його в ціну обіду, чи там якийсь бонус принесли в вигляді десерту, то, особисто я, не вважала б це причиною не відвідувати даний заклад в майбутньому.
MALINA зараз поза форумом  
Подякували 2:
Laska (13.02.2012), matros_ua (12.02.2012)
Старий 12.02.2012, 09:36 #1870443   #106
gsv

Цитата:
Допис від MALINA Переглянути допис
Ну, знаєш, в житті всяке буває. Сама працювала в ресторанах. І була раз ситуація - вроді все чисто, і все миється, і дизенфікується, і все-рівно десь та муха взялася.
В такому випадку про заклад потрібно сидути по тому, як вони відреагували на знайдене в страві. Якщо вибачилися, відразу приготували новий салат, і не врахували його в ціну обіду, чи там якийсь бонус принесли в вигляді десерту, то, особисто я, не вважала б це причиною не відвідувати даний заклад в майбутньому.
Вибачились, замінили страву.
Та я зовсім не тримаю зла на них, хожу і надалі. Вірю що ідеального закладу немає. Живу за принципом: якщо є улюблений ресторан, ніколи не буду заглядати на його кухню
gsv зараз поза форумом  
Старий 12.02.2012, 09:48 #1870447   #107
kolibryks

Мені у Старому млині не так давно принесли "зацвівший" шматок хліба. Але на зауваження відреагували правильно: прийшов адміністратор і запропонував безкоштовний десерт. Акцент не на халявний десерт, а на вирішення проблеми, тому претензій до них - жодних.
kolibryks зараз поза форумом  
Старий 12.02.2012, 09:52 #1870452   #108
ascii

ЗЗ переписало пост Сірого, взяло фотку KIgorS (авторство фотки ніби не підписано) і зробили новину.

http://zz.te.ua/olha-frejmut-v-terno...my-ta-arabamy/
Цитата Як ми повідомляли, 11 лютого знімальна група програми “Ревізор” з ведучою Ольгою Фреймут побувала у Тернополі. Як виявилося, їх супроводжував і тернопільський Сірий – Сергій Притула. Про те, як пройшла ревізія у Файному місті, він розповів на Форумі.
“Сьогодні супроводжував знімальну групу і частково працював з Олькою в кадрі, – пише Сергій. – Відверто скажу, не очікував, що матиму хороший настрій в кінці робочого дня, бо починалося все хєрово )).
Спочатку приїхали у “Алігатор”, поцілували клямку, поїхали далі. Далі був готель на Барвінських – “Юхнович”, забитий людьми, жодного вільного номера.
Погнали в “Галичину”, і тут, по дорозі вирішили “заскочити” в гуртожитки медакадемії, подивитись, як живуть негри з арабами… Карочє, як живуть, побачите в програмі, а про те, що все-таки мєнти на Фреймут протокол склали, то вже кажу )))).
Щодо “Галичини”… Я раніше з ними часто співпрацював (“Галичина” і “Тернопіль”), але останніх років 7 не заходив. Дуже і дуже мило. Прекрасні зміни і то в ліпший бік, порівняно з тим, що було за “моїх” часів. Приязний персонал, нормальні ціни, хороші номери (робили ревізію двох напівлюксів і одного стандарту… чи щось таке )). Дядьо один там ледь інфаркту не вхопив від тої Фреймут, але як нагороду давали, то так тішився, ніби йому машину подарували )). Зразу набрав голову правління, ділився радістю… Думаю, з сьогоднішнього вечора піде в заслужений запой дня на три-чотири.
А “Старий Млин” воопше красавци. Ну, те, що Ревізор в Тернополі, то вже кабаки і готелі певно зранку знали, знімальна група з 10 чоловік – то не голка в копиці сіна, тим більше, що теж десь живуть і десь снідають. Але чуваки сприйняли то все без напряга (а може Кузьма Скрябін трохи розслабив, бо був перед нами). Прийняли достойно, причому без зайвої показухи чи прогибання хребта. Я просто вчора зі своїми вар’ятами там сто грам пив – то і вчора, і сьогодні музики були, гайзи-бубел був нині такий самий, як вчора… Фсьо чотко.
Олька лазила там по головах, шукала пилюку, але тут видко вже хлопачки попрацювали заздалегідь, бо ніц не знайшла, хіба там, де то було логічно.
Єдиний великий мінус – у нас оператор ростом 2 м 10 см розбив голову об дерев’яну балку на стелі ))))”.
У неділю, як пише Сергій, Ревізор продовжить роботу у Тернополі.
але журналістика в Тернополі!!!

