![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Тутешній
|
![]()
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
![]()
Я навіть не знаю що тобі порадити
![]() БПП і Ляшка зразу відкидаю. Колодка вроді в Бережанському райавтодорі начальник. Чайківський - по роках ніби син того Чайківського що дохера землі має в зборівському і козівському районах і мав якісь конфлікти з населенням. Захарків - директор музею в Бережанах. Співзасновник Пласту, підтримував Майдан і АТО. Нічо такий варіант. Решту не подужав ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Донор
|
![]()
Колись працював разом з Куликом, так що трохи його знаю. Негативу не знаю. Завжди має 100 ідей - Минулого місяця став начальником відділу ЗЕД області, а в жовтні вже організував презентацію області в міністерстві закордонних справ. Його, вроді, добре знають в Бережанах. Батькам рекомендував голосувати за нього. Хоча, через особисте знайомство я, певне, не найобєктивніший порадник.
|
![]() |
![]() |
#5 |
бусовод
|
![]()
а цей Володимир Ткач (КУН)???
хто що скаже? |
![]() |
![]() |
#6 |
Тутешній
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
царь, просто царь
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
165-й, прийом. Що чути?
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
бусовод
|
![]()
Юрик
|
![]() |
![]() |
#10 |
Гуру І
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
бусовод
|
![]()
та ніхто його не знав і не чув... бабки в селах в окулярах вичитували незнайомі фамілії і де прочитали БПП там і галочку ставили. Все було на це і розраховане
|
![]() |
![]() |
#12 |
мамашка
|
![]()
Сумно з того факту що більшість моіх знайомих вагались між Захарківом і Куликом. Непогані такі варіанти. А пройшов чомусь Юрик. Кажуть що він власник невеликого підприємства у Бережанах яке псує екологію і життя людей що живуть поруч. Хоча всф комісіі " нічого шкідливого не побачили". І сам заводик будувався незважаючи на протести громади.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Тутешній
|
![]()
Та бо Юрика кришанув БПП, вот і вся загадка.
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]()
5.10
|
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |