ІнтимнеВсе про кохання, історії, потаємні думки, бажання, вірші, пісні, відносини, освідчення, знайомства, інтимні зустрічі, ресурси, види сексу, іграшки та ін...
Народ не стидайтесь поможіть вирішити це питання лишайте свої відповіді!
Я думаю що перший раз має бути в спокійній обстановці, щоб партнер і партнерка були зосереджені один на одному. І тоді малоб получитись всьо ок. Хто як думає чи знає пишіть.
Не робити з цього подію року і дружній перепихон в парку на лавочці на п"яну голову.Не боятись і не трястись,бо в тому нема нічого страшного і неприємного.В самому гіршому випадку ти нічого не відчуєш якщо ти дівчина Вважаю,що дівчатам не варто затягувати з цим довше чим за 20 якщо звичайно є кохана людина.Маю наглядний приклад-моя подруга.Дівчині 20,ще ні з ким навіть не цілувалась.Сексу боїться ,її від того трясе.А це вже пряма дорога до фригідності.Друга-зустрічається з хлопцем 3 роки,обіцяє секс після весілля.А їй вже 21.Хлопець біситься,йде наліво,відносини псуються,а все тому,що їй колись внушили в сім"ї,що для дівчини секс-біль,повинність і спосіб зачати дитину.
Доречі, навіть доказано лікарями,що після 20 дівоча пліва стає менш еластичною і важче рветься,від цього сильніші больові відчуття.
Sergyjko Ти шо гониш? sonechko Перший раз, все має бути в шоколавді... Там велике ліжко, свічки, сандалові палочки, романтіка... І тд. Ітп... Цноту треба втрачати красиво...
Я дивилась на це діло не як на втрату чогось. а як на набуття жіночності. І тобі раджу. Відчуття таке, не можливо передати. Відчуваєш себе такою цінною, значимою, ексклюзивною, розкішною, ну не знаю... Головне відчути.
А потім боляче може бути, не приємно трохи, ну нічо, головне настрой! А ще головніше, не як і де, а з ким. постарайся, щоб це був все ж коханий чоловік, бо потім пошкодуєш. Не витрачай себе на фуфло. Ти така одна. Не обовязково чекати сто років на коханого, але не варто це робити пяною і з ким попало вперше, як дехто робить.
Головне не забути рушничок підстелити, щоби мама за простираделко не сварила
А якщо серйозно, то не забивай собі такими питання голову, тоді все станеться само по собі в найкращий час з найкращою людиною, і буде суперово
Ліпше подумай, чи є в тебе той:
Щоби ви відчували якусь спільність, синхронізм думок, могли безперестанку про щось балакати, сперечатися і доходити згоди, чи просто щебетати про різні дурниці... Щоб були якісь серйозні плани на майбутнє і спільне бажання та перші кроки до їх реалізації...
Пісеньку пам'ятаєш?
Головне щоб ти була психологічно до цього готова, і ще щоб це було справді як вверху там писали (не в парку на лавочці... хоча в цему є свої приколи, але це вже краще вдруге попробувати! )
Тобі насамперед не потрібно боятися (це болить, страшно і т.д.), в кожного це може бути по різному. Тре покластися на свого партнера на всі 100%, повірити йому, не спішити. А от свічки, і як там далі всі пишуть, не помішає, а наоборот запамятається на все життя! Це ж був перший раз...
Успіхів!!!!!!!!!!!!!!
Ну я не дівчина, тому порадити нічого не можу!
От в мене перший раз був з вже досвідченою дівчиною... Кльово було.......
Востаннє редагував Не повірила: 08.02.2007 о 09:12.
саме головне не боятись і не переживати... воно станеться само по собі якшо будеш з тою людиною яка тобі подобається і перед якою ти не будеш комплексувати... звичайно бажано шоб в тебе перший раз був з досвідченою людиною... а то може зовсім не сподобатись...