Востаннє редагував ascii: 12.02.2012 о 10:15.
ascii зараз поза форумом  
Подякували 2:
Charly (12.02.2012), KIgorS (12.02.2012)
Старий 12.02.2012, 10:03 #1870465   #109
KIgorS

Обслуговування в них відмінне. Правда вчора був здивований неадекватною поведінкою офіціантки на суші. А ще є дуже матюкливий парковщик.
KIgorS зараз поза форумом  
Старий 12.02.2012, 10:08 #1870470   #110
Yarkop
Терріратор

Цікаво які ще будуть заклади на перевірці у Олі у нас а також коли саме передача вийде по тєліку?
Yarkop зараз поза форумом  
Старий 12.02.2012, 10:13 #1870476   #111
BaltazaR
Guest

А хто таке читає? http://zz.te.ua

Старий 12.02.2012, 10:16 #1870478   #112
ascii

Цитата:
Допис від ascii Переглянути допис
ЗЗ переписало пост Сірого, взяло фотку KIgorS (авторство фотки ніби не підписано) і зробили новину.

http://zz.te.ua/olha-frejmut-v-terno...my-ta-arabamy/
але журналістика в Тернополі!!!
аааа! на погяді те саме... суцільні копіпасти...

Цитата “Галичина” та “Старий Млин” отримали рекомендації “Ревізора” та Ольги Фреймут
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

11 лютого знімальна група програми “Ревізор” на чолі із Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою побували у Тернополі.

І виходячи з коментаря, який залишив Сергій Притула на Тернопільському форумі, все пройшло напрочуд гарно.

- Сьогодні супроводжував знімальну групу і частково працював з Олькою в кадрі, – пише тернопільський Сірий.

Сергій пише, що не очікував, що матиме хороший настрій в кінці робочого дня, бо починалося все не дуже гарно.

Ранок знімальна група розпочала із закритих дверей в Алігаторі. Далі, за словами Сергія, був готель на Барвінських, Юхнович, у яких жодного вільного номера не було.

- Погнали в Галичину, і тут, по дорозі вирішили “заскочити” в гуртожитки медакадемії, подивитись, як живуть негри з арабами…карочє, як живуть побачите в програмі, а про те, що все-таки мєнти на Фреймут протокол склали то вже кажу, – пише шоумен.

Також Сергій Притула написав, що його вразив готель “Галичина”.

- Дуже і дуже мило. Прекрасні зміни і то в ліпший бік, порівняно з тим, що було за “моїх” часів. Приязний персонал, нормальні ціни, хороші номери (робили ревізію двох напівлюксів і одного стандарту…чи щось таке)). Дядьо один там ледь інфаркту не вхопив від тої Фреймут, але як нагороду давали то так тішився ніби йому машину подарували)). Зразу набрав голову правління, ділився радістю…думаю з сьогоднішнього вечора піде в заслужений запой дня на три-чотири.

Відвала телевізійна група і Старий Млин.

За словами Сергія, у Старому Млині персонал взагалі молодці.

- Ну, те, що Ревізор в Тернополі, то вже кабаки і готелі певно зранку знали, знімальна група з 10 чоловік то не голка в копиці сіна, тим більше, що теж десь живуть і десь снідають. Але чуваки сприйняли то все без напряга (а може Кузьма Скрябін трохи розслабив, бо був перед нами). Прийняли достойно, при чому без зайвої показухи чи прогибання хребта. Я просто вчора зі своїми вар*ятами там сто грам пив – то і вчора і сьогодні музики були, гайзи бубел був нині такий самий як вчора…фсьо чотко, – пише Притула. - Олька лазила там по головах шукала пилюку, але тут видко вже хлопачки попрацювали заздалегідь, бо ніц не знайшла, хіба там, де то було логічно.

Не обійшлося і без казусу – оператор “Ревізору” зі зростом 2,10 м вдарив голову об дерев’яну балку на стелі.

