![]() |
|
Флейм Розповіді про "як мокре горить" та їм подібні. Флуд, флейм, гон. Не для слабонервних :) |
![]() |
|
Параметри теми | Пошук у темі | Параметри перегляду |
![]() |
#81 |
Активний учасник
|
![]()
Чесно кажучи, сама думала створити таку тему. Але радістю буття не так просто поділитись...
Хто б міг подумати, що в 37 можна почати бігати, і не факт, що з точки зору здоров‘я це так вже й корисно, але це приносить задоволення і зовсім інше відчування власного тіла. Ну і ясна річ, забіг відбувається в рамках знищеної на форумі теми «Біг» і присвячений життю після смерті... |
![]() |
|
![]() |
#82 |
![]()
може я чогось неправильно розумію - в 37 років запросто можна бігати, ганяти на мотоциклі, полювати на вампірів і тп
а тим часом нерозумна Вишня підступно зрадила наше кохання і її шафа для одягу дурно простоює... |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Активний учасник
|
![]()
Йдеться про те, щоб почати робити в зрілому віці те, що до того не робив. Мушу зізнатись, що в моєму випадку було не все так раптово, в років 11-12 я бігала десь ~ 6км. Набирала для цього команду з «мисливців за вампірами» для того, аби вони по черзі видихалися десь на півдорозі. За те дружбу тих, хто хоч і тримався за бік, але добігав до фінішної прямої - я цінувала найбільше.
|
![]() |
![]() |
#84 |
Активний учасник
|
![]()
Оґо, куди я вляпався... в темі старічки одні.
Ну тепер ясно, навіщо записувати ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Активний учасник
|
![]()
А ти маєш чим вляпатись? Чи маєш що записати?
«Пустота звенящая» |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() 1. фізіологія - здатність витримувати фізичні навантаження 2. психологія - можливості до обробки та сприйняття принципово нової інформації оскільки більшість сучасної дегенерації здатне лише дрочити на порнуху в компі і гратися в ігри для дебілів типа доти, то ше питання хто старичок для початку вивчи таблицю множення і подужай хоч 12 разів підтятися - тоді вже мацаки розтопирюй.... |
|
![]() |
![]() |
#87 |
Активний учасник
|
![]()
+4
28 км. Люблю писати символи (цифри, букви), які мають зміст. |
![]() |
![]() |
#88 |
![]()
+50
---------- 1100 |
|
![]() |
![]() |
#89 |
Активний учасник
|
![]() А якщо серйозно, то старіння - нормальний природній процес. В площині людського життя можна замінити словом «буття». Так от, є свідоме буття людини, а є неусвідомлене ( тваринне, механічне...). Людина, яка є - живе- старіє - вмирає усвідомлено ніколи не буде насміхатися з буття - життя - вмирання іншого, вона сама ж знаходиться в тому процесі. То, idcomsomnon - що тебе зачепило по-суті? Коли ти вже навчишся не ховатись, а бути? |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
Параметри перегляду | |
|
|