Тернопіль - Форум Файного Міста
Назад   Тернопіль - Форум Файного Міста > Комп'ютерні обговорення: Hard, Soft, Nets, Design, CAD etc > Програмування

Програмування системне, прикладне, web, макро, процедурне ... на різних рівнях


Файл php.ini

Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі Параметри перегляду
Старий 15.06.2017, 18:45 #2696402   #1
Domn
Учасник
Типово Файл php.ini

Треба збільшити максимальний розмір файлу в WordPress. Хостер каже, що треба створити на своєму хостингу файл з ім'ям php.ini і поставити туди директиву с кодом: memory_limit = 192M і все. Мені незрозуміло, як прописати правильно цей код і куди на хостингу вставити цю директиву як і сам файл php.ini. Люди добрі підскажіть детально, як правильно це зробити.
Domn зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 15.06.2017, 19:32 #2696405   #2
selb
Активний учасник
Типово Відповідь: Файл php.ini

У гуглі забанили?
Перше ж посилання (російською)
http://tods-blog.com.ua/web-development/php-ini/
selb зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 15.06.2017, 21:16 #2696414   #3
Domn
Учасник
Типово Відповідь: Файл php.ini

Цитата
Допис від selb Переглянути допис
У гуглі забанили?
Перше ж посилання (російською)
http://tods-blog.com.ua/web-development/php-ini/
Ні гугл не забанив... та проглядав я цю статтю, не зрозумів, як прописати код... я той ще початківець, мені треба як пам’ятку ідіоту, по пунктах...куди всунути цей memory_limit

<?php
phpinfo();
СЮДИ - memory_limit
?>
Domn зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 16.06.2017, 01:30 #2696435   #4
castor
Типово Відповідь: Файл php.ini

ну, тіпа такого
файл php.ini треба створити у директорії, куди заливаються сайти - грубо кажучи, де є файл index.php, там і має бути файл php.ini

у файл php.ini треба вписати наступне:
Цитата memory_limit=192M
перевірити, чи це спрацювало - у тій же директорії створити файл info.php, в який вписати (можна одним рядком):
Цитата <?php phpinfo();
виконати його, перейшовши по посиланню site.com/info.php, де site.com - ім'я сайту
на сторінці, яка з'явиться, знайти значення параметру memory_limit і подивитись його значення

а тепер власне різноманітні питання
1) що таке "збільшити максимальний розмір файлу в WordPress"? чого саме треба досягнути?
якщо треба, щоби можна було заливати у вордпрес великі файли, то параметр memory_limit за це не відповідає, за це відповідають 2 інші параметри: post_max_size та upload_max_filesize
про них можна прочитати тут - http://php.net/manual/en/ini.core.php

2) наскільки пам'ятаю, файл php.ini перекриває всі параметри, тому в нього треба вписати всі параметри, які відрізняються від стандартних
якщо версія PHP більша за 5.3, то краще зробити файл .user.ini і вписувати свої налаштування туди - все те саме, що і вище, просто інша назва файлу
подробиці тут - http://php.net/manual/en/configurati...e.per-user.php
castor зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 16.06.2017, 14:04 #2696486   #5
Domn
Учасник
Типово Відповідь: Файл php.ini

[QUOTE=castor;2696435]ну, тіпа такого
1) що таке "збільшити максимальний розмір файлу в WordPress"? чого саме треба досягнути?
якщо треба, щоби можна було заливати у вордпрес великі файли, то параметр memory_limit за це не відповідає, за це відповідають 2 інші параметри: post_max_size та upload_max_filesize
про них можна прочитати тут - http://php.net/manual/en/ini.core.php

Мені потрібно збільшити розмір відеофайлу... Але хостер, де в мене розташований сайт каже так: змінювати тільки через php.ini, ось його порада: http://forum.domen.com.ua/viewtopic.php?t=6240 То як же бути?
Domn зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 16.06.2017, 17:42 #2696497   #6
selb
Активний учасник
Типово Відповідь: Файл php.ini

Що значить «збільшити розмір відеофайлу»? Збільшити максимальний розмір файлів які можна завантажити на сайт?

Цитата хостер, де в мене розташований сайт каже так: змінювати тільки через php.ini, ось його порада: http://forum.domen.com.ua/viewtopic.php?t=6240 То як же бути?
Робити, як сказав хостер.
Якщо треба таки просто збільшити максимальний розмір файлів які можна завантажити на сайт, то створюєте файл php.ini в корені сайту. У файлі пишете два рядки:
Код PHP:
post_max_size=192M
upload_max_filesize
=192M 
Далі, як пише хостер: «Проверить работу Вашего "php.ini" можно вызвав функцию phpinfo() - в столбцах "Local Value" и "Master Value" она должна показать значения из Вашего "php.ini". »
І наостанок «Следует отметить, что Ваш "php.ini" дополняет серверные настройки PHP и не наследуется в другие подкаталоги (т.е., если Вам нужно иметь свои настройки и в другом каталоге, то просто скопируйте Ваш "php.ini" и туда). »

Востаннє редагував selb: 16.06.2017 о 17:54.
selb зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 16.06.2017, 22:24 #2696518   #7
Domn
Учасник
Типово Відповідь: Файл php.ini

Цитата Що значить «збільшити розмір відеофайлу»? Збільшити максимальний розмір файлів які можна завантажити на сайт?
В адмінці ВП, щоб завантажити відеофайл існує обмеження - max 30 Мгб, саме його я і хочу збільшити. Але як я зрозумів з Вашої відповіді, треба прописати цей код:
post_max_size=192M
upload_max_filesize=192M
Попробую це зробити.
Domn зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Відповідь

Мітки
хостинг, php.ini, wordpress


Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:
Псевдо:


Розширений пошук
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід




vBulletin 3.8.7 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2003-2019 Форум Файного Міста Тернопіль
VBSilver style released under GPL by TC Port of subSilver released by and copyright of phpBB
е-mail адміністратора серверу
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:51.