![]() |
|
Політика, економіка, історія та релігія Обговорення політичних, економічних, історичних та релігійних новин, подій, цікавих фактів, парадоксів... |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#21 |
![]()
Я не комуніст, і я ніколи не казав шо комуністи нам зробили шось добре, просто для чого палити прапори? Вот ти кажеш шо комуністи вбили багато українців, тут я з тобою згідний, так піди і вбий багато комуністів, а спалити прапор то любий гімняр в пятому класі може....
І я не кажу про Бандеру шо він нічого не робив(і я 100% впевнений шо прапори він не палив), просто якшо хочете вшанувати його память то вшановуйте якось номарльно, а тим шо ви спалите прапор ви память його не вшануєте!! Багато вояків було вбито за україну давайте сі наші прапори спалимо, шоб вшанувати їх память, а чому б ні? Доречі Німці також вбили багато Українців давайте всі німецькі машини спалимо! А шо вшануєм память Вот і тому ми неможем розвиватись як нормальна держава, бов нас всі хворі на одне москалі бики треба їх побити, а за шо то вже потім рішимо. А як розвиватись? а пофіг як головне шоб наперекір москалям... Востаннє редагував D@nZeL: 31.12.2008 о 20:08. |
|
![]() |
Подякував(ла): |
@NYKey (02.01.2009)
|
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#22 |
![]()
Доречі в китаї також комунізм, і шо китай тоже тре спалити? Тільки давайте подивимось до чого дойшов китайський комунізм Перші в світі по населленю, та виробництві, а чим погано? Просто той комунізм шо був в союзі трохи відрізняється від китайського в основному троха збоченою ідеєю захоплення влади, і дебілами керівниками! Висновок комунізм не завжди погано, але вот комунізм який був в союзі, це був бред! Хоча в нас немає комуністів в державі,які би привели нас до нормального комунізму, наприклад як в китаї, наші комуністи хворі ідеєю леніна і сталіна тому нічого хорошого з цього не вийде, а палити прапори? а де смисл? ви б краще запропонували наприклад так: давайте проведем якесь всеукраїнське голосування шоб викинути комуністів з парламенту! А спаленням прапорів ви тільки дебілізм показуєте свій! Без обід...
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]() ![]() А також цікаво який ефект від паління прапорів (пережиток минулого, який ніколи не повернеться)? ![]() п.с. Я все ще вірю в політичний конструктивізм ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() А от тих останніх сто грам були явно зайвими. Ми праві, завжди праві ))) |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Причому багато їхніх партійних керівників не проти прикупити дорогі часіки або машинку. Так шо нам ніякого комунізму зовсім не потрібно. А прикинь,якшо кожен китаєць буде мати машину.На планеті кисень закінчиться тоді дуже скоро. Жовторотим не треба давати розвиватися.Хай жеруть свій рис і їздять на роверах.Багато проблем в світовій економіці якраз через китайців. Востаннє редагував Romko_7: 02.01.2009 о 19:41. |
|
![]() |
Подякували 5: |
antidot (17.12.2011),
|
![]() |
#40 |
![]() 1 св. рік = 300 000 км/с * 365 * 24 * 3600 с ≈ 9 460 800 000 000 км. Це якщо швидкість світла заокруглити до 300 000 км/с,а кількість секунд не брати як для астрономічного року. |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|