![]() |
|
Консолі PlayStation, XBox, Nintendo etc |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#43 |
![]()
Гру треба скачати в форматі ГОД ну і відповідно там якась процедура з флешкою робиться і все ) http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3376408 читаєм і насолоджуємся )
|
|
![]() |
Подякував(ла): |
Lyubomyr_tkr (20.03.2011)
|
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#44 |
Трейдер
|
![]() Сьогодні перевірю і якщо він не прошитий, то хтів би дати тобі на перепрошивку. |
![]() |
![]() |
#46 |
Трейдер
|
![]() Але те що ПС3 краще це є факт, і так і залишиться. п.с. ще я колись писав що геймпад в бокса ужасний, так от, після 6 днів безперервної експлуатації, забираю всі свої слова назад. Пад в бокса дуже і дуже класний)) |
![]() |
![]() |
#49 |
![]()
Привіт Усім. Хочу купляти собі Xbox 360 Slim 4Gb , але не впевнений чи брати на 250ГБ чи 4 ГБ. Поясніть мені чим відрізняються 250ГБ від 4ГБ. Слімки прошиваються зараз ? Розкажіть різницю між ліцензійними і писаними дисками , і як можна грати з флешки ?
Востаннє редагував babayko: 26.03.2011 о 11:21. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Трейдер
|
![]() Востаннє редагував KIRA: 26.03.2011 о 22:45. |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() |
|
![]() |
Подякував(ла): |
KIRA (28.03.2011)
|
![]() |
#59 |
Учасник
|
![]()
Мені купли X - box 360 ( версiя № 1439) в Китаї і наших дисків до Х -box він не читає . Хтось знає де можна прошити , щоб читав наші диски, крім Мандрів , бо там ще цьої версії не прошивають , кажуть ,що не має поки-що прошивки до цьої версії?
|
![]() |
![]() |
#60 |
Трейдер
|
![]()
Ну як бачу це слімка.
Якщо в тебе версія привода 9504 або 0272, то вітаю, шийся http://hackfaq.net/xbox360/proshivka...360-slim-9504/ Якщо інша, то прошивки до інших версій поки немає. Грай ліцензію, або якщо дашборд нижче ніж 13146, то можеш грати GoD ігри з флешки. |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|