Старий 25.07.2012, 21:42 #1999697   #1
zimko
Lightbulb Monster Beats

Ціна: дог
Контакти: 0987475056
продам вуха монстер бітс (копія) ПІд замовлення
під замовлення

ціна 40

ціна 115-120 (від кольру залежить)

ціна 45грн (без коробки)

ціна 55

ціна 75

ціна 75
також можливе замовлення інших моделей вух цієї фірми
Детальніше в ПП

Востаннє редагував zimko: 03.08.2012 о 16:42.
zimko зараз поза форумом  
Старий 26.07.2012, 16:09 #2000359   #2
Max Jr.

Типово Відповідь: Monster Beats

рідкісна лажа
Max Jr. зараз поза форумом  
Старий 26.07.2012, 20:58 #2000511   #3
zimko

Цитата:
Допис від Max Jr. Переглянути допис
рідкісна лажа
ее нє звук хороший
zimko зараз поза форумом  
Старий 26.07.2012, 22:10 #2000582   #4
BADMENT

ага , за 75 грн супер звук))) але як бюджетний варінт підійде, такшо вдалих продажів!
BADMENT зараз поза форумом  
Старий 26.07.2012, 22:17 #2000589   #5
zimko

Цитата
Допис від BADMENT Переглянути допис
ага , за 75 грн супер звук))) але як бюджетний варінт підійде, такшо вдалих продажів!
оригінали коштують від 100$ в нас ніхто не купе за такі гроші вуха(
а порівняно з нашимми китайцями то звук суперовий)
тим більше звук мало шо відрізняється від оригіналу
zimko зараз поза форумом  
Старий 27.07.2012, 00:06 #2000644   #6
stingerone

Чи є можливість послухати перед покупкою? Цікавлять напевно якісь "затички", ті, що кращі з представлених чи не представлених, але реально існуючих.
stingerone зараз поза форумом  
Старий 27.07.2012, 07:49 #2000680   #7
zimko

Цитата
Допис від stingerone Переглянути допис
Чи є можливість послухати перед покупкою? Цікавлять напевно якісь "затички", ті, що кращі з представлених чи не представлених, але реально існуючих.
речі під замовлення але з понеділка собі буду замовляти тому можу дати послухати і оцінити
zimko зараз поза форумом  
Старий 27.07.2012, 23:19 #2001374   #8
-kenny29-

скільки часу займає доставка?
-kenny29- зараз поза форумом  
Старий 30.07.2012, 09:21 #2003046   #9
zimko

Цитата:
Допис від -kenny29- Переглянути допис
скільки часу займає доставка?
до 10 днів!
zimko зараз поза форумом  
Старий 30.07.2012, 23:59 #2003692   #10
stanley

Цитата
Допис від zimko Переглянути допис
1) оригінали коштують від 100$ в нас ніхто не купе за такі гроші вуха
2) (а порівняно з нашимми китайцями то звук суперовий)
3) тим більше звук мало шо відрізняється від оригіналу
1) Голослівне твердження (у мене не одного на форумі є вуха навіть дорожчі )
2) Що то за наші китайці, і як знаєш, що звук суперовий, якщо, цитую тебе ж "речі під замовлення але з понеділка собі буду замовляти..."
3) звідки знаєш, якщо ти не маєш оригіналу, і до того ж "речі під замовлення але з понеділка собі буду замовляти..."
і що то в такому випадку означає "звук мало шо відрізняється від оригіналу"?

То все слова, реклама чи як? Я любитель всяких цікавинок з навушників, якщо б почув і зацінив, то може би й купив на презенти не дуже вибагливим друзям... маю кількох, що дуже люблять музику, але слон наступив у дитинстві на вухо, і вони, на жаль, не чують усіх тонкощів та нюансів, за які я особисто плачу чималі гроші. А дорогі я не можу їм подарувати, а вони самі купляти не хочуть дорогі, кажуть -- нащо нам дорогі, як ми то не можем оцінити. Правда, "базарні " за 40-45грн також не хочуть слухати, кажуть , що звук консервної банки.... Шукаю компромісний варіант, тобто, щоб ціна дешева, але звук кращий, ніж з консервної банки...

