Тернопіль - Форум Файного Міста
Назад   Тернопіль - Форум Файного Міста > Балачки файного міста > Політика, економіка, історія та релігія

Політика, економіка, історія та релігія Обговорення політичних, економічних, історичних та релігійних новин, подій, цікавих фактів, парадоксів...


Володимир Зеленський - президент України

Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі Параметри перегляду
Старий 21.05.2020, 18:14 #2778898   #4501
org100h
organize hundred humans
 
Аватар для org100h
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата А Лєнкині тапки коли під’їдуть в якості контраргументу на державну зраду Порошенка?
А ленкіна сукинка? Чим не аргумент вашому маразму вишиватному


А в коментах порохобтіки всьо бесятса и бесятса.


пс. Добавив кнопку для добавляння постів з мордокниги. Давно пора
org100h зараз поза форумом  
Подякував(ла):
pberit (23.05.2020)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 21.05.2020, 20:24 #2778905   #4502
Petro Ford
 
Аватар для Petro Ford
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Та пофіг капці. Давайте нахлібнамазувальне
Petro Ford зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 21.05.2020, 23:01 #2778913   #4503
Ingenue
Активний учасник
 
Аватар для Ingenue
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата:
Допис від Petro Ford Переглянути допис
Та пофіг капці. Давайте нахлібнамазувальне
Тобі вже нема що мазати?)

Додано через 1 хвилину
Цитата
Допис від switch Переглянути допис
Порошенко не проводив реформи, бо для того треба було купувати голоси, а він так проникся духом Майдану, що не хотів цього робити....
Як миииило
ще й кажуть, що це якраз ознака його патріотичності
ну це треба вміти так повернути )))
а я чогось думаю, що, якщо це автентичні записи, то він просто "заливав" Байдену, бо реформи в Україні нікому нахрін не потрібні були

Додано через 5 хвилин
Стосовно того, що порошенко був залежним від сша - та на здоров'я. 5 років порошенка показали, що сам він не проти би взагалі все лишити як є. навіть ця імітація боротьби з корупцією і то проводилось виключно з постійними копняками від "західних партнерів" і вимогами "або приймаєте черговий закон, або бабло не даємо"...
І ти теж такий наївний віриш, що західні партнери хотіли добра Україні, та не змогли, помились з маріонетками.
Думали, що хороші, а виявились поганими.
Я від початку знала хто є хто, а американці, не знали, думали це реформатори, а не злодії)))

Востаннє редагував Ingenue: 21.05.2020 о 23:03. Причина: Пізніше додано
Ingenue зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 21.05.2020, 23:45 #2778926   #4504
vanco2
 
Аватар для vanco2
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата я в туалєт сходити хочу
сказав наш президент а втім
години дві ще сцяв у очі
усім
vanco2 зараз поза форумом  
Подякували 2:
Petro Ford (22.05.2020), Tommygun (22.05.2020)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 22.05.2020, 08:54 #2778932   #4505
org100h
organize hundred humans
 
Аватар для org100h
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

org100h зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 22.05.2020, 09:04 #2778933   #4506
switch
Активний учасник
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата:
Допис від Ingenue Переглянути допис
І ти теж такий наївний віриш, що західні партнери хотіли добра Україні, та не змогли, помились з маріонетками.
У всіх є свої інтереси і за просто так ніхто нікому нічого не дає. Питання просто з ким і проти кого дружити.
Європі думаю пофіг, хто саме тут керує, вони давно з Україною працюють виключно по принципу вранці стільці ввечері гроші.
Виліз порошенко на екскаватор - працюють з ним. До того тягнули януковича в асоціацію... Хочете безвіз - нузробіть 1,2,3. Хочете кредит робіть 4,5,6.
А не хочете - ну то не робіть...
Може на рівні таких персон як Байден той же є можливості і інтереси корупційного характеру, а рівнем понижче, де прості функціонери - їм пофігу хто там і що мутить в Україні, їм особисто від того ні холодно ні тепло.
switch зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 22.05.2020, 16:23 #2778949   #4507
org100h
organize hundred humans
 
Аватар для org100h
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата У середу на прес–конференції в Києві глава держави зазначив, що Баканову немає сенсу приховувати щось у своїх деклараціях про доходи. "Щодо декларування нерухомості, грошей або бізнесу, якого, мені здається, немає у Івана Баканова. По–перше, Іван Баканов нічого не боїться, а все, що у нього є, було придбано ще до політичної кар'єри, ще багато років тому, навіть до того, як він став працювати в студії "Квартал 95", у нього був його будинок, в якому він живе", — розповів Зеленський.

Він визнав, що дружить з главою СБУ і цінує його людські якості. "Ми справді дружимо. Я справді поважаю його як порядну людину. Знаю, і ви це знаєте, що такого чесного і професійного, може, з точки зору професіоналізму і досвіду чогось не вистачає Баканову, але мені здається, що за цей рік він показав, що такого чесного глави СБУ в Україні ніколи не було", — висловив переконання Зеленський.

