![]() |
|
|
|||||||||
| Моя балачка Розмови та дискусії на різні молодіжні (і не тільки) теми. |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1 | |||
Нарешті дочекалися!!!!
подія, яку чекали маже 2 роки - відбулася!!!! 11 Березня 2007року відбулося грандіозне відкриття Аква парку "Лімпопо" Всі свої відгуки, пропозиції побажання і взагалі що стосується першого на зах Україні викладайте в цьому топіку |
||||
|
| Офтопів до посту: 0 Офтоп |
|
|
|||
|
|
#4 |
|
З понеділка по четвер:
7,00-10,00 - 10 грн. 10-17 - 20 грн. 17-22 - 25 грн. Весь день 85 грн. В пятницю, суботу, неділю - 25 грн./год. Весь день - 95 грн. Є ще оплата за 5 год., але не пам*ятаю. Але краще за все - візьміть та й подзвоніть 52-82-82 Вчора був на відкритті. Класно !!! Діти мої взагалі були в торчі. На горках ще стики не відшліфовані, але найближчим часом це все доробиться ( в принципі це дрібниця) Востаннє редагував Kaminko: 12.03.2007 о 19:39. |
|
|
|
|
#8 |
|
скоро фотки зявляться на Сайті Алігатора! На рахунок цін, то вони доступні думаю кожній пересічній людині!!!! хоча би раз у місяць, сходити та й можна!!!! Горки супер!!!! А на рахунок стиків в гірках... то їх скоро зроблять.... Доречі щоб не поцарапати спину, потрібно правильно зїзджати!!!найкраща швидкість , це коли ти їдеш на пятках і плечах... а попу трішки піднімаєш.... тоді і спину не поцарапаєш і швидкість суперова.... Сьогодні встановив рекорд "Чорної Діри" - 19,68 сек
Приходьте!!!! |
|
|
|
|
#11 |
|
Звичайно!!!! не буду з тобою сперечатися....Просто ведуться ще роботи, і вчорашнє відкриття можна навіть так сказати проводилося у тестовому режимі.... скоро запустять і потужні кондиціонери, витяжки... повітря буде регульоване...Дороблять все до путя....
але те, що Аквапарк "Лімпопо" - це гордість і родзинка м.Тернополя це факт.... |
|
|
|
|
#12 |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
дитяче , не дитяче, але якби ти була хлопчиком і забула схрестити ноги, ой не весело тобі б було на тій камікадзе !!!
![]() можу ще сказати, що великі об"ємні дяді після спуску з тої камікадзе ше довго по воді їхали... гальм нема !
|
|
|
|
|
#20 |
|
Youngster
ти не лякай. я була у Краківському аквапарку, там горки набагато вищі і ніфіга не страшно. мені так сподобалось, що мене ледве стягнули з тих горок ))Як на рахунок гігієни? у тому аквапарку не підчеплю ніяких інфекцій чи букетів? |
|
|
|
|
#22 |
)))Те, що вода дуже (!) хлорова не дуже добре. Бо я вічно наковтаюсь тої води, а з хлоркою, то не вельмие приємно ![]() Ну типу може на вході стоїть дерматолог і проводить "фейс-контроль". По Тернополі епідемія корости вже який час... Фот мене це найбільше мучить. А так би сходила. Але ше б горку якусь довжиною 300 м то б взагалі лафа була
Востаннє редагував Не повірила: 13.03.2007 о 00:07. |
|
|
|
|
#24 |
|
на рахунок всіляких болячок..... не переживайте.... в аква парку так все ретельно диз інфікують що просто нереально щось підцепити.... тим більше у воді.... вона настільки проходить фільтрацію, що ти можеш плавати і про це не думати..... Повірте!!!!
на рахунок горки - 160 м - Чорна діра |
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|