![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#501 |
Активний учасник
|
![]()
не я такий - життя таке
![]() я по командировках товчусь - такі дороги бачу, що напрямок на чортків - то ще автобам. не знаю просто, що у тебе за авто, і де воно їздить, що дорога через миролюбівку тебе лякає. але в нашій неньці Україні такі дороги - це ще міцні середнячки. В околицях тернополя кращі де є? хіба що ЛЬвів, Хмельницький і Дубно. та й в останньому напрямку не все зробили досі. того мені і стало смішно з твого уточнення. ладно, замяли, не хотів нікого образити. |
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#503 |
![]() Для гольфа 4 це точно автобан ще буде)) |
|
![]() |
Подякував(ла): |
SPO (19.06.2019)
|
![]() |
#504 |
![]()
switch
регулярно їжджу в тому напрямку. Раніше - через Мишковичі дорога була кращою ніж об'їздна. Але після дощів - то там появились такі ямки - що колесо ціле влізе, при чому ціле, це коли його відкрутити (я про 16 дюймів) . Об'їздна значно краща. Добре коли їздиш часто і знаєш де ті ями чекати, а коли не коли , або втикнути і зустрічна засліпить - то можна і розтовкти все. |
|
![]() |
![]() |
#505 |
Активний учасник
|
![]()
Та я не кажу, що вона ідеальна.
Просто дорога як дорога. На франик он дорога чого вартує. Та і обїздна вже потрохи стає з сюрпризами - тиждень тому їхав на теребовлю - після моста (де вже дворядка іде, до микулинецького кільця) пішов на обгін фури - вертаюсь на свою смугу і бачу добрячу яму. І вже хрін загальмуєш, бо фура ззаду. Тепер там ще 2 таких місця вилізло далі в сторону кільця. На спуску з дружби до кільця теж купа ям по правому краю... В районі залізничного - напливи такі повилазили, що стрьомно вже між колеса брати. На таке вже навіть уваги не звертаєш - це нормальний, на жаль, стан наших доріг... в кращому стані вони бувають рідко і не довго ![]() херова дорога це коли мусиш гальмувати чуть не в нуль щоб перелізти ями. якщо можна їхати 80-90 - то я рахую то ще гріх жалітись. |
![]() |
![]() |
#510 |
комп'ютерний некромант
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Активний учасник
|
![]()
то як все ж таки правильно об'їхати той міст в Струсові, щоб не пертись аж через Теребовлю?
1 - взяти перед мостом лівіше і об'їхати десь понад річку попід ліс? 2 - взяти за АНП правіше і об'їхати селом? 3 - повернути ще на дружбі за газовою заправкою направо на налужжя?
Прихований текст: на карті
і в якій порі там полюбляють пастись наші недореформовані? |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|