Цитата Очільник Служби безпеки України Іван Баканов обіймає керівну посаду в іспанській фірмі Nueva Tierra Verde Sociedad Limitada. При цьому, державний службовець України не може входити до керівних органів приватних структур – це є порушенням антикорупційного законодавства. Про це повідомляють журналісти програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проєкт Радіо Свобода і телеканалу «UA:Перший»).

Засновником компанії виступає кіпрська компанія Davegra LTD, якою володіє Андрій Яковлєв, автор «Студії Квартал–95», де працював Володимир Зеленський до президентства.

Статутний капітал фірми – 3000 євро. Вона спеціалізується на зведенні будівель та на широкому спектрі операцій з нерухомістю. Утім, чи веде вона якусь діяльність та яку саме, з відкритих реєстрів дізнатись неможливо – фірма не подає річні звіти.


https://www.radiosvoboda.org/amp/new.../30626364.html
Цитата У березні 2020 року президент України Володимир Зеленський подав зі статусом «невідкладний» законопроєкт 3196, який знову засекречує майнові декларації керівництва Служби безпеки України. Водночас під час пресконференції сам Зеленський на запитання журналістів «Схем» щодо засекречення декларацій пообіцяв обговорити це з Іваном Бакановим і назвав того «найчеснішим головою СБУ».


Сміявсь
org100h зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 22.05.2020, 18:25 #2778952   #4508
vanco2
 
Аватар для vanco2
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

А тим часом "інвестиційні няні" не сплять:
Цитата Плохие новости, друзья-стартаперы. Президент подписал законопроект 1210.
Законопроект [1] был принял еще в январе. За него практически единогласно проголосовали фракции Слуга Народа, БЮТ и Голос. Категорически против этого законопроекта выступили все основные бизнес-ассоциации и ассоциации иностранных инвесторов Украины - в т.ч. Европейская бизнес ассоциация, Американская торговая палата, Украинский союз промышленников и предпринимателей, Федерация работодателей Украины и многие другие [2]. Следующие четыре месяца он лежал на подписи у Президента, и была надежда, что здравый смысл восторжествует. Но нет.
Помимо прочего, этот теперь уже закон вводит в украинское законодательство категорию «контрольована іноземна компанія». Это компания, в которой резидент Украины:
«- володіє часткою в іноземній юридичній особі у розмірі більше 50%, або
- володіє часткою в іноземній юридичній особі у розмірі більше 10%, за умови, що декілька фізичних осіб та/або юридичних осіб –резидентів України володіють частками в іноземній юридичній особі, розмір яких у сукупності становить більше 50%, або
- окремо або разом із іншими резидентами України пов’язаними особами здійснює фактичний контроль над іноземною юридичною особою.»
Можно догадаться, что авторы этого определения пытались описать компании в оффшорных юрисдикциях и «налоговых раях», как, например, Студия Квартал 95, которая зарегистрирована на Кипре. Но любой из вас узнает в этом описании еще один тип компаний: основанные украинцами стартапы на ранних стадиях.
Ни для кого не секрет, что у бизнеса в Украине есть одна основополагающая проблема, из которой следуют все остальные. Это проблема правосудия – rule of law. Не отсутствие «инвестнянь», государственных стартап-фондов и правительственных комитетов по развитию искусственного интеллекта, а rule of law. Партнеры и инвесторы хотят, чтобы их вклад в компанию был защищен. Украинское правосудие не может этого гарантировать.
Именно поэтому стартапы с украинскими основателями регистрируются и находят инвестиции в добропорядочных, не оффшорных юрисдикциях с действующим rule of law: ЕС, Британия, Штаты и другие. Так вот, дорогие друзья-стартаперы, отныне каждый из нас имеет «контрольовану іноземну компанію».
Что это для нас значит? Теперь мы должны подавать информацию о нашей компании в украинскую налоговую. Также мы должны подавать в украинскую налоговую финансовый отчет нашей компании в международном формате одновременно с подачей годовой налоговой декларации, даже если юрисдикция самой компании не требует составления такого отчета.
Далее: мы должны будем платить налоги с прибыли нашей компании, если ее оборот превышает 2 млн. евро, и платить их в Украине. Налоговая база – доход компании, но налоговый агент – физическое лицо, резидент Украины. Такое в украинском законодательстве встречается впервые и требует пояснений. На сегодняшний день, если ваша компания не выплачивает никаких дивидендов и реинвестирует весь доход (как это делают все стартапы на ранних стадиях), украинский резидент все равно должен заплатить налог с этого дохода, даже если он не получил из него ни копейки.
Отдельно, не до конца понятно, будет ли считаться доходом продажа довыпущенных акций - привлечение инвестиций. Пункт 39^{2}.3.2.1. пока что прописан так, что - будет, и тогда это полный ой вей.
Ставка налогообложения: НДФЛ (5%, 9% или 18%) и военный сбор (1,5%).
Теперь о штрафах. За несвоевременную подачу отчета о компании в украинскую налоговую мы должны будем заплатить 4 млн. грн. штрафа. Несообщение о регистрации компании – 2 млн. грн. Обратите внимание, что штрафы налагаются на физическое лицо, а не на компанию, а физическое лицо отвечает по обязательствам всем своим имуществом.
Закон также говорит, что резидент Украины освобождается от уплаты налогов (но не от необходимости подавать отчетность), если между страной юрисдикции компании и Украиной заключен договор об избежании двойного налогообложения и если эта юрисдикция не входит в список низконалоговых, который утверждается Кабмином. Но.
Этот законопроект написан очень запутано и местами двусмысленно. Вместе с этим, «бешеный принтер» Верховной Рады второй половины 2019 года напринимал огромное количество законопроектов такого же качества, которые будут влиять друг на друга и требовать общего толкования. Правоприменительная и судебная практика по этим вопросам в Украине пока что отсутствует. Это означает, что налоговая будет толковать новые нормы на свое усмотрение. Мы с вами не знаем, каким будет это толкование и что о нем будет говорить суд, но абсолютно все риски ошибочного применения этих норм – на нас. Более того, механизм выхода из налогового резидентства Украины четко не прописан и позволяет двоякое его толкование. Как человек, который судился с украинской налоговой, я очень не завидую тем из нас, кто попадет под эту машину.
В сухом остатке имеем печальную картину. Если до сих пор основатели украинских стартапов могли жить в Украине и строить компанию, зарегистрированную в Польше, Германии, Британии или США, то отныне это станет намного сложнее и намного более рискованно. Раньше мы могли строить бизнес там, где были условия для бизнеса, и в то же время - физически находиться в Украине, развивать сообщество и участвовать в строительстве страны. Теперь украинский основатель – фактор риска для компании, а стартап – фактор риска для украинского основателя. Одновременно с выбором юрисдикции для нового бизнеса, основатели будут выбирать и страну, в которую они уедут сразу же после регистрации компании.
Дякую, дорогие 73%, дуже дякую. Вы сделали нас вместе еще раз.
1. https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/...1?pf3511=66520
2. https://censor.net.ua/news/3197184/p...ogovyyi_terror
vanco2 зараз поза форумом  
Подякував(ла):
Hoplite (23.05.2020)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 23.05.2020, 08:35 #2778964   #4509
switch
Активний учасник
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