Востаннє редагував stanley: 31.07.2012 о 00:06.
stanley зараз поза форумом  
Старий 31.07.2012, 10:20 #2003857   #11
zimko

Цитата
Допис від stanley Переглянути допис
1) Голослівне твердження (у мене не одного на форумі є вуха навіть дорожчі )
2) Що то за наші китайці, і як знаєш, що звук суперовий, якщо, цитую тебе ж "речі під замовлення але з понеділка собі буду замовляти..."
3) звідки знаєш, якщо ти не маєш оригіналу, і до того ж "речі під замовлення але з понеділка собі буду замовляти..."
і що то в такому випадку означає "звук мало шо відрізняється від оригіналу"?

То все слова, реклама чи як? Я любитель всяких цікавинок з навушників, якщо б почув і зацінив, то може би й купив на презенти не дуже вибагливим друзям... маю кількох, що дуже люблять музику, але слон наступив у дитинстві на вухо, і вони, на жаль, не чують усіх тонкощів та нюансів, за які я особисто плачу чималі гроші. А дорогі я не можу їм подарувати, а вони самі купляти не хочуть дорогі, кажуть -- нащо нам дорогі, як ми то не можем оцінити. Правда, "базарні " за 40-45грн також не хочуть слухати, кажуть , що звук консервної банки.... Шукаю компромісний варіант, тобто, щоб ціна дешева, але звук кращий, ніж з консервної банки...
просто мому другу передали оринал бітс і я порівнював з цими що я пропоную, але їх собака мій погриз тому замовляти ще одні буду!Я теж не дуже ті тонкощі розумію але звук порівняно з оригіналом мало що відрізняється
zimko зараз поза форумом  
Старий 02.08.2012, 12:24 #2005450   #12
zimko

З'явилися нові вуха Monster Beats

95
zimko зараз поза форумом  
Старий 27.08.2012, 22:05 #2022234   #13
bambyk29
Banned

Цитата
Допис від zimko Переглянути допис
просто мому другу передали оринал бітс і я порівнював з цими що я пропоную, але їх собака мій погриз тому замовляти ще одні буду!Я теж не дуже ті тонкощі розумію але звук порівняно з оригіналом мало що відрізняється
Як таке читаю то вмираю зі сміху)))
bambyk29 зараз поза форумом  
Подякували 2:
Advok@AT (29.08.2012), stanley (28.08.2012)
Старий 27.08.2012, 23:18 #2022306   #14
MK 250

кстаті хто не вірить, знайомий раді прікола купив копію Монстрів за 175 грн на барахолці юа Вконтактах.. І одразу соньку на Розетці за 400-500 точно ціну не помню... приїхали почали порівнювати... зразу були аху... того шо на коробці діапазон в який воспроизводять наушніки були однакові... далі краще ... почали пробувати наушніки на телефонах і мп3 плеерах ... опробували на 5 носителях звуку.... то виявились шо Монстри нітрохи не відставали від Соньок.....

+ сподобалось він взяв копії в яких був товстий кабель .... пробували дьоргатиі викручувати ... так для проби ,в руках не чулося шо вот вот і кабель накриється Соньк не пробували кабель тонкий... шось нехотілось порвати..

+ оба наушніка юзаються по черзі Монстри на мп3 в тернаж.. соньки на роботу пока всьо живе..

Монстри брали за виглядом як тут за 40 чи 55 грн..коробка інакша... була спец кружок для накручування на нього наушніки... вродіби зараз наушніки продаються а туж ціну...якшо когось сильно припече попробую розшукати продавця з Барахолки.

Додано через 8 хвилин
zimko, шоб ти тут не казав звук не може бути хороший..але на свої гроші вони напевно варті.

Як на мене пробуй постачати ці наушніки шо я писав... і перепродавай... там якість дуже висока.... мається на увазі маленькі класік... а не ці шо на батарейках...

+ походу в класіках ... немає нічого аж свер технологічного чогоб не могли зробити китайці...в рази дешевше + незабувайте шо більша поливана ціни оригіналів - бренд... за які китайські копії не платять....

Востаннє редагував MK 250: 27.08.2012 о 23:18. Причина: Пізніше додано
MK 250 зараз поза форумом  
Старий 28.08.2012, 00:19 #2022378   #15
PRO100parfum

Затички є якісь послухати?
PRO100parfum зараз поза форумом  
Старий 28.08.2012, 08:38 #2022477   #16
bambyk29
Banned

Цитата:
Допис від MK 250 Переглянути допис
кстаті хто не вірить, знайомий раді прікола купив копію Монстрів за 175 грн на барахолці юа Вконтактах.. І одразу соньку на Розетці за 400-500 точно ціну не помню... приїхали почали порівнювати... зразу були аху... того шо на коробці діапазон в який воспроизводять наушніки були однакові... далі краще ... почали пробувати наушніки на телефонах і мп3 плеерах ... опробували на 5 носителях звуку.... то виявились шо Монстри нітрохи не відставали від Соньок.....

