![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Активний учасник
|
![]()
Потрібен Бус?
Вантажні перевезення по Тернополі, області та Україні від 100 кг до 2, 3, 4 т (5, 7 та 10 т), розміри будок: довжина - 4,65 м (7 м), ширина - 2,1 м (2,45 м), висота - 2,7 м (2,3 м) та обєм 26 куб.м (40 куб.м), гідроборт на 1т. Квартирні (меблі, речі, піаніно), дачні, офісні переїзди (столи, шафи, банкомати, сейфи). Доставка будматеріалів (цемент, метал, дошка, риштівка, пінопласт та ін.), вивіз будівельного сміття. Цілодобово, без вихідних (за попередньою домовленістю). Ціна - договірна. Є вантажники! Тел. 068-00-29-нуль-39 . Телефонуйте і домовимося! Востаннє редагував kuzka: 01.03.2020 о 08:46. |
![]() |
Подякував(ла): |
MrDem (17.09.2012)
|
![]() |
#2 |
Учасник
|
![]()
а скільки коштує фікус тещі повернути?)))
|
![]() |
![]() |
#3 |
Активний учасник
|
![]()
за домовленістю, в залежності від стану тещі і фікуса. Телефонуйте і домовимося.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Учасник
|
![]()
Хочу подякувати Дімі, за сьогоднішнє перевезення! Не знаю, чи став би ще хтось терпіти, мучитися зі мною і з моїми меблями)) Чекав нас в машині під під'їздом, поки ми збирали залишки речей ... Допоміг з завантаженням і розвантаженням, пунктуальний, акуратний!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Учасник
|
![]()
користувався послугами, перевезли акуратно (це було важливо) і недорого. Буду користуватися ще, рекомендую!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Активний учасник
|
![]()
Спасибі Олександр, дуже приємно почути теплі слова на свою адресу. Я за гороскопом "Діва" і живу не по-принципу: "Ты работа нас не бойся, мы тебя не тронем."
|
![]() |
![]() |
#7 |
Учасник
|
![]()
Сьогодні перевезли меблі - ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ, людина реально виручила, дуже задоволений, особливо порадувала ціна.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Активний учасник
|
![]()
Був радий допомогти!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Учасник
|
![]()
Користувався послугами Діми. Велике тобі спасибі за перевезення. Людина справді хороша, навіть грузити на розгружати допомагав. Проблем ніяких. Все швидко та зручно.Ціна приваблива.
РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ! |
![]() |
![]() |
#10 |
Активний учасник
|
![]()
Дякую за замовлення та за відгук!
|
![]() |
![]() |
#11 |
![]()
Скористався послугами перевезення. Оперативно, якісно і головне низькі ціни.
Рекомендую. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]()
знову скористався послугою перевезення.
дешево, швидко, якісно. що значить людина - професіонал своєї справи. приємно мати справу з такими людьми. Діма, ще раз дякую. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Активний учасник
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
Дімон, велике дякую!
знову виручив. Позвонив вечером і за 30 хв. машина підїхала. Поміг загрузити-розгрузити холодильних, стіралку, плитку, ще й занести на 4-й поверх! А ціна взагалі суперова. Таких цін в Тернополі немає ні в кого. тому - РЕКОМЕНДУЮ всім. ще раз дякую. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Lobo nao mata lobo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|