А якій країні ці бідні стартарери податки платили?
ПС: дуже сподобалась теза про проблеми з правосуддям
Це звісно також винен зеленський.
Не, та він звісно винен в усьому, бо він ніфіга не робить, але хто від нього що очікував?
А от підсумок реформа пороха ти навів чудовий-навіть українські стартарери не хочуть інвестувати в Україну. Про західний капітал і говорити нічого)
switch зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 23.05.2020, 20:47 #2778975   #4510
vanco2
 
Аватар для vanco2
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата
Допис від switch Переглянути допис
А якій країні ці бідні стартарери податки платили?
Ці бідні стартапери не платили деякий час ніде (років 5-10 в залежності від країни) бо продуктовий стартап це коли інвестор тратить свої гроші і вкладає в розвиток стратапу а весь прибуток перевкладається теж в розвиток. Тобто якщо стртап не заробляє (не виводить прибуток з обороту). Податки платяться тільки з ЗП працівникам - а якщо працівники були в Україні - то відповідно в Україні вони платили податок і в пернсійниф фонд з своєї ЗП.


Цитата
Допис від switch Переглянути допис
ПС: дуже сподобалась теза про проблеми з правосуддям
Це звісно також винен зеленський.
Звісно тобі сподобалось - тобі завжди подобається якщо є щось хуйове
І ні не зеленський винен в тому і не порошенко - я вже тобі 100 разів казав - проблема з провосуддям, ментами і прокурорами в нас розрулиться тільки еволюційно в ногу з розвитком самого народу україни. А то шо ти собі придумав шо то мав тобі зробити порошенко вже і зараз але не зробив - то це чисто твоя особиста трагедія

Цитата
Допис від switch Переглянути допис
Не, та він звісно винен в усьому, бо він ніфіга не робить, але хто від нього що очікував?
А от підсумок реформа пороха ти навів чудовий-навіть українські стартарери не хочуть інвестувати в Україну. Про західний капітал і говорити нічого)
Звичайно ти зробив висновок але ніхера не розбираєшся в ІТ України і які бувають стартапи і як вони працюють. То я тобі зроблю короткий екскурс, і заодно розкажу шо було за останніх 2 президенти зроблено для галузі:

1. Це аутсорс - це коли клієнт має потребу зробити якусь роботу, знаходить підрядчика - дає йому спеціфікацію чи опис що треба зробити, домовляється про оплату і коли робота зроблена і прийнята виплачує підрядчику гроші. В цьому секторі працють від величезних міжнародних компаній - аля EPAM до маленьких канторок з 2х чоловік.