+ сподобалось він взяв копії в яких був товстий кабель .... пробували дьоргатиі викручувати ... так для проби ,в руках не чулося шо вот вот і кабель накриється Соньк не пробували кабель тонкий... шось нехотілось порвати..

+ оба наушніка юзаються по черзі Монстри на мп3 в тернаж.. соньки на роботу пока всьо живе..

Монстри брали за виглядом як тут за 40 чи 55 грн..коробка інакша... була спец кружок для накручування на нього наушніки... вродіби зараз наушніки продаються а туж ціну...якшо когось сильно припече попробую розшукати продавця з Барахолки.

Додано через 8 хвилин
zimko, шоб ти тут не казав звук не може бути хороший..але на свої гроші вони напевно варті.

Як на мене пробуй постачати ці наушніки шо я писав... і перепродавай... там якість дуже висока.... мається на увазі маленькі класік... а не ці шо на батарейках...

+ походу в класіках ... немає нічого аж свер технологічного чогоб не могли зробити китайці...в рази дешевше + незабувайте шо більша поливана ціни оригіналів - бренд... за які китайські копії не платять....
Для тих хто на бронепоїзді пишу, чому тому що пудрете людям мозги своїм бізнесом))) по перше не вказано те на чому ви слухали, те що ви слухали, і в вас абсолюно відсутній слух, і досвід прослушки, берете саундмежики 11 і маєте звук кращий всяких підробних бітсів))) і зборка краща,плюс гнема поняття про звук як вона має грати) для вас бас головне це щоб голосно пумкало))). А що до соні за 500 грн це теж не показник, завжди є вдалі іне вдалі моделі, і ще на перелік частот ніхто не дивиться, фірми брешуть крім справді самих відомих,і то не пишеться деколи в яких умовах вони вимірювались, не знаєте нічого не пишіть єрунди.
Подякували 2:
Stalk (01.09.2012), stanley (28.08.2012)
Старий 30.08.2012, 18:48 #2024002   #17
MK 250

Ну да для мене головне шоб голосно пумкало і були баси. Мені здається шо якшо вибирати наушніки до 300 грн це найкращі критерії.

Востаннє редагував MK 250: 31.08.2012 о 01:44.
MK 250 зараз поза форумом  
Старий 01.09.2012, 22:17 #2025228   #18
bambyk29
Banned

І за 300 грн навушники можуть грати, а не пердіти, просто тре поцікавитись тим,а не дивитись на дизайн і понти.
Старий 01.09.2012, 22:41 #2025232   #19
Loader
Учасник

може й оффтоп але прочитавши цю малньку суперечку хочу сказати що був власником 3 одинакових косів порта про... просто куплених у різних місцях так лише 1 прослужили до поки пес не розлучив нас. а 2 пари прийшли у несправність майже відразу.
Зараз мав змогу прослухати звучання монстриків що мале звучну назву-Професійні Білі виникло знайоме відчуття що десь мене обманюють. і того власне виникло запитання: А чи варто платити 500% вартості заради стильної упаковки? бо для випендрювання навушники що продаются вище чудові підходять. і вушенятка простого смертного не вловлять тої недостатчі чистоти.

Коли завезеш хочаб одні Solo ===>http://vk.com/demkov_daniil буду вдячний за повідомлення.
Loader зараз поза форумом  
Старий 02.09.2012, 09:22 #2025304   #20
bambyk29
Banned

Дякую за напис, звичайно немаєш слуху купляй монстри, мав я підробку грали паршиво, люди пишу ще раз, є пару факторів які впливають на звук. Навушники тільки один з них. Навіть оригінальні монстри ніде не світяться в кругах любителів портативного звуку, окрім Монстер турбін і Про голд, все все решта кля клубної музики, яка не пишеться в гарній якості.
Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:
Псевдо:

Розширений пошук
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

vBulletin 3.8.7 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2003-2023 Форум Файного Міста Тернопіль
VBSilver style released under GPL by TC Port of subSilver released by and copyright of phpBB
е-mail адміністратора серверу
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:05.