![]() |
|
Моя балачка Розмови та дискусії на різні молодіжні (і не тільки) теми. |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
![]()
Я , Ірина Жигунова - засновник та голова правління благодійного фонду "Вікно життя". Форумчани-старожили знають мене по реалізації однойменного проекту : http://forum.te.ua/showpost.php?p=1532741&postcount=44
та ще декількох цікавих для громади справам. Вкотре звертаюсь до форуму, як до свідомої, активної, небайдужої частини городян. Так, як спрямування роботи благодійного фонду передбачає відвідування пологового будинку, то в процесі виявилось, що відділенню багато чого бракує і розраховувати на державне фінансування в повному обсязі та найближчим часом не доводиться. Якщо на єврозручності та комфорт можна ще почекати, то відсутність діагностичної апаратури дається взнаки вже зараз і щодня. Так виявилось, що у денному стаціонарі ЖК відсутній кардіотокограф ( апарат, який фіксує і записує серцебиття дитини в утробі матері, що дає можливість діагностувати ряд відхилень в розвитку та прийняти відповідні міри) , до цього часу лікар використовує дерев"яну трубочку. Керівництво лікарні звернулось до БФ "Вікно життя" з проханням посприяти придбанню кардіотокографа. Ціна апарата 20 тис. грн. разом з доставкою, наладкою, інструктажем та розхідними матеріалами. Діагностика для вагітних буде безкоштовною. http://20minut.ua/Новини-Тернополя/n...-10233457.html На "хазяйстві" фонду зараз є 200 грн. та дві благодійні скриньки, та все ж ми оптимісти і беремось за цю справу, адже можливо діти - це єдина причина через яку небо ще не знищило Землю ![]() Збір планується проводити в декілька способів: 1. докупити і розмістити благодійні скриньки ( чекаю на ваші поради де можна, сільпо, барвінок не дозволяють вже розміщати в них) можливо знайдуться добровольці у вільний час позбирати кошти мобільно. 2. звернення з проханням про допомогу до місцевих успішних підприємців (також потрібна порада до кого) 3. Звернення до відомих людей уродженців Тернопілля ( аналогічно). 4. Ну і посильні внески пересічних громадян. Пропозиції щодо розміщення благодійних скриньок чи збору коштів за допомогою волонтерів можна надіслати на e-mail: 2010vikno@i.ua чи за номером 097-384-96-02. Благодійні кошти можна переказати на рахунок у банку: код ЄДРПОУ 36651250, р/р 26001060504263, в ТФ “Приват Банк”, МФО 338783. Картковий рахунок мій особистий з якого я зобов"язуюсь перекинути поступлення на р/р благодійного фонду: 4405 8858 1682 0614 отримувач Жигунова Ірина. ПриватБанк або р\р ТОБФ "Вікно життя" код ЄДРПОУ 36651250, р/р 26001060504263, в ТФ “Приват Банк”, МФО 338783. це для підприємців чи організацій, які забажають списати благодійність на витрати - надам всі необхідні документи: листи-клопотання, свідоцтво про неприбутковість організації. Востаннє редагував Іра: 09.07.2012 о 22:23. |
|
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#41 |
Донор
|
![]() Хоча я би на політиків не дуже розраховував - говорив з одним - каже, що зараз дуже багато грошей вже пішло на кампанію, яка ще навіть не стартувала Сьогодні переговорю з одним магазином - там якась скринька ніби стоїть - ну буде ще одна ![]() |
![]() |
Подякував(ла): |
Іра (21.06.2012)
|
![]() |
#44 |
![]() 2. Благодійних скриньки є лише дві, та вони стоять без діла, треба десь розмістити, щоб хоч по трошки збиралось. Одна нова нормальна скринька вартує 160 грн , шкода на них зараз гроші витрачати, а трилітрових банок я не прихильник, це якось так ніби баночка з під йогурту замість склянки і бляшанка з під кільки замість попільнички ( вибачте - такий вже я естет ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Донор
|
![]()
1. «Книгарня Є» - обіцяли запитати дозволу в Києві
2. Магазин «Євромаркет» в центрі біля Дому книги, Фольксбанку і магазину «Молоко» - говорив із завмагом Марією Іванівною – попросила принести установчі документи |
![]() |
Іра (21.06.2012)
|
![]() |
#46 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Донор
|
![]()
З одним магазином за скриньку домовився. Завтра переговорю зі ще одним.
Додано через 18 хвилин Востаннє редагував Носоріг: 21.06.2012 о 21:55. Причина: Пізніше додано |
![]() |
Іра (21.06.2012)
|
![]() |
#48 |
![]()
Отже підсумок на кінець дня :
Невідомий, котрий 20.06 кинув 100 грн через термінал виявився загальним улюбленцем і експертом по багатьом специфічним питанням - aleko2007-мим 21.06 поповнив к\р ganstern на 100 грн і поповнив р\р semteacher на 70 грн Загальна сума на двох рахунках зібрана відомими і невідомими дописувачами та читачами даного форуму : Носоріг, Yarkop , Dinara, Castor , barvik777, Х 19.06 термінал епіцентр, aleko2007, ganstern ,semteacher + залишки по рахункам = 1 767 грн Додано через 8 годин 52 хвилини Сьогодні, в п"ятницю, з 11 до 14год 30хв буду крутитися по справам в районі центру, потім і до вечора - БАМ. Кому зручно передати кошти готівкою - звязуйтесь зі мною 097 38-49-602 підійду . Хто вміє , будьте такі ласкаві банер на сайт по цій темі. Розміри 275*90 468*60 282*60 якщо хтось малюватиме в флеші - то відразу лінк на дану тему вшивайте в сам банер Востаннє редагував Іра: 22.06.2012 о 07:36. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Ще раз дуже дякую. Оперативно, ефектно, професійно. Додано через 10 годин 15 хвилин Відзвітую зараз, бо боюсь що кава вже нині мене не втримає з вами - засипаю. 22.06 pberit 100грн FortYear 300 грн Всього: Носоріг, Yarkop , Dinara, Castor , barvik777, Х 19.06 термінал епіцентр, aleko2007, ganstern ,semteacher,Vuyko Yosyp, FortYear, pberit 2 166 грн Розміщена одна скринька для збору благодійних пожертв на кардіотокограф. Про адресу розміщення докладніше розповість Носоріг. Дякую всім за сьогоднішній день! Востаннє редагував Іра: 22.06.2012 о 21:42. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
pberit (22.06.2012)
|
![]() |
#54 |
Домофонщик
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Учасник
|
![]() Друге діло якщо потрібен кардіомонітор для цілодобового контролю лежачих пацієнтів - так там і ціни на порядок вищі. |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() ![]() Додано через 9 хвилин Повірте, якби необхідний мінімум коштував 4 тис. я б не зверталась за допомогою до громади, такі кошти я зібрала б з допомогою декількох телефонних дзвінків та електронних листів. Востаннє редагував Іра: 23.06.2012 о 23:56. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
![]() |
#58 |
![]()
На кошти, що залишились після акції : Автопробіг - дітям. пропоную купити 5 акрилових ящиків для збору пожертв. В мене є два своїх і вони в понеділок вже обидва будуть розміщені, та думаю, що надійдуть ще пропозиції на розміщення благодійних скриньок, а трилітрові банки не хочеться ставити. Якщо оганізатори Бережанської акції не будуть проти, то я завтра їх замовлю. При потребі передам їх вам, або приєднаюсь до запропонованої, чергової акції і допоможу їх розмістити під документами фонду.
http://klv-cennik.com.ua/catalog/raz...aja-100h170h70 |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|