2. Це аутстаф - це коли існуюча кантора хоче збільшити штат робітників за рахунок іноземців які працюють віддалено. І вони відкривають офіс або "орендують" працівників в іншої компанії яка має офіс в Україні. Тобто вони платять не за зроблено роботу - а за робочі години працівника, причому керують працівниками вони самі.

До порошенка було купа проблем з тим - по перше громадяни України не мали можливості мати закордонні рахунки, по друге при переказі коштів від закордонного клієнта на рахунок в Україні - треба було мати не тільки інвойс а й підписаний договір разом з актами виконаних робіт (привід овощу і його молодій команді) - без того банк просто відмовлявся заклірити транзакцію. А тепер уяви - ти фрілансер - зробив якусь мілку роботу для американця годинок так на 5 роботи - і отримав від нього за то $150 - він тобі закинув на рахунок - а банк тобі каже - а де договір! А де акти виконаних робіт! І ти такий йдеш і починаєш розбиратись - оформляєш договір, пишеш акти, переконуєш клієнта шо то тре підписати і тратиш на то ше пару днів! Втрачаєш клієнтів які манали шось підписувати або хочуть працювати по американському законодавству тільки. Вкликі кантори відкривали офіси в США, Європі і фактично черех них співпрацювали з клієнтами а до українських філівлів вже з всіма паперами перекидували ЗП - але це як ти розумієш непідйомний оверхед для невеличкої компанії.
Так от - за порошенка цей дурдом припинили! Тепер тобі не треба всієї цьої папервої волокіти.
Далі була проблема з податками - на спрощеній системі при заробітку майже рівному обороту платилось тільки 200 грн податку, і якщо компанія була +/- чуть більша від мінімальної - можна було легко вийти за ліміти, так от - знов таки кролік організував представників ІТ спільноти - зробив з ними кілька конференцій вислухав проблеми і вони всі разом дійшли до того що працює досі - тобто збільшили ліміти, зробили податок 5% від прибутку + в пенсійний.

Ця частина ІТ росла в Україні просто рекордними темпами - їх експортний потенціал дуже великий і ще далеко не дійшов до свого апогею але навіть зараз співрозмірний наприклад з металургією! Чи зробила команда пороха для них щось добре - так зробили! Чи зробала команда Зє - нє не зробила, недавно хотіли відмінити оцих 5% але почули відгуки оісрались і завалили закон.

Цікаво особливість цього бізнесу - там треба мінімальні капідаловкладення для старту - по суті тільки офіс і робочі місця.

3. Це продуктові стартапи - і хоч цей напрямок потенційно має ще більшу експорту перспективу - а маржа такого бізнесу може в сотні і тисячі раз перевищувати маржу аутсорсу і аутстафу - але цей бізнес найскладніший в успішній реалізації і часто потребує значних інвестиційних вливань на початку. При чому деколи роками. Тобто ти можеш роки два розробляти продукт, потім років 5 скейлити бізнес і нести величезні маркетингові затрати - тобто років 7 в тебе бізнес не буде прибутковим ніразу - а інвестори тобі видають гроші на цю діяльність в замін на частини бізнесу.

Так от чому такі бізнеси зазвичай не реєструються в Україні (сюрприз - судова система це ніразу не основний фактор) - основний фактор це інвестиції, більшість популярних інкубаторів які мають гроші і готові вкладати в технологічні стартапи знаходяться в США або Європі, менша частина в Азії і окремо Китаї - но наші туди не дуже сунуться. Відповідно що відбувається - кантора навіть при тому що основні сили розробки в Україні - реєструє компанію в США, пітчить проект інвесторам в США, шукає партнерів і розумні гроші в США. Закони США інвестицію не розглядають як прибуток - це є цілком логічним - в компанію вливаються гроші які будуть по суті витратою на розробку. Що роблять ідіоти з команди ЗЄ і нажаль голосу? Вони заставляють податкових резидентів з України які є власниками стартапів - платити податок якраз на ці інвестиційні гроші! + на весь прибуток навіть якщо він не виведений а реінвестований! Шо просто піздец яка тупість! Я не думаю шо чуваки задумати це з намірами економічної диверсії - скоріш за все просто далбайоби.