Завтра Ревізор продовжить роботу у Тернополі, написав Сергій.
якби не форум, то журналісти і не знали би, що в місті діється.
ascii зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Adriano_Chelentano (12.02.2012)
Старий 12.02.2012, 10:25 #1870480   #113
FortYear

ascii,
скоро почнуть хісторі з скайпу та аськи викладати як "інтвервю" або "офіційні цитати" людей...

Додано через 2 хвилини
Цитата
Допис від BaltazaR Переглянути допис
А хто таке читає? http://zz.te.ua
читають люди
ті, кого цікавлять місцеві новини, то перечитують місцеві сайти новин
якщо не помиляюсь, що ЗЗ в пятірку лідерів тернопільський новинних сайтів точно входить

Додано через 5 хвилин
Цитата:
ну чого ж?
на новинних сайтах все ж новин більше і форумчани самі черпають з них інформацію
але у даному випадку сайти використали дописи Сірого як нюсмейкера по цій новині...

Тільки чогось сайти "бояться" публікувати назву "Форум Файного Міста!"... Використовують частіше "на форумі", на "тернопільському форумі". Хоча ми не ображаємось
"Форум Файного Міста!" любязно і з радістю називай точні назви сайтів, коли їх цитує

Востаннє редагував FortYear: 12.02.2012 о 10:25. Причина: Пізніше додано
FortYear зараз поза форумом  
Подякували 5:
ascii (12.02.2012), Charly (12.02.2012), Laska (13.02.2012), Olaly (12.02.2012), The Bluest Eye (28.02.2012)
Старий 12.02.2012, 12:19 #1870584   #114
gsv

Цитата:
аааа! на погяді те саме... суцільні копіпасти...

Народ в нас медійно безграмотний і не вимогливий щодо споживання інформації. Ти ж не відмовляєшся ходити на ЗЗ через цю низькоякісну новину Буде підніматись загальна грамотність, буде і відповідна подача новин.
gsv зараз поза форумом  
Старий 12.02.2012, 12:48 #1870612   #115
Siriy

Нє, ну не упирі???!!!
Та подзвони, перепитай як там і що...нє, стирити на крапці готовий текст, на крапку посилання не зробити і за це зарплату отримувати???!!!
Фсьйо, мля! В суд!!!! В сууууууууууууууууууд,мля!!!
Хто зі мною??!!!
Siriy зараз поза форумом  
Подякували 17:
Згорнути/розгорнути список подяк

Старий 12.02.2012, 13:01 #1870623   #116
timka.org

ха-ха-ха, торба козі
timka.org зараз поза форумом  
Подякували 10:
DAVIS (12.02.2012), KIgorS (12.02.2012), riznyk (12.02.2012), Sem (12.02.2012), SNIZHOK (12.02.2012), StealZ (12.02.2012), Trader_Lena (12.02.2012), vdoss (13.02.2012), Vlodko (12.02.2012)
Старий 12.02.2012, 13:22 #1870631   #117
MataDoR

най поінспектує стару піцерію))))
MataDoR зараз поза форумом  
Подякували 2:
patlatyj06 (13.02.2012), riznyk (12.02.2012)
Старий 12.02.2012, 18:48 #1870833   #118
ascii

Цитата:
Народ в нас медійно безграмотний і не вимогливий щодо споживання інформації. Ти ж не відмовляєшся ходити на ЗЗ через цю низькоякісну новину Буде підніматись загальна грамотність, буде і відповідна подача новин.
ЗЗ не читаю. Ці новини (що зз, що погляд) гугл викинув на запит "Оля Фреймут Ревізор в Тернополі" (якось так, може не дослівно). От зацікавило, що десь ті слова Сірого вже світились
ascii зараз поза форумом  
Старий 12.02.2012, 18:54 #1870849   #119
Lolka
суперолька!

із фейсбуку )
Lolka зараз поза форумом  
Подякували 4:
Jane Doe (13.02.2012), Romko_7 (13.02.2012), SNIZHOK (12.02.2012)
Старий 12.02.2012, 19:24 #1870879   #120
Сомбра
Lobo nao mata lobo

Крім посту Сірого було використане авторське фото користувача KIgorS.
Сомбра зараз поза форумом  
Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:
Псевдо:

Розширений пошук
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

vBulletin 3.8.7 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2003-2023 Форум Файного Міста Тернопіль
VBSilver style released under GPL by TC Port of subSilver released by and copyright of phpBB
е-mail адміністратора серверу
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:22.