Ей, ви, нацисти, ви - ганьба для України! Через вас Україна втрачає міжнародний авторитет. Егоїсти, подумайте про її майбутнє, про майбутнє своїх дітей і онуків. Боритесь за чистоту нації, а самі брудні і задрипані в душі! Перестаньте нести цей словесний понос! Дали б вам ще одного Гітлера, так ви би всіх перестріляли! Відкрийте очі, може комусь вигідно так вас використовувати?!
Я не знаю о чём ты )) но хочу тебе открить глаза - тема щас идьот - о том что негры и арабы подрались - через праституток =)
Здесь никто - не обговоривает о том как убить негра или другую нацию =) Спасибо за понимание .
1/ Аргументи можеш напистати? Я переконаний що моє щастя не залежить від того хто з ким спить.
2/ А хто зробив бардак? Якись один тернопільський журналіст..
на моє щастя це не впливає ......................а от діти ростуть .....
а бардак зробив не журналіст а ми, що дали неграм і арабам тут так круто себе поводити (років 15 назад то як негр йшов по вулиці то всі дивились бо мало хто їх бачив, а ходили вони по декілька чоловік ,бо боялись а тепер розпустились )
в нашій школі колись дуже давно коли я там вчився в одному із класів була книжка із зарубіжної літератури там була фраза цитую : "Who need nigger's ?" так що пофігу коментарі французів европа сама в шоці від кольоровості і не їм коментувати і придиратись. Та і як себе ведуть так і мають. Якщо мєнти сцуть дати пару дубінок навіть коли мають на те законне(!) право то хоть пресса щось зробить
Абсолютна не згідна по багатьом пунктам.
Наші українці ніхєра не толератні дуже! Відразу згадуються слова, що якби вони вели себе дома хоча б на половину того, як ведуть себе за кордоном - жити б в Україні було набагато краще! За кордоном вони "тише воды, ниже травы", бо там більшість громадян є законослухняними, виділятись і встрявати в проблеми їм не вигідно, і навіть пляшку з коли несуть цілу дорогу до смітника і "негром" нікого не обзивають(!). А як попали додому, то, знач, можна свинячити на вулиці, бити жінку, матюкати всіх підряд і нічого тобі не буде, бо "мой дом - моя крепость", тим більше всі так роблять, і опше всьо то влада винна! Українці абсолютно не мають поваги - ні по відношенню до себе, ні по відношенню до інших, в наших людей не існує іншої системи цінностей, окрім як поїсти, попити, було б де жити.
Кажуть, шо хочуть жити, як в Європі! Для цього потрібно вести себе по-європейськи, або принаймні старатись рівнятись на краще! Європа не впаде просто так з неба. Для порівнянні в тій же Європі чи США редактора б звільнили, можливо ще б і посадили, газету оштрафували, і заставили привселюдно вибачитись, тобто випустити новий тираж зі своїм вибаченням в такому ж об"ємі на фронт пейдж. А головне, люди б не тішились з самого факту "фото мавпи і газеті, хахах", а також би осуджували все це дійство! Але навіть і не це головне, - в них би не допустили газету до друку ще з самого початку!
І расизм? ОМГ! Чого все зводити до расизму? Це пройдений етап у всьому цивілізованому світі!
Ще скажіть, шо ми собі тихенько чемно жили, нікого не трогали, а тут приїхали студенти і почалось - наглість, крадіжки, бійки, вбивства, згвалтування, а ше наші дівки на них ведуться! АААА!!!
Я просто словами не можу передати, наскільки особисто мені соромно за мою державу, за моє місто.
До нас навіть страшно і незручно іноземних друзів запрошувати! Я ж то їм толкую, шо в нас така держава, такі люди - ойойой які кльові! А як самі приїдуть, на все це подивляться?..
А ці студенти - як приїхали, так і поїдуть. Курви як були, так і будуть. А репутацію держави в світі вже в кращу сторону важко буде повернути!
і на останок