Які ще суттєва проблеми є в статапу типу №3 - це платіжні системи - якщо ти створюєш глобальний продук - ти маєш мати можливість отримувати оплату від клієнтів - а в Україні не діє на оплату більшість популярних пеймент систем. Наприклад PayPal. Це теж є дуже суттєвою причиною чому компанії стартапи не реєструють в Україні. А знаєш яка причина - бо в нас розвинений кардінг! Це коли уйобок купує дамп карток і потім купує за них товар, або робить фізичні картки з дампів і знімає в банкоматі або є купа інших способів. І я б не сказав що в нас якейсь політичне рішення (типу раші яка не ловить таких в принципі бо вони типу злочин не в росії зробили) - в нас їх ловлять - але чуваків в ментів які можуть таких ловити може кілька десятків на всю країну - не більше - а от уйобків середнього і високого рівня сотні, а дібілів які пробують і купують ті дампи, технічні рішення і тд в перших - тисячі. Саме тому до нас не заходять пеймент системи - бо ринок малий і величезна частина транзакцій буде фрод! Це просто не вигідно.

До чого це приведе? Приведе до того що засновники стартапів не просто компанію будуть реєструвати в США - але й будуть переїзджати і ставати податковими резидентами США. А нелох буде далі тупим вівцям розказувати про "інвестиційних нянь".

Ну і порівняння шо зробили:
Порошенко:
1. Адаптував спрощену систему до ІТ галузі і зробив 5% податок на прибуток + пенсійни. Це просто афігенний стимул і якщо ти глянеш, наприклад, як розвивались офіст EPAM українські і інші - ти побачиш шо в нас тут все прям буяє і частина людей яких компанії повивозили в ближнє зарубіжжя в 2014 році евакуюючи їх від війни дуже швидко відновилась. Також це призвело до того що бізнес вийшов з тіні, і якщо до 2014 ЗП в конверті платили напевно в більшості компаній - то тепер ця практика звелась майже до нуля.
2. Зробили простішим документообіг в роботі з іноземцями для маленьких компаній.

Зеленсткий:
1. Спробував відмінити спрощену систему
2. Прийняв закон по якому треба платити податок з інвестицій в твою компанію!
Ахуєть він інвестиційна няня пра?

Востаннє редагував vanco2: 23.05.2020 о 20:56.
vanco2 зараз поза форумом  
Подякували 3:
Hoplite (23.05.2020), stingerone (03.06.2020), switch (24.05.2020)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 10:38 #2778982   #4511
switch
Активний учасник
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Ну ок, переконав, що папєрєдніки хоч в чомусь таки були кращими

Додано через 7 хвилин
ПС: якщо ти рахуєш, що зміни в правосудді в Україні можливі лише еволюційним шляхом, тобто я так розумію "самі по собі" - то в мене для тебе погані новини...
та і з чого це ти так собі вирішив? що заважало пересіяти наших суддів в рамках люстрації чи переатестації? для того, щоб почались еволюційні зміни треба як мінімум щоб в цій системі був вибір. Якщо він там є, а я теж думаю що є, то можна ж було залишити кращих і позбутись гірших?
може і суд присяжних не така й погана ідея.
але про що ми говоримо, якщо навіть "суддів Майдану" ніхто не чіпав

Востаннє редагував switch: 24.05.2020 о 10:38. Причина: Пізніше додано
switch зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 10:58 #2778987   #4512
Ingenue
Активний учасник
 
Аватар для Ingenue
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата
Допис від switch Переглянути допис
У всіх є свої інтереси і за просто так ніхто нікому нічого не дає. Питання просто з ким і проти кого дружити.
Європі думаю пофіг, хто саме тут керує, вони давно з Україною працюють виключно по принципу вранці стільці ввечері гроші.
Виліз порошенко на екскаватор - працюють з ним. До того тягнули януковича в асоціацію... Хочете безвіз - нузробіть 1,2,3. Хочете кредит робіть 4,5,6.
А не хочете - ну то не робіть...
Може на рівні таких персон як Байден той же є можливості і інтереси корупційного характеру, а рівнем понижче, де прості функціонери - їм пофігу хто там і що мутить в Україні, їм особисто від того ні холодно ні тепло.
І ти думаєш порох спонтанно виліз на бульдозер, по своїй особистій волі?
Він був проданий ще раніше і виконував вказівки ще тоді. Бо дороги назад не було.
Так само як і куля в лоб та решта вождів. Тепер всім вже зрозуміло, шо ідеї їхні, це байки для злиднів, все було заради збагачення. Але вони були не настільки бідними аби ризикувати заради цього життям. Значить отримали винагороду значно раніше і доводилось відпрацьовувати. Бо на кожного крім пряників є ще і кнут, безумовно.
Мафія світових масштабів. Вірити в спонтанність в даному випадку смішно.
Все було сплановано і Байден міг смикати не лише з США, з Європи він також міг смикати своїми маріонетками в Україні. Одним словом, нічого нікому не пофік. Все було як їм треба. Все що хотіли, те і отримали.
Просто їхні цілі та плани не співпали з планами тих людей, що майданили, мріяли хоч, як в Польщі. Їх обманули. Свідомо.

Додано через 6 хвилин
Я знаю що від хронологічної поділки Порошенко-президент і до наших днів, ти зі мною погоджуєшся в багатьох питаннях.
Бо типу знав шо він буде херовим, просре все і не обирав.
Але досі віриш в спонтанну революцію, ініціатором якої був народ.
Бо не хочеться визнавати, що розвели, як вівцю.
Хочеться думати, що намахали тільки виборців Порошенка.

А от якби обрали Гриценка, то цього б не сталось. І все сьогодні було б зашибісь)
Хоча, в Гриценка від початку шансів не було. Їх в нього не було ніколи. І це також було завжди відомо.

Востаннє редагував Ingenue: 24.05.2020 о 11:06. Причина: Пізніше додано
Ingenue зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 11:39 #2778989   #4513
switch
Активний учасник
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата:
Допис від Ingenue Переглянути допис
Але досі віриш в спонтанну революцію, ініціатором якої був народ.
Бо не хочеться визнавати, що розвели, як вівцю.
Хочеться думати, що намахали тільки виборців Порошенка.

А от якби обрали Гриценка, то цього б не сталось. І все сьогодні було б зашибісь)
Хоча, в Гриценка від початку шансів не було. Їх в нього не було ніколи. І це також було завжди відомо.
та ні, в гриценка не вірю теж, і більше того я навіть не знаю, хто там міг бути кращим за пороха.
просто я точно знаю що порох це був розвод від олігархів. це було зрозуміло з самого початку.
сам же майдан нашим олігархам нахрін не потрібен був. он глянь як вони чудово себе зараз почувають в умовах ніби-то реваншу.
те, що людей розвели - я згідний. але слабо вірю, що прям сам майдан був зрежисований держдепом чи як там воно в твоїй версії подій. не було би ніякого майдану, якби не чіпали тих студентів. всі мовчки спостерігали, як янукович ріже українські європерспективи (нагадаю - за рік до того провели Євро 2012, коли українці відчули себе особливо близькими до Європи) і всім то було якось...
всі чекали майдану на перевиборах януковича, бо очікували фальсифікацій як перед помаранчевим. І тут - рвонуло. Може там щось і планували, але мабуть не на 13-й рік... тоді це був реальний бунт.

Додано через 10 хвилин
Цитата знав шо він буде херовим, просре все і не обирав
навіть якщо рахувати, що дійсно майдан зрежисований - українці отримали шанс серйозно змінити країну. і тупо просрали її вибравши президентом людину старої системи. тої системи проти якої вони на майдані і стояли. і тут не вийде перекласти всю вину на держдеп - там аналітики просто прорахували варіанти і визначили найбільш підходящого кандидата, на якого люди поведуться і з яким можна "працювати". кумедно, що зараз порохоботи найбільше закидають виборцям зеленського, що вони обрали те, що їм показав телек. Так а порошенка вам хто показав? як ви здогадались після майдану привести до влади матьорого олігарха? ))

Востаннє редагував switch: 24.05.2020 о 11:39. Причина: Пізніше додано
switch зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 12:31 #2778995   #4514
Ingenue
Активний учасник
 
Аватар для Ingenue
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

А кого вони могли вибрати? Які були варіанти?
Вірно, ніяких. Один тільки олігарх, який від початку майдану позиціонував себе поміркованим миротворцем.
Який зможе все зам’яти аби не було війни. Чого люди найбільше боялись.
Вже про ніяку Європу не думали, хоч би не було війни це було найголовнішим. І тільки він переконливо обіцяв цей мир. І тільки його одного показували з кожної праски.

Додано через 47 секунд
Але шо?
Знову людей розвели.

Додано через 4 хвилини
Не вчепили б студентів, була б якась інша провокація.

Востаннє редагував Ingenue: 24.05.2020 о 12:31. Причина: Пізніше додано
Ingenue зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 12:54 #2778998   #4515
pberit
Домофонщик
 
Аватар для pberit
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата:
Допис від Ingenue Переглянути допис
Знову людей розвели.
Людей розвів Зеля, вірніше той хто привів його до влади. Він вмудрився повторити всі зашквари Пороха за 1 рік і ще й додати декілька своїх. Порох чому Авакова призначив? Це була посади Народного Фронту Яценюка, звільнити він його не міг бо тоді Яценюк би вийшов з більшості, а тоді перевибори і довга криза парламентаризму.
Володя прийшов до влади і виявляється Аваков тепер - потуний міністр??? Ви відчуваєте як вас трахнули?
Дуже наш народ кіпішував бо бачте Порох 1 раз за 5 років поїхав відпочити на Мальдіви, а сам бл.ть так ся змучив що в перший рік вже пару разів літав відпочивати, зашквар з Оманом в рази зашкварніший.
Як вам вся та гниль яку Зєля провів у ВР? Файна партія, нє? Пороха партія за 5 років не вмудрилась стільки наплужити.
Їздить на ровері ваш Володя? Зменшився кортеж? Не перекривають дороги? Послав МВФ?
Але це все херня порівняно з тим що робиться з бюджетом. І це лише квіточки, багато ФОПів не витримають крантину, фінмоніторинг та інша ахінея добиває те ще є.
Вже до декого дійшло, усвідомили помилку і визнали, дехто буде супротивлятись до кінця.
pberit зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 13:22 #2778999   #4516
Ingenue
Активний учасник
 
Аватар для Ingenue
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

До цього часу не виявлено винних в подіях 30 грудня.
Невідомо хто віддавав накази. І відповідно нікого не покарали.
Як взагалі це можливо?
Якщо копала злочинна влада, чому чесна опозиція не розібралась? Не провела розслідування? Не відновила справедливість?
Геращенко яка оголосила в ефірі побиття до самого побиття.
Руслана та інші вожді які порозбігались і повивозили техніку напередодні.
З якого приводу? Янукович пообіцяв вже їм курс на Європу?
Чому ватажки в ту ніч порозходились?

Додано через 4 хвилини
Цитата:
Допис від pberit Переглянути допис
Людей розвів Зеля, вірніше той хто привів його до влади. Він вмудрився повторити всі зашквари Пороха за 1 рік і ще й додати декілька своїх. Порох чому Авакова призначив? Це була посади Народного Фронту Яценюка, звільнити він його не міг бо тоді Яценюк би вийшов з більшості, а тоді перевибори і довга криза парламентаризму.
Володя прийшов до влади і виявляється Аваков тепер - потуний міністр??? Ви відчуваєте як вас трахнули?
Дуже наш народ кіпішував бо бачте Порох 1 раз за 5 років поїхав відпочити на Мальдіви, а сам бл.ть так ся змучив що в перший рік вже пару разів літав відпочивати, зашквар з Оманом в рази зашкварніший.
Як вам вся та гниль яку Зєля провів у ВР? Файна партія, нє? Пороха партія за 5 років не вмудрилась стільки наплужити.
Їздить на ровері ваш Володя? Зменшився кортеж? Не перекривають дороги? Послав МВФ?
Але це все херня порівняно з тим що робиться з бюджетом. І це лише квіточки, багато ФОПів не витримають крантину, фінмоніторинг та інша ахінея добиває те ще є.
Вже до декого дійшло, усвідомили помилку і визнали, дехто буде супротивлятись до кінця.
Не знаю, може це все якісь там зашквари, як ти говориш.
Але особисто мене вони ніяк не торкнулись.
Якщо Зеленський не зупинить війну. Буде шкода. Але ошуканою почуватись не буду. Бо знаю що він щиро хотів, на відміну від Пороха. Який замість обіцянки закінчити ато за лічені години, влаштував 5 хвиль примусових мобілізацій і обстрілював мирне населення.

Додано через 12 хвилин
Ну і курс стоїть.
Мені всеодно за рахунок чого вони це роблять, так само як Янукович.
Мене більше гріють кошти в моїй кишені, ніж в якомусь бюджеті.
Хоч порохоботи лякали дефолтом, доларом по 100 і по 200, повномасштабною, мобілізаціями, шо Путін на бубочку нашу «слабку» нападе, а «сильного, злого» Пороха чіпати боявся.
Та все нема.
Є Лєнкині тапки, жовта сукня, якийсь там Оман, якийсь там кортеж.
До речі на вєліку ніхто не обіцяв( ти серіалів передивився)))
Ну от і все, всі проблеми)

Додано через 9 хвилин
Ти справді не розумієш, що Пороха не за Мальдіви й кортежі ненавидять?
Він все догори дригом перевернув.
Обіцяв зруйнувати старе побудувати нове ще краще.
Революція, війна, втрата територій, втрата населення, зубожіння, заробітчанство. Тисячі жертв, мільйони поломаних доль.
А результат за 5 років -це віра, мова і армія бутафорна.
Цікаво, чи виграв би з такими обіцянками в 2014?
Чи в людей справді в цьому була первинна потреба?
Звісно ні.
Але обіцяти вдруге те, на чому виїхав перший раз, вже не міг, бо навіть своїх 16% тоді б не набрав за чергову брехню.

Востаннє редагував Ingenue: 24.05.2020 о 13:23. Причина: Пізніше додано
Ingenue зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 13:25 #2779006   #4517
org100h
organize hundred humans
 
Аватар для org100h
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Якась істєріка
org100h зараз поза форумом  
Подякував(ла):
beermante (24.05.2020)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 13:28 #2779007   #4518
Ingenue
Активний учасник
 
Аватар для Ingenue
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата:
Допис від org100h Переглянути допис
Якась істєріка
Та для мене це нормально)
Я ж не перший раз такі пости пишу.
А ти завжди такий по лінієчці, небагатослівний.
Коли прориває, раз в 9 років, то явна істерика)
Ingenue зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 16:29 #2779017   #4519
pberit
Домофонщик
 
Аватар для pberit
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Цитата:
Допис від Ingenue Переглянути допис
Не знаю, може це все якісь там зашквари, як ти говориш.
Але особисто мене вони ніяк не торкнулись.
Якщо Зеленський не зупинить війну. Буде шкода. Але ошуканою почуватись не буду. Бо знаю що він щиро хотів, на відміну від Пороха. Який замість обіцянки закінчити ато за лічені години, влаштував 5 хвиль примусових мобілізацій і обстрілював мирне населення.
Мда, той хотів, а той не хотів. Може Порох навіть не хотя безвіз та томос здобув, мені якось похир, мені головне результат. При Пороху результат був, при Зєлі щось не видно. При Пороху обстрілювали "мирне насєлєніє", а при Зєлі, насєлєніє нас. При Пороху було тисячі жертв але це мало якийсь смисл - ми відвоювали більшу частину окупованих територій і тепер там мир. А який смисл жертв при Вовочці? Для чого наші хлопці в окопах загинули?

Цитата:
Допис від Ingenue Переглянути допис
Ну і курс стоїть.
Мені всеодно за рахунок чого вони це роблять, так само як Янукович.
Мене більше гріють кошти в моїй кишені, ніж в якомусь бюджеті.
Хоч порохоботи лякали дефолтом, доларом по 100 і по 200, повномасштабною, мобілізаціями, шо Путін на бубочку нашу «слабку» нападе, а «сильного, злого» Пороха чіпати боявся.
Та все нема.
Є Лєнкині тапки, жовта сукня, якийсь там Оман, якийсь там кортеж.
До речі на вєліку ніхто не обіцяв( ти серіалів передивився)))
Ну от і все, всі проблеми)
Як то кажуть не кажи гоп поки не перескочиш. Зєля рік при владі, при Пороху курс бував і нижчий ніж зараз. Це так мило дивитись - коли Порох був при владі то його зайо...ли за все на світі, він мав бути всюди і робити все. А зараз то не його повноваження, то ще мало часу, а то взагалі не важливо... Володя не обіцяв відмовитись від кортежів? Що може і саджати не обіцяв?


Цитата:
Допис від Ingenue Переглянути допис
Ти справді не розумієш, що Пороха не за Мальдіви й кортежі ненавидять?
Він все догори дригом перевернув.
Обіцяв зруйнувати старе побудувати нове ще краще.
Революція, війна, втрата територій, втрата населення, зубожіння, заробітчанство. Тисячі жертв, мільйони поломаних доль.
А результат за 5 років -це віра, мова і армія бутафорна.
Цікаво, чи виграв би з такими обіцянками в 2014?
Чи в людей справді в цьому була первинна потреба?
Звісно ні.
Але обіцяти вдруге те, на чому виїхав перший раз, вже не міг, бо навіть своїх 16% тоді б не набрав за чергову брехню.
Ну з таким підходом Порох х@й бо Україна відмовилась від ядерного статусу! Війна почалась задовго до при ходу Пороха! А при ньому площі окупованих територій значно зменшились. Військові заявляли що пару місяців і АТО буде завершено, ніхто не очікував що рашка буде нагло обстрілювати наші території.
А називати армію яка в 2019р зайнял 29 місце в рейтингу світових армій, яка захищає тебе прибацану від ворога, ну це типове тобі скотство і гниль. Ти цим не Пороха обзиваєш, а наших воїнів.
pberit зараз поза форумом  
Подякували 2:
stingerone (03.06.2020), Tommygun (25.05.2020)
Сказав(ла) Фууу!:
Danee (24.05.2020)
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Старий 24.05.2020, 16:49 #2779018   #4520
beermante
Активний учасник
 
Аватар для beermante
Типово Відповідь: Володимир Зеленський - президент України

Йой стільки конспірології, мені аж лячно стало, а що як труси я також надіваю по чийомусь хитромудрому плану захопити галактику.

В епоху короновірусу дуже хочеться вірити що існує могутня закуліса ящеро-жидо-масонів які все контролюють і всім керують, бо звісно важко признати що кожна окрема людина це є макака з смартфоном і просто деякі макаки мають регалії влади і всякі цацки з червоними кнопками
beermante зараз поза форумом  
Офтопів до посту: 0  Офтоп  
Відповідь



Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід


vBulletin 3.8.7 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2003-2024 Форум Файного Міста Тернопіль
VBSilver style released under GPL by TC Port of subSilver released by and copyright of phpBB
е-mail адміністратора серверу
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:44.