![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#102 |
Активний учасник
|
![]() "воскресіння з мертвих" - звільнення духу людини з темниці тілесної старого тіла, та пошук нового втілення. Додано через 7 хвилин Востаннє редагував jasvami: 30.11.2018 о 23:14. Причина: Пізніше додано |
![]() |
Офтопів до посту: 0 Офтоп |
![]() |
#109 |
Активний учасник
|
![]() Додано через 2 хвилини Востаннє редагував jasvami: 07.12.2018 о 11:35. Причина: Пізніше додано |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() Я знаю Ісуса Христа, про якого написано в Біблії, устами багатьох очевидців Його приходу, життя, смерті і воскресіння з мертвих та вознесення на Небо, звідки Він і прийшов. Ви про того христа, про якого розповідаєте, звідки дізналися? |
|
![]() |
![]() |
#111 |
Активний учасник
|
![]() Чи може не всі ми діти божі, а хтось більш краща дитина, а хтось більш гірша? |
![]() |
![]() |
#112 |
Активний учасник
|
![]() 2.То лише моя справа. Я нікого не закликаю вірити мені, бо сьогодні потрібно знати, а не вірити. Тож шукайте своїх знань. |
![]() |
![]() |
#113 |
![]() Розповіді Його учнів, Яких Він особисто вибрав і яким доручив розповісти світові про Себе? Розповіді учнів, яким Він доручив побудову Церкви, названої Його іменем? 2. Звідки Ви отримали інформацію про "нинішнього христа"? Які Ваші джерела інформації? Особисте откровення? |
|
![]() |
![]() |
#114 |
Активний учасник
|
![]() 2.Джерело те саме що й Библійної інформації. |
![]() |
![]() |
#115 |
![]() Ісус Сам вибрав учнів (апостолів0, яким доручив поширити Своє слово (вчення), розповісти про Себе. Ви називаєте цих учнів слугами антихриста? Тоді для Вас біблійний Ісус Христос - це антихрист? Його Жертва заради Вас - це для Вас глупота? Його воскресіння - це казка? Чи ні? Можете прояснити своє ставлення до Жертви Ісуса Христа, Його смерті і воскресіння? 2. Джерело біблійної інформації - це дописи учнів Ісуса Христа, яких Він особисто вибрав. Берете, відкриваєте Біблії і читаєте: книги євангелій, Дії апостолів, листи апостолів, Откровення Івана. Які у Вас джерела інформації про того христа, якого Ви називаєте "сьогоднішнім"? |
|
![]() |
![]() |
#116 |
Активний учасник
|
![]() 2.Біблійними є обидва образи Христа. Христа реального описують окремі включення в Евнгеліях та посланнях, та віруючі їх не розуміють. Христа казкового(антихриста) описує здебільшого апостол Павло в своєму "юродстві проповіді". Деякі включення цієї проповіді є й в Евангеліях. Найбільш прийнятним для віруючих виявилось казкове зображення Христа, на якому й побудована християнська релігія. 3.Безпосереднье й близьке знайомство. |
![]() |
![]() |
#118 |
![]() А от довести правоту своїх слів - це вже інша справа. Зможете довести своє твердження про те, що слова Ісуса Христа і апостолів, записані в книгах Нового Завіту - це брехня? Можете навести приклад такого Вашого аналізу, щоб можна було подивитися як Ви це робите? Як відбулося Ваше знайомство? Чи це секрет? |
|
![]() |
![]() |
#120 |
![]() Раніше Ви назвали брехнею основоположні речі, пов'язані з Ісусом Христом, про Якого ми знаємо з Біблії, де записані свідчення тих, хто особисто знав Ісуса Христа і був Його учнями. Тому я і спитав Вас: У Вас є хоч якісь конкретні аргументи для підтвердження Вашої точки зору? |
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|