![]() |
#1 |
![]() Ціна:
дог
Контакти:
0987475056
продам вуха монстер бітс (копія) ПІд замовлення
під замовлення ![]() ціна 40 ![]() ціна 115-120 (від кольру залежить) ![]() ![]() ціна 45грн (без коробки) ![]() ціна 55 ![]() ціна 75 ![]() ![]() ціна 75 також можливе замовлення інших моделей вух цієї фірми Детальніше в ПП Востаннє редагував zimko: 03.08.2012 о 16:42. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
рідкісна лажа
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
ага , за 75 грн супер звук))) але як бюджетний варінт підійде, такшо вдалих продажів!
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() а порівняно з нашимми китайцями то звук суперовий) тим більше звук мало шо відрізняється від оригіналу |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Чи є можливість послухати перед покупкою? Цікавлять напевно якісь "затички", ті, що кращі з представлених чи не представлених, але реально існуючих.
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
скільки часу займає доставка?
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 2) Що то за наші китайці, і як знаєш, що звук суперовий, якщо, цитую тебе ж "речі під замовлення але з понеділка собі буду замовляти..." 3) звідки знаєш, якщо ти не маєш оригіналу, і до того ж "речі під замовлення але з понеділка собі буду замовляти..." і що то в такому випадку означає "звук мало шо відрізняється від оригіналу"? То все слова, реклама чи як? Я любитель всяких цікавинок з навушників, якщо б почув і зацінив, то може би й купив на презенти не дуже вибагливим друзям... маю кількох, що дуже люблять музику, але слон наступив у дитинстві на вухо, і вони, на жаль, не чують усіх тонкощів та нюансів, за які я особисто плачу чималі гроші. А дорогі я не можу їм подарувати, а вони самі купляти не хочуть дорогі, кажуть -- нащо нам дорогі, як ми то не можем оцінити. Правда, "базарні " за 40-45грн також не хочуть слухати, кажуть , що звук консервної банки.... Шукаю компромісний варіант, тобто, щоб ціна дешева, але звук кращий, ніж з консервної банки... Востаннє редагував stanley: 31.07.2012 о 00:06. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]()
кстаті хто не вірить, знайомий раді прікола купив копію Монстрів за 175 грн на барахолці юа Вконтактах.. І одразу соньку на Розетці за 400-500 точно ціну не помню... приїхали почали порівнювати... зразу були аху... того шо на коробці діапазон в який воспроизводять наушніки були однакові... далі краще ... почали пробувати наушніки на телефонах і мп3 плеерах ... опробували на 5 носителях звуку.... то виявились шо Монстри нітрохи не відставали від Соньок.....
+ сподобалось він взяв копії в яких був товстий кабель .... пробували дьоргатиі викручувати ... так для проби ,в руках не чулося шо вот вот і кабель накриється Соньк не пробували кабель тонкий... шось нехотілось порвати.. + оба наушніка юзаються по черзі Монстри на мп3 в тернаж.. соньки на роботу пока всьо живе.. Монстри брали за виглядом як тут за 40 чи 55 грн..коробка інакша... була спец кружок для накручування на нього наушніки... вродіби зараз наушніки продаються а туж ціну...якшо когось сильно припече попробую розшукати продавця з Барахолки. Додано через 8 хвилин zimko, шоб ти тут не казав звук не може бути хороший..але на свої гроші вони напевно варті. Як на мене пробуй постачати ці наушніки шо я писав... і перепродавай... там якість дуже висока.... мається на увазі маленькі класік... а не ці шо на батарейках... + походу в класіках ... немає нічого аж свер технологічного чогоб не могли зробити китайці...в рази дешевше + незабувайте шо більша поливана ціни оригіналів - бренд... за які китайські копії не платять.... Востаннє редагував MK 250: 27.08.2012 о 23:18. Причина: Пізніше додано |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
Затички є якісь послухати?
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
Ну да для мене головне шоб голосно пумкало і були баси. Мені здається шо якшо вибирати наушніки до 300 грн це найкращі критерії.
Востаннє редагував MK 250: 31.08.2012 о 01:44. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
І за 300 грн навушники можуть грати, а не пердіти, просто тре поцікавитись тим,а не дивитись на дизайн і понти.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Учасник
|
![]()
може й оффтоп але прочитавши цю малньку суперечку хочу сказати що був власником 3 одинакових косів порта про... просто куплених у різних місцях так лише 1 прослужили до поки пес не розлучив нас. а 2 пари прийшли у несправність майже відразу.
Зараз мав змогу прослухати звучання монстриків що мале звучну назву-Професійні Білі виникло знайоме відчуття що десь мене обманюють. і того власне виникло запитання: А чи варто платити 500% вартості заради стильної упаковки? бо для випендрювання навушники що продаются вище чудові підходять. і вушенятка простого смертного не вловлять тої недостатчі чистоти. Коли завезеш хочаб одні Solo ===>http://vk.com/demkov_daniil буду вдячний за повідомлення. |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Дякую за напис, звичайно немаєш слуху купляй монстри, мав я підробку грали паршиво, люди пишу ще раз, є пару факторів які впливають на звук. Навушники тільки один з них. Навіть оригінальні монстри ніде не світяться в кругах любителів портативного звуку, окрім Монстер турбін і Про голд, все все решта кля клубної музики, яка не пишеться в гарній якості.